Nieuw

Linkse negermilitie-leider, Rakem Balogun, gearresteerd door de FBI

Volgens een verklaring van Guerrilla Mainframe, een anti-kapitalistische militiegroep in Dallas, werd één van hun organisatoren, Rakem Balogun, in hechtenis genomen na een inval door de FBI en ATF op 11 december 2017. Deel van die verklaring luidt:

“Op maandagochtend om 5 uur schopte de FBI en ATF de deur van Rakem Balogun in en nam hem in hechtenis, op een zoek- en vernietigingsmissie op zoek naar illegale wapens. Sinds die dag wordt hij gevangen gehouden; in wezen ontvoerd door de F.B.I.

Het F.B.I. rapport met details over de vermeende BIE-dreiging bespreekt specifiek het neerschieten van Dallas-politieagenten in juli 2016. Het document is opgesteld door de F.B.I Domestic Terrorism Analysis Unit en laat een poging zien om politieke organisatoren met vooruitstrevende en revolutionaire ethiek te criminaliseren. De Trump-administratie en de vorige presidenten hebben de wens uitgesproken om zwarte revolutionairen te dwarsbomen. Onze strijd als veranderingsagenten is om de massa’s te instrueren en te bevrijden met een revolutionair discours, en dat zullen we ook blijven doen.

Simpel; we houden van onze gemeenschap en mensen die ons een vrijplaats bieden, zelfs in het midden van een frauduleus strafrechtsysteem. Rakem Balogun is mede-oprichter van Geronimo Tactical, Huey P. Newton Gun Club en een van de belangrijkste leden van Guerrilla Mainframe.”

Volgens hun verklaring had Balogun een leiderschapsrol bij Geronimo Tactical, Huey P. Newton Gun Club en Guerrilla Mainframe. Laten we deze drie groepen eens bekijken.

Geronimo Tactical:

Geronimo Tactical, een screenshot van het Instagram-account van deze extreem-linkse militante negermilitie

We konden geen officiële website voor deze groep vinden, maar we hebben wel drie Eventbrite-evenementen gevonden die allemaal eindigen met exact dezelfde verklaring:

“GERONIMO TACTICAL IS A TACTICAL GROUP BASED OUT OF DALLAS TEXAS THAT FOCUSES ON TEACHING SURVIVAL SKILLS WEAPONS TRAINING AND SELF DEFENSE TACTICS TO THE COMMUNITY. join our group on Facebook and Instagram” 

Hun