Nieuw

Syriër runt paspoortzwendel voor illegalen vanuit Brussel

paspoort, Pixabay, auteur jackmac, CC0 Creative Commons

Albert Karaziwan, een Syrische Belg, heeft in Afrika miljoenen euro’s verdiend met de verkoop van illegale paspoorten. Met zijn bedrijf Semlex Group verschafte Karaziwan – met behulp van politieke connecties en smeergeld – in tal van Afrikaanse landen paspoorten aan illegalen en zelfs criminelen. Dat onderzocht Reuters.

De Comoren, officieel de Unie der Comoren, bestaat uit drie kleine eilanden, gelegen ten oosten van het Afrikaanse continent. Albert Karaziwan, een internationale businessman met Belgisch paspoort en Syrische roots, heeft er schijnbaar goede politieke connecties. Zo werd hij er onder meer benoemd tot speciaal adviseur van voormalig president Ahmed Abdallah Mohammed Sambi en werd hij samen met zijn staf benoemd tot ereconsulaat.

Sceptr >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Syriër runt paspoortzwendel voor illegalen vanuit Brussel

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 11, 2018 om 01:28 //

    Daar waar vraag is verschijnt automatisch aanbod, dat gaat voor op elke handelswaar, legaal of illegaal. Dat er vraag is naar paspoorten spreekt voor zich, het werkt een stuk makkelijker en veiliger dan een oversteek in een rubberboot met gammele motor.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s