Nieuw

Meer of minder EU, als we dat nou eens zelf mochten beslissen

Pixabay.

Juncker, u weet wel die dronkenlap van de dictatoriale EU in Brussel, wil dat Nederland nog meer miljarden gaat betalen aan de EU. Nog meer geld van u dat aan u en andere Nederlanders besteed had moeten worden. De EU bekostigd de islamitische asielinvasie, boten, bussen en vliegtuigen worden ingezet om al dat mohammedaanse volk met middeleeuwse normen en waarden naar Nederland en Europa te halen.

Door Elise Nijmegen

Als u nadenkt wat deze invasie kost en heeft gekost aan oversteken, huisvesting, rechtszaken, bijstandsuitkeringen, bed-bad-brood regelingen, acz’s, verzekeringen, gratis tandarts en medische zaken, gezinshereniging en allerlei gratis cursussen en omscholingen waar u gewoon voor moet betalen. Ook nu zouden er weer snel nieuwe huurwoningen gebouwd moeten worden voor die mensen die hier niet thuishoren! En u en uw dierbaren moeten ondertussen langer wachten op een woning terwijl u mijns inziens eerder aan de beurt zou moeten komen.

De EU kost ons als land miljarden, geld dat beter besteed had kunnen worden aan het herstellen van de woningen van de mensen in Groningen die alweer de dupe zijn geworden van dit politieke kartel dat geld en EU belangen voor die van de Nederlandse bevolking zet. Stoppen met die gaswinning in Groningen! Geld dat nu naar de EU gaat had naar de thuiszorg moeten gaan, naar defensie, politie en aan achterstallig onderhoud besteedt moeten worden. Een schande deze eurofiele, in mijn ogen incapabele politici die geen vaderlandsliefde meer hebben en er niet meer schijnen te zijn voor de Nederlandse bevolking.

Het plan van de EU, waar Rutte en de rest van het politieke kartel hard aan mee werken is om alle lidstaten van de EU, dus ook ons mooie Nederland islamitisch te maken en te laten bestaan onder een EU-dictatuur die ons onze vrijheid van meningsuiting afneemt. Daar zijn ze op het internet al hard mee bezig met dat nieuwe EU-regeltje dat kritiek niet meer mag op het internet. Berichten en profielen verdwijnen…

Wilt u een islamitisch Nederland? Geeft u om uw vrijheid en die van uw kleinkinderen? Wilt u ook minder van dat intimiderende, scheldende, schreeuwende en onrespectvolle volk op straat?

Dan zien we elkaar vast op 20 Januari in Rotterdam!!!

Genoeg is genoeg en dit is ons land!! Het land van de Nederlanders net zoals Polen van de Polen is, Hongarije van de Hongaren en China van de Chinezen. Ieder land met zijn eigen identiteit en zijn eigen cultuur en dat blijft zo.

Door Elise Nijmegen

Nederland, ons land! Deel 2:
https://www.boekenbestellen.nl/…/nederland-on…/9789082763218

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on Meer of minder EU, als we dat nou eens zelf mochten beslissen

 1. Daar hebben we al lang over beslist rond 1993. Het grootste deel van de bevolking was tegen de nieuwe eu en de euro. Nu hebben we de euro en de eu waar we niet om gevraagd hebben. Wat gaat hier niet goed? De gedachte dat de politiek naar de burgers luistert kun je gerust vergeten. Precies hetzelfde met de massa immigratie, grootste deel van de mensen willen het niet, maar krijgen het toch. De enige optie is revolte.

  Liked by 1 persoon

 2. Bob Fleumer // januari 10, 2018 om 15:15 //

  Elise ik ben het 1000 promille met je eens!

  Like

 3. Republikein // januari 11, 2018 om 05:38 //

  Heeft niets met winnen te maken, zie systeem in UK en VS.
  Je wint en dan heb je alsnog verloren.
  Als bij het voetballen, de wedstrijd duurt 90 minuten en als de scheids het einde blaast heeft Duitsland gewonnen.
  Als, daar doe ik ook aan, had laatst 2 verschillende sokken aan.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: