Nieuw

Duitsland overweegt verplichte concentratiekamp rondleidingen voor asielzoekers 

Foto: Perimeter van prikkeldraad dichtbij bij de ingang van het Duitse concentratiekamp Auschwitz in Polen. Let op de elektrische isolatoren op de betonnen afrasteringspalen. Het prikkeldraad was geëlektrificeerd met dodelijke voltages, om eventuele uitbrekers te doden. Bovendien is de bovenkant van het hek bewust ontworpen om naar binnen toe te hellen, waardoor het moeilijker wordt om er overheen te klimmen, zelfs zonder dat er elektrische stroom doorheen loopt. Het uitzicht is van buitenaf genomen, kijkend in het kamp. In aanvulling op de twee geëlektrificeerde hekken is er een derde "dode lijn" hek, zichtbaar op het middendeel. Elke gevangene die over het lage derde hek stapt, zou onmiddellijk zonder waarschuwing worden neergeschoten door kampwachters. Bron: Wikimedia Commons Auteur: Pimke.

Duitsland overweegt nieuw gearriveerde immigranten en asielzoekers te dwingen om voormalige nazi-concentratiekampen te bezoeken, in de zoveelste poging om een ​​opkomend tij van antisemitisme in het land te keren.

Het idee is voorgesteld door Sawsan Chebli, een Berlijnse politica van de SPD. Ze vertelde aan de zondagkrant Bild am Sonntag dat “concentratiekamp bezoeken deel zouden moeten uitmaken van integratiecursussen” voor migranten en asielzoekers.

Momenteel zijn de integratiecursussen gericht op het leren van de Duitse taal en het bestuderen van de geschiedenis, cultuur en het rechtssysteem van Duitsland.

Haar voorstel kreeg een aanzienlijke impuls toen leiders van de Duitse Centrale Raad van Joden en het veel grotere Joodse wereldcongres het met haar eens waren.

Josef Schuster, het hoofd van de Centrale Raad van Joden, vertelde op woensdag aan radio Deutschlandfunk dat het idee “in principe goed” is, maar er bestaan vragen over de details. Hij zei dat het niet eenvoudig zal zijn om mensen op te roepen om concentratiekampen te bezoeken.

Schuster zei dat goed voorbereide bezoeken “absoluut belangrijk” zouden zijn voor zowel oudere schoolkinderen als voor asielzoekers in Duitsland.

Het voorstel voor concentratiekampbezoeken komt nadat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft gemeld dat het aantal antisemitische incidenten in het land in 2017 met vier procent was gestegen ten opzichte van het jaar daarvoor.

Josef Schuster, de voorzitter van de Centrale Raad van Joden in Duitsland, betreurde het gebrek aan optreden door de Duitse regering in combinatie met de massale, onbelemmerde immigratie uit moslimlanden, die een belangrijke bijdrager zijn aan de benarde toestand van de Joodse gemeenschap van het land.

– In sommige districten in grote steden zou ik mensen aanraden zich niet als Joden te identificeren, zei de heer Schuster in een interview met de krant Bild am Sonntag afgelopen juli.

– De ervaring heeft geleerd dat het dragen van een keppel of een halsketting met de davidster al genoeg is om verbale of fysieke bedreigingen te ontlokken.

Als een bijzondere bedreiging wees hij naar moslimmigranten die afkomstig zijn uit culturen met een zero tolerantie voor joden.

– Er is een legitieme zorg wanneer er veel mensen aanwezig zijn die zijn opgegroeid met anti-Israël en anti-Joodse slogans. Wie een leven lang geïndoctrineerd is, gooit dit niet af aan de Duitse grens. We moeten actief tegen deze ideeën werken. De afwijzing van antisemitisme en de erkenning van het bestaansrecht van Israël moet een basis zijn voor een samenleving in Duitsland.

Bron:

http://www.breitbart.com/jerusalem/2018/01/11/germany-considers-concentration-camp-tours-for-immigrants-in-fight-against-anti-semitism/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

14 Comments on Duitsland overweegt verplichte concentratiekamp rondleidingen voor asielzoekers 

 1. Liked by 4 people

 2. Vertellen ze er ook bij dat de Groot Moefti van Israel een grote vriend van Hitler was, en hem waarschijnlijk deze ideen aan de hand heeft gedaan?
  O ja, en dan al die duizenden en duizenden moslims in het Duitse leger.

