Nieuw

De cijfers bewijzen het: Antwerpen islamiseert

De Standaard wilde dit opiniestuk niet publiceren

Door: Sam van Rooy

In zijn opiniestuk ‘De statistiek bewijst het: u kunt niet tellen’(De Standaard, 10 januari 2018) beweert Ruben Mersch dat Filip Dewinter niet kan tellen. Dat Mohammed in Antwerpen de populairste naam is, zegt volgens Mersch niets over het aantal moslims dat er woont.

Dat klopt, alleen: dat hebben wij ook niet beweerd. Er zijn genoeg cijfers en feiten die aantonen dat het aantal moslims toeneemt en Antwerpen islamiseert. Deze reactie, geschreven door Filip Dewinter en mezelf, werd gestuurd naar De Standaard, maar die wil het niet publiceren.

Doorbraak >>

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on De cijfers bewijzen het: Antwerpen islamiseert

 1. jackvanderveen // januari 11, 2018 om 20:43 //

  Zo komisch kwam het mij over, dat de top 10 meest gekozen meisjes- zowel als jongensnamen voor pasgeborenen in België bij HLN.BE geen enkele islamitische naam of andere vreemde kreet als naam liet zien.
  Die media, allen bevestigen hetzelfde: verbloemen van de europese strategie om Europa te vernietigen, althans haar huidige populatie autochtonen.

  Like

 2. poldetrboy // januari 11, 2018 om 21:00 //

  Ondertussen in de Volkskrant:
  “Nog meer moskeeën bouwen draagt niet bij aan een positieve ontwikkeling van je kind.”
  https://www.trouw.nl/opinie/rapper-boef-is-het-slachtoffer-van-zijn-islamitische-opvoeding~a5737c80/

  De schrijver krijgt meteen niet gespecificeerde doosbedreigingen binnen en wordt voor alles uitgemaakt wat lelijk is vanuit de moskee hoek.
  https://www.geenstijl.nl/5140232/celal-altuntas-bedreigd-na-boef-opiniestuk-trouw/

  Like

 3. poldetrboy // januari 11, 2018 om 22:35 //

  Ondertussen in Syrië. Viespeukjes hebben de Russische basis aangevallen met drones.
  Dit schijnt gedaan te zijn vanuit het de-escalatiegebied dat onder toezicht van de Turken valt.

  Turken hebben ook al duidelijk gemaakt dat ze aan de op de VN lijst staande Nusra terroristen, die wel een paar keer een nieuwe naam hebben aangenomen, niks doen. De Turken hebben onder valse voorwendselen dat akkoord gesloten, om de Koerden in Afrin te kunnen bedreigen. Iets wat de kruisvaarders, de Russen en de Amerikanen, nu net niet willen.

  Maar goed, onder hevige bombardementen van de kruisvaarders, de Russen, onder toeziend oog van de Amerikanen, mag Assad de terroristen van Erdogan decimeren.
  Natuurlijk slaan de terreurhonden van Mekka terug, in de strijd tussen Mordor en de kruisvaarders:
  https://www.morningstaronline.co.uk/article/turkish-backed%20jihadists%20break%20ceasefire%20with%20attack%20on%20syrian%20troops

  Like

 4. poldetrboy // januari 11, 2018 om 22:57 //

  Raad in Rotterdam niet gelukkig met de salafist bestuurder. die zei dat iedereen wel een beetje op zijn idool wil lijken, of het nu Christus is, Mohammed, Hitler of Pol pot:
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1530533/raad-boos-op-aboutaleb-salafisme-niet-salonfahig-maken

  Persoonlijk ben ik een uitgesproken royalist, niet om Willie, maar die Argentijnse vrouw van hem, die ooit zei op de vraag, wat ze vond van de Nederlandse identiteit: “………….”
  Zo voel ik me ook.
  We hebben toch wel iets om trots op te zijn? Dat bedoelde zijn vrouw te zeggen.
  Daarom ben ik een royalist, die spiegel die hare majesteit ons voorhield.
  Wat is die trots van ons nu? We zitten bij de psychiater nu: wie zijn we eigenlijk?

