Nieuw

Baudets klimaattweet is grotendeels waar – en Gerrit Hiemstra liegt dagelijks de bevolking voor op de NPO

Sneeuw, niet de Sahara, foto ter illustratie. Pixabay.

CO2 heeft daadwerkelijk een positief effect op plantengroei en het valt wel mee met die extreme weersomstandigheden. Völkischer Beobachter:

Elke glastuinbouwkweker weet dat al járen. Nederland loopt voorop met deze vorm van landbouw, dus genoemde leugenaars hadden de waarheid dichtbij kunnen halen. Ze weten het ook wel. Maar ze hebben een politieke agenda. En ze zijn aangenomen om die te promoten in deze Sovjet-provincie.

De vier klimaat-statements in de tweet van Thierry Baudet zijn provocerend, maar grotendeels waar.

Vorige week verstuurde Thierry Baudet een klimaattweet waarover commotie ontstond. Zo twitterde Jan Rotmans, hoogleraar transitie en duurzaamheid: ‘Alles in deze tweet is onwaar. Onverantwoord om als politicus deze onzin te spuien.’

Jan Rotmans liegt en hij zou niet langer in staat gesteld moeten worden om zijn linkse gif in jeugdige kinderhoofdjes te injecteren. Onderwijs is bedoeld om verifieerbare waarheden door te geven; 1 + 1 = 2 en geen 5. Onderwijs is bedoeld om te leren hoe te denken en niet om wat te denken. Als dat laatste toch gebeurt is het geen onderwijs maar hersenspoeling. Jan Rotmans is een kwaadaardig persoon en zou ook ontslagen moeten worden. Als taakstraf zou hij twee jaar in een Westlandse kas te werk gesteld kunnen worden.

Een stelling is pas wetenschappelijk bewezen als er geen valide tegen-argumenten meer gebracht kunnen worden (soms komt er nog een valide tegen-argument na tientallen jaren en dondert de stelling alsnog om). In het geval van de klimaatdiscussie is dat geenszins het geval. Het dan toch als waarheid poneren is ideologie en geen wetenschap.

Weerman Gerrit Hiemstra: ‘Eén tweet met 4 keer onzin. Wie kan hier overheen?’ Waarop Baudet riposteerde dat Hiemstra moest worden ontslagen.

Hiemstra is zo onverantwoord als Rotmans beweert dat Baudet is. Het journaal is niet bedoeld om leugens te verspreiden. Hahahahahahaahahahaha.

De beste manier om Hiemstra ontslagen te laten worden is om niet meer naar de NPO te kijken en een manier te vinden om geen belasting te betalen.

YouTube is een goor censuurbedrijf, maar je kan je TV nog steeds gebruiken om betere verhalen te bekijken dan wat Gerrit Hiemstra u voorliegt:

Zet de NPO uit !

Maak Gerrit Hiemstra werkloos !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Baudets klimaattweet is grotendeels waar – en Gerrit Hiemstra liegt dagelijks de bevolking voor op de NPO

 1. Joke Jansen // januari 11, 2018 om 12:48 //

  Toen ik klimaatwet en Wiebes in m’n zoekmachine zette, kreeg ik o.a. dit te zien.
  https://fubar.mobi/2014/01/26/martin-sommer-wie-bewaakt-de-bewakers-van-het-energieakkoord/comment-page-14/#comments
  Glasheldere info, niks mis mee.
  Trouwens, deze site is ook fantastisch. Mag wel eens gezegd worden.

  Liked by 1 persoon

 2. Republikein // januari 11, 2018 om 13:51 //

  Je poneert een stelling en je vrienden gaan akkoord, en wordt beklonken in het café, aan de haven, in dat kleine café, oh, da’s een ander topic, dat laatstse.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Klimaathoaxer Gerrit Hiemstra weigert debat met Baudet

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s