  Liked by 2 people

 3. alwine ,dacht je dat ze dat nog niet wisten.
  Mijn kamp is zo’n beetje de best seller daar in die thuislanden.

  Liked by 2 people

 4. Moffika moet toch een beetje de schijn op houden he.

  Like

 5. poldetrboy // januari 11, 2018 om 19:32 //

  Beter als SPD en andere politici en bestuurders een verplichte cursus islam moeten volgen.
  Niet bij de imam natuurlijk, want dat is hetzelfde als een concentratie kamp rondleiding krijgen van een oud waffen SSer,

  Liked by 1 persoon

 6. Claudia M. // januari 11, 2018 om 19:49 //

  Ik weet niet waar “het hoofd van de Centrale Raad van Joden” met zijn hoofd zit, maar hij zou toch godverdomme beter moeten weten!

  Deze bezoeken zijn helemaal niet nodig als direct duidelijk gemaakt wordt, dat dit soort shit niet getolereerd wordt en je het land uit gelazerd wordt, als jij van mening bent dat de hier geldende wetten niet voor jou zijn!

  Liked by 2 people

 7. Henk der Niederlànder // januari 11, 2018 om 20:42 //

  Wat vooral niet vergeten mag worden in deze.
  Mein Kampf is een bestseller in zowat alle Arabische landen.
  Ik weet zeker dat de moslims daar EN hier zeer zeker meer respect op zullen gaan brengen voor Adolf Hitler en zijn gedachtengoed.
  Ook in de moskeet zal tijdens het vrijdaggebed de nodige positieve aandacht besteed gaan worden betrefd deze concentratiekampen.
  Laat Ik het duidelijk stellen.
  De gedachtengang van de socialisten in Duitsland zijn onnavolgbaar.
  Nou nog even wachten tot de Nederlandse Socialidten met eenzelfde idee komen.
  Die halve garen denken nog steeds dat op een of andere manier het antisemitisme onder de moslims uitgeroeid kan worden terwijl wekelijks in elke moskeet het tegendeel bewezen kan worden door er een undercover wout in te sturen.

  Liked by 1 persoon

 8. jackvanderveen // januari 11, 2018 om 20:52 //

  Gaat men toch wel eerst alles renoveren zeker. Zodat alles weer als vanouds functioneert. Ik zeg na renovatie: goed idee, ik doe mee. Of het moraal van de illegale migranten daardoor verbetert, ik betwijfel. Beter wij sturen hen naar herintegratiekampen, zodat ze eenvoudig weer reruggeplaatst kunnen worden in de woestijnen.

  Liked by 1 persoon

 9. ook voor veel Nederlanders is het aan te bevelen om eens in een durchgangslager of concentratiekamp te gaan kijken. Begin maar kort bij huis de herdenkingsplekken van Vught, Westerbork of Amersfoort om maar wat te noemen. Wellicht dat ze dan begrijpen, voelen en zien wat hen zelf te wachten staat wanneer de islam op dit tempo blijft oprukken in het ooit zo fraaie Nederland. Ook voor de tweede wereldoorlog, eind jaren dertig, was de Nederlandse regering zo vriendelijk om Joden, voornamelijk vluchtelingen uit Duitsland, alvast in deze kampen op te sluiten om het de latere bezetter niet al te moeilijk te maken.

  En de geschiedenis herhaalt zich vaker dan mij lief is in elk geval.

  Liked by 3 people

 10. Heb er een paar bezocht waaronder Auschwitz.

  Like

 11. antiislamnu // januari 11, 2018 om 23:34 //

  Als zo’n asielparasiet een jood lastig valt op wat voor manier dan ook gelijk deporteren
  De joden zijn nu weer de lul meteen keihard straffen dit zijn wij de joden verplicht.

  Liked by 1 persoon

 12. O, ja? En dan gelijk houden daar!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s