Nieuw

Woede in Duitsland nadat ‘minderjarige’ asielmoslim in controversiële ‘Liebe’ kinderdocumentaire onthuld is als volwassene

Foto: Propaganda voor islamitische kindhuwelijken op de Duitse staatszender. Screenshot kinderzender KiKA ARD/ZDF.

Een “minderjarige” migrant die in een controversieel Duits kinderprogramma van de staatszender ARD/ZDF werd gepresenteerd als in een romantische relatie met een minderjarig meisje heeft toegegeven dat hij eigenlijk een volwassene is.

De documentaire Malvina, Diaa en Liefde werd in november uitgezonden op de door de overheid gefinancierde Duitse televisiekanaal Kika, die gericht is op kinderen van drie tot dertien jaar oud, en is door velen als “propaganda” beoordeeld, omdat het een grotendeels eenzijdige presentatie geeft van een relatie tussen een 16-jarig Duits meisje en een volwassen Syrische asielzoeker.

De Syriër genaamd Diaa zou ongeveer dezelfde leeftijd hebben als de 16-jarige Malvina, maar gaf later toe dat hij eigenlijk 19 jaar oud is en sommigen beweren zelfs dat hij ouder dan 20 zou zijn, meldt Die Welt.

De documentaire laat een straalverliefde Malvina zien, met Diaa die zijn vriendin vertelt zich bescheidener te gedragen, minder onthullende kleding te dragen ​​en ze overweegt zelfs om zich voor hem tot de islam te bekeren.

– Ik mag geen korte dingen aandoen, altijd alleen maar lange dingen, zegt Malvina in het programma.

– Hij zei tegen me dat varkensvlees niet zo goed is. Ik ben ook gestopt met het eten van varkensvlees, voegt ze eraan toe.

– Ik kan niet accepteren dat mijn vrouw er zo uitziet. Dat is heel moeilijk voor Arabische mannen. Ik ben opgegroeid in een islamitisch-Arabische cultuur. Ik geloof in mijn cultuur en mijn religie. Religie geeft je regels. Zonder deze religie heb je geen regels en zonder regels heb je geen leven, verklaart Diaa.

Velen op de sociale media bekritiseren de uitzending van de televisiezender die zich richt op jonge kinderen en zeggen op Twitter dat “Kika islamisering propageert.”

De anti-migratie partij Alternatief voor Duitsland (AfD) gaf op Twitter commentaar op het programma:

– Uitverkoop van de vrijheidsrechten van vrouwen en meisjes wordt een normaliteit?

En wees erop dat in december 2016 de Syriër 18 jaar oud was.

Dit is niet de eerste keer dat dat de Duitse overheid probeert het idee te promoten dat asielzoekers die een relatie aangaan met Duitse meisjes een manier van integratie is. Vorig jaar nodigde de door de overheid gefinancierde AWG de “flirtcoach” Horst Wenzel uit om asielzoekers te helpen Duitse meisjes te versieren.

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/01/10/migrant-controversial-teen-love-documentary-childrens-tv-channel-adult/

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

27 Comments on Woede in Duitsland nadat ‘minderjarige’ asielmoslim in controversiële ‘Liebe’ kinderdocumentaire onthuld is als volwassene

 1. Tanden trekken en leeftijd bepalen.

  Liked by 1 persoon

 2. Tanden laten trekken door de opoes, de moeders, de tantes en de oudere nichtjes en zussen van het slachtoffer plus als bonus gratis diverse tangachtige voorwerpen en andere sloopzagen ter beschikking stellen. En dan ook meteen maar de gelegenheidsbieders zoals daar zijn de oprichters en leden van politieke partijen, media en andere gesubsidieerde perverse instituten die alleen daartoe werden opgericht om onze kinderen straffeloos te kunnen neuken. Ja, ik ben vandaag bloeddorstig.

  Liked by 1 persoon

 3. Die baardaap is minstens 27 jaar.

  Like

 4. Net zoals in Zweden liegen ze over hun leeftijd en zeggen bij aankomst dat ze minderjarig zijn om hun kans op een verblijfsvergunning te vergroten.

  Like

 5. Liegen over je leeftijd kan je altijd proberen.
  Maar wat ik dan niet snap, is dat er daar nooit eentje zegt, ga jij lekker je moeder in de zeik nemen met je leeftijd.
  Maar dat ze dat gewoon noteren als waarheid zijnde.
  Daar hoef je toch echt geen deskundige voor te zijn om te zien dat ze liegen dat ze barsten.

  Liked by 1 persoon

 6. In het stukkie zetten ?

  Like

 7. @BertG.

  Die mensen die werken in die asielcentra zijn hun baan kwijt als ze dat zeggen …

  Like

 8. Zet maar in het stukkie.
  Maar ik ga niet kijken. Een zelfkwelling.

  Like

 9. Altijd een westers vrouw die met een baardaap moslim in bed duikt en/of trouwt. Waarom nooit een moslima met een westers man? Wie zijn hier de werkelijk racisten die discrimineren ? Ik kots op Europeanen die hun eigen folk en cultuur haten, pure NSBers. De Duitsers hebben nog steeds een schuld gevoel uit 1945 en dat proberen ze goed te maken met propaganda tegen zichzelf. Dat is masochisme, wat ze niet weerhoudt om een pakt met de Duivel te maken.

  Liked by 1 persoon

 10. Duchesne // januari 10, 2018 om 15:55 //

  moslima’s worden als ze met een westerse man die geen Islamiet is een relatie aangaan in het beste geval door hun familie verstoten, in het minder gunstige geval met de dood of erger* bedreigd en soms gaan ze er ook aan door een broer of neef of vader die schijnbaar schande ziet in het geluk van zijn kind….. Of ze krijgen een zuur maskertje….Islam is immers vrede….

  *erger dan doodgaan is als je nog wel leeft maar niets meer kan, behalve nadenken….

  De waanzin van geloof komt voort uit het gebrek aan zelfrespect en kennis, wat gecompenseerd word door goedgekeurd massa gedrag, waaruit iemand dan eigenwaarde schijnt te halen, men noemt het in sommige kringen “respect” maar de juiste vertaling is onvermogen…

  Liked by 1 persoon

 11. Inteeltgedrag Duchesne, ze hebben het IQ van een amoebe. Kan ook niet anders na 1400 jaar in dezelfde familie trouwen.

  Liked by 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel // januari 10, 2018 om 16:47 //

  “Tanden trekken en leeftijd bepalen.”
  Nee dat mag niet, je mag een geven paard niet in….. oh wacht 😀

  Liked by 2 people

 13. Godkolere. In de tijd dat ik naar de kapper geweest ben heeft You-Tube de video verwijderd.
  Smerig gajes.

  Liked by 1 persoon

 14. Liked by 1 persoon

 15. Video is inderdaad weg. Ik had hem gister bekeken en zag een lichte rimpel in zijn voorhoofd zitten.
  Die heb je nog niet als je in de twintig bent, die bedrieger moet minstens in de dertig zijn en hoger zou mij ook niet verbazen.
  Wat zijn dat voor onnozele ouders die hun naïeve kind met zo’n baardaap laten daten, hebben die nog niet gehoord van die vermoorde Duitse meisjes??

  Liked by 1 persoon

 16. polderboy // januari 10, 2018 om 17:15 //

  Maar goed, er zijn dus 700.000 jonge voornamelijk mannelijke mohammedaanse vluchtelingen die middels de 3 w’s (woning, werk en wijfje) zo snel mogelijk onder de panne geholpen moeten worden.
  In Duitsland, met 80 miljoen, waarvan 40 miljoen mannen, waarvan 1/7 (20-30 jaar) in zijn leeftijd categorie, dus 6 miljoen, valt daarom 0.7/6*100%= 12% van de Duitse jonge mannen uit de boot.
  Lijkt me ook niet echt een aanrader voor de stabiliteit: een leger van 700.000 jonge Duitse mannen die, omdat ze geen vluchteling zijn, maar bij moe thuis moeten blijven wonen, en een vrouw kunnen vergeten, en achtergesteld worden op werk omdat de vluchtelingen voorrang hebben.

  Like

 17. Waarom is de video verwijderd? Is de baardaap een pedofiel en moet hij zich voor de waarheid verstoppen? Europa wordt vernietigd door een tikkend baarmoederbom. Als Ik de vader van Malvina was had ik haar samen met die aap uitgekots.

  Liked by 1 persoon

 18. polderboy // januari 10, 2018 om 17:43 //

  @BertG. 17:33
  Wat mooi is die cultuur toch. Je eigen kinderen voor het hogere doel opofferen: 13 jaar, manipuleer je toch maar tot die daad.
  Doet me denken aan Verhofstadt, Timmermans en Merkel; altijd maar weer die hogere doelen waar ze naar streven. Alles offeren ze ervoor op.

  Like

 19. Zo ziet een recept voor oorlog en verkrachting er uit:

  En bedenk dat dit bewust veroorzaakt is door het genocidale gajes van de EU.

  Liked by 1 persoon

 20. dat trutje heeft maximaal nog een paar jaar te leven.

  Like

 21. jackvanderveen // januari 10, 2018 om 18:47 //

  “toegegeven dat hij eigenlijk een volwassene is”!!!! Dat woordje” eigenlijk” stinkt zo hard. Dat men aamgeeft dat ie zeker 25jaar moet zijn. Men is toch jonger dan achtien of ouder dan zeventien. Alsof de politie vraagt:”hoeveel glazen alcohol hebt u genuttigd?” Indien het antwoord luidt “een of twee glazen” weet men dat hetzeker vijf glazen zijn.

  Like

 22. Like

 23. Hoeveel politieke lijers zullen hopen dat pedofilie de normaalste zaak wordt.
  Van zo’n islahomo (islamietje) is het te begrijpen. Een fatsoenlijk niveau kunnen ze niet aan.
  Ze zeggen toch dat pedofiele zelf misbruikt worden.
  Als moslim zal hij heel wat in “het clubhuis” op zijn knietjes door brengen tussen zijn broeders!

  Like

 24. @ariano Adriano // januari 10, 2018 om 15:33 //

  Nee het zijn niet alleen de westerse vrouwen , ik ben zelf Hindoestaans en ik zie een groeiend probleem van jonge vrouwen uit mijn ras die tegenwoordig ook met turken en marokkanen relaties aangaan.De woede die ik op zulke momenten voel is onbeschrijfelijk . Ik zou het liefst meteen op de vuist willen gaan ,maar weet dat ik hiermee alleen mij zelf heb ,dus weersta ik deze intense emoties met veel moeite. Voor voorlopig. Deze gore vuillakken zijn onrespectvol en vijandig tegen alles buiten hun cultuur maar lopen heel brutaal over straat met de vrouwen uit andere rassen en niemand die er wat aan doet. Ik moet ervan kotsen en ik begrijp heel goed dat jij en andere blanke mannen dit zelfde voelen als ze dit zien. Tenzij je gecucked bent , je raciale zusters misbruikt en overgenomen zien worden door dit gore lager dan stront tuig… alleen een beta cuck voelt niets op zo een moment. Een groeiend probleem is ook dat nu zoveel blanke vrouwen met naffers en negers daten , een groeiende groep blanke mannen , met onze hindoestaanse en andere aziatische vrouwen relaties probeert aan te gaan wat de boel veel verder frustreert. Ontmoedig je eigen mensen dit te doen aub, dit helpt niets. Ik hoop dat we snel hier iets aan kunnen doen ,ja we , want het probleem werkt door. Die lafbakken hebben door de linkse media en hun etnocentrisme de schijn gewekt dat ze over ”viriliteit” beschikken , terwijl het eigenlijk de grootste laffe huilebalken zijn die er bestaan. Ook al hoor ik hier ook niet , en het probleem werkt door en ik hoop dat er snel een backlash begint.

  Liked by 3 people

 25. Waarom maakt de Duitse staatstelevisie ARD/ZDF niet een film over de romantische liefdes van Duitse mannen/jongens met islamitische vrouwen/meisjes ?
  Oh wacht !!!

  Like

 26. Dat deze 16-jarige de herseninhoud van een pinda heeft zal zo zijn.
  Echter, de werkelijke sadisten in het hele verhaal zijn de opvoeders van dit soort kinderen.
  Laten het willens en wetens gebeuren dat er wederom een leven wordt opgeofferd.

  Overigens, voor al diegenen die benieuwd zijn naar het binnenkort ongetwijfeld gruwelijke vervolgverhaal op bovenstaand artikel (?) zou ik zeggen, hou de panelen alhier in de gaten.

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. Al maar dan een decennium hersenspoelt Duitsland kinderen om moslim te worden

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: