Nieuw

SOTCHI 29 JANUARI

Het Syrische conflict draait nu om de conferentie die door Rusland op 29 januari in Sotchi wordt georganiseerd met deelname van zoveel mogelijk spelers ‘on the ground’: Tev-Dem (de beweging die 30% van het Syrische grondgebied controleert), de politieke arm van YPG/SDF, zal daar ‘op persoonlijke titel’ met 155 mensen deelnemen.

Omdat deze conferentie (er wordt zelfs van ‘Congres’ gerept) zal plaatsvinden in het kader van de Astana-vredesconferenties die samen met Turkije en Iran worden georganiseerd is het saillant dat Erdogan vandaag (9 januari) aankondigt de Koerdische enclaves in Noord-Syrië te zullen aanvallen.

Kleintje Muurkrant >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 999 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8999 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on SOTCHI 29 JANUARI

  1. Republikein // januari 11, 2018 om 13:44 //

    Allemaal doping, allemaal een witte neus.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s