  Like

 5. templars2017 // januari 11, 2018 om 22:58 //

  Dat de media geen ruchtbaarheid geeft aan het oprukkende islamisme is niet meer dan normaal.
  De politiek en andere belanghebbende partijen in de vernietiging van het blanke ras gaan dat nooit toelaten.
  Dat het artikel niet ter publicatie is aanvaard is ook heel normaal hier één van de auteurs is lid va een politieke partij waar een cordon sanitair rond ligt ,dus is boycotten de regel……….
  mensen ,het is simpel de meesters dicteren en wij moeten als schapen volgen ,zonder morren.
  Doe je het wel dan wordt je ervoor gestraft op eender welke manier…..
  dat Antwerpen verloren is dat weet iedereen die er woont , de controle ligt niet meer bij hen die het zouden moeten hebben ondanks alle straffe uitspraken , en het is niet alleen Antwerpen er zijn er nog veel meer ,overal in Europa.
  Doe eens zelf de moeite er op te zoeken en je zal zien hoeveel no-go zones er al bestaan, hoeveel invloed de islam al bezit , hoeveel er wordt gedaan om de islam het hier zo makkelijk mogelijk te maken ,over heel Europa ,als je dan nog niet overtuigd bent dat er een oorlog zit aan te komen dan is het hopeloos.
  Als overmaat is de islam niet alleen de enige dreiging, er is ook de dreiging dat er een grote banken crash op komst is ,het ergste scenario zou zijn dat eerst een banken crash losbreekt en dan een overname va de islam ,er is geen kruid tegen gewassen, het klinkt als een vergezocht indianenverhaal maar doe zelf het opzoekwerk en stel vast.
  verdeeldheid onder de burgers van eender welke bevolking is hetgeen waarop geaast wordt ,verdeel en heers ,weet je nog?
  Vraag je eens af ,wie beheerst de centrale banken? wie heeft de macht om ons in één klap te reduceren tot een bende racaiile die de bedelstaf hanteert? Wie stuurt de immigratie stromen?
  Wie heeft er voordeel mee?
  Qui bono bij heel die heisa? Bij alles?
  Het is gemakkelijk om te gaan beweren dat dergelijke stellingen niet waar kunnen zijn ,maar de bewijzen die achter deze beweringen zitten zijn niet uit de lucht komen vallen ,het zijn minutieus verzamelde delen van een geheel dat een donkere toekomst weergeeft ,alles als vanzelfsprekend aanvaarden is gevaarlijk ,niets is vanzelfsprekend ,niets ,alles heeft een oorzaak .
  Het hanteren van de ontkenning ,die bij vele mensen nog overheerst is voor hen een standaard waar alles aan vergeleken wordt.
  Het ontkennen op zich is en indicator dat er een collectief bewustzijn is dat aantoont dat er bepaalde zaken niet zijn zoals ze horen te zijn.
  Als er niets te bewijzen valt dat collectief ontkent wordt dan zal de ontkenning samen met het bewijzen van het tegendeel vanzelf oplossen ,aangezien dit niet het geval is , is de enige conclusie dat er een probleem is ,en dat het veel te groot is om te worden bevat door eender wie , precies wat de meesters willen ,door het probleem /problemen die op ons losgelaten worden te ontkennen speelt al die ze ontkent in de kaart van hen die ons volledig willen onderwerpen.
  Eén van de feiten die weinig geweten is kun je vinden in de handel,want dat is het , van afrikanen die naar Europa willen komen ,er word ons wijsgemaakt dat die gasten duzenden Euro’s moetn betalen ,larie een reis van hun beginpunt tot in Libië kost ongeveer een kleine 90
  euro , in Afrikaanse munten is het wel een duizelingwekkend bedrag , dus hebben de helpers van de invasie de Afrikaanse bedragen gewoon verwisseld met euro’s en iedereen die het verhaal slikt is overtuigd dat het ook zo is .
  Bewijs nodig? bekijk deze reportage maar eens en beweer dan nog maar eens dat er geen probleem is!

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 12, 2018 om 00:21 //

  Gezellige jongens bij dat hek templars, daar gaan we vast nog een hoop lol mee beleven….

  Like

 7. @Templar

  Ik kan het begrijpen dat frans, en het onderliggende Italiaans voor de helft, maar het is teveel voor de meeste van onze lezers vrees ik.

  Like

 8. @Polderboy

  Neem je link zo mee met 2 anderen die ik heb liggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: