Nieuw

Asielzoeker die politieagent neerstak had in zijn asielaccomodatie’s een luier om en moest gevoerd worden

Luierkind Muhammad Hussaini. Foto: Polisen

Zweden – het ‘vluchtelingenkind’ Mohammed Hussaini, die nu aangeklaagd wordt voor een moordpoging op politieagent Ted Eriksson op het Medborgarplein in augustus verleden jaar, had in zijn asielverblijven een luier om en moest gevoerd worden. Dit blijkt uit getuigenverklaringen die zijn afgelegd tijdens het politieonderzoek. “Dit is een gevoelige kwestie”, zegt Daniel Lundqvist, een maatschappelijk werker in Haninge, tegen Samhällsnytt.

Door: Mattias Albinsson – Vertaling: ‘Rommel’

Mohammed Hussaini kwam tijdens de vluchtelingenchaos in 2015 naar Zweden. Voor de Zweedse autoriteiten verklaarde hij dat hij een tiener was en in december 1999 geboren, een datum die door de migratiedienst werd geaccepteerd en ook stond afgedrukt in zijn Zweedse vreemdelingenpaspoort  – maar sinds kort door experts wordt betwijfeld.

Tijdens zijn verblijf in Zweden, in verschillende familiewoningen en jeugdopvanghuizen, was Mohammed volgens het politieonderzoek erg bezwaarlijk. Meteen al bij een van de eerste opvangwoningen waar hij geplaatst werd, pieste hij onder andere op de vloer en poepte in bed. Hij pakte de poep in en verstopte het onder zijn bed.

Het stinkt vreselijk in Muhammad’s kamer nadat hij daar gepiest en gepoept heeft en drie personen moeten hun krachten bundelen om een onhandelbare Muhammad onder de douche te slepen en te wassen. Uiteindelijk eindigt het met een Muhammad die een luier om krijgt en in bed gevoerd wordt.

Volgens Daniel Lundqvist, een werknemer van de sociale dienst in de gemeente Haninge, waar Mohammed  een periode werd geplaatst, wijst het gedrag dat Mohammed vertoont op een staat van apathie.

Wanneer Samhällsnytt met Lundqvist belt om te vragen of het gewoonlijk is dat vluchtelingkinderen die naar Zweden komen een luier om moeten, wil hij geen antwoord geven op onze vragen.

– Ik wil niet aan dit gesprek meedoen en vragen beantwoorden. Dit is een gevoelige kwestie, zegt hij.

Op welke manier is het gevoelig?

– Ik bedank voor dit telefoongesprek!

Dan legt Lundqvist de hoorn op de haak.

Na zijn arrestatie voor de poging van moord gaat Muhammad stug verder met zijn gewoonte om zichzelf en de vloer onder te piesen. Maar toen hij in oktober in de Sis-instelling (een overheidsinstantie die aangepaste gedwongen zorg beheert voor jongeren met ernstige psychosociale problemen) in Bärby buiten Uppsala wordt geplaatst, waar hij nog steeds verblijft, was het afgelopen met de vertroeteling. Wanneer hij opnieuw de eerste dag in zijn nieuwe verblijf zichzelf en de vloer onder piest, krijgt hij de opdracht om zichzelf te verschonen en de vloer schoon te maken. Daarna, volgens het personeel, is hij opgehouden met zichzelf en de vloer onder te piesen.

Bron:

https://samnytt.se/flyktingbarn-som-knivhogg-polis-hade-bloja-pa-sig-och-blev-matad-pa-boendet/

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5829 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Asielzoeker die politieagent neerstak had in zijn asielaccomodatie’s een luier om en moest gevoerd worden

 1. bp633livenl // januari 11, 2018 om 15:51 //

  Smerig islamtuig, weg ermee.

  Like

 2. Past precies bij het beeld om niet toerekening vatbaar verklaard te worden.
  Door je eerst als een achterlijke te gedragen met bijbehorend gedrag.
  Daar heeft ie van tevoren goed over nagedacht.
  Dus ongeacht zijn daden, hij komt er mee weg.

  Liked by 2 people

 3. 👳🏾‍♂️🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

  Like

 4. De getraumatiseerde zielige spelen, jaja, op een andere plek viel hij door de mand en hadden ze hem zeer snel zindelijk.

  Liked by 1 persoon

 5. Die gasten komen niet toevallig zomaar binnen wandelen en zien het verder wel.
  Ze zijn precies op de hoogte hoe je iets voor mekaar kan krijgen in het land waar je je bevind.
  Hoever je kan gaan, en waar je informatie kan vinden.
  Beter dan welke oorspronkelijke inwoner dan ook.

  Like

 6. jackvanderveen // januari 11, 2018 om 17:22 //

  Men wordt op alle mogelijke manieren geïnstrueerd en voorgelicht hoe men het eenvoudugste binnen kan geraken en ze je er ook niet meer uit kunnen sodemieteren. Alsook wijst men je op al je rechten en plichten (die laatste laat maar). Hele colonnes lynx tuig is daarvoor actief. Want de wereld, uw land en uw bezit behoort iedereen toe. HELAAS geldt dit alleen voor de dollen, dwazen, brutalen, criminelen en soortgelijken.

  Liked by 1 persoon

 7. Republikein // januari 11, 2018 om 17:47 //

  Goed stuk, gaat over trauma, poep en/pis je in je broek, kan een onderbroek zijn, dan heb je 2 broeken aan, overkomt me regelmatig, 2 broeken, en kan ook dat je niet kan poepen of pissen, een bijkomstigheid, trauma, dat je ineens een steekwapen in je hand hebt,da’s heel ongewoon trouwens, maar kan, alles kan.
  Ook dat als ie de deur uitloopt en dan bij binnenkomst geen broek meer aan heeft, ’t kan.
  Mijn vrouw heeft ook de broek aan.

  Liked by 2 people

 8. Er is zeker gezegd gedraag je als een baby gegarandeerd dat je mag blijven !!

  Like

 9. antiislamnu // januari 11, 2018 om 23:40 //

  Deze moet je echt helemáál in elkaar trappen totdat hij smeekt om terug te mogen naar zijn eigen kut land

  Like

 10. Asielzoeker die politieagent neerstak had in zijn asielaccomodatie’s een luier om en moest gevoerd worden, tja hoe zou de directeur van het COA op zo’n bericht publiekelijk reageren, complete waanzin en gewoon een laatste strohalm en verdienmodel waaraan deze top-graaiers zich vastklampen. Een totaal andere dimensie van hoogopgeleide asielzoekers, tja zelfs in de grootste steden zijn er niet meer als een paar honderd apothekers.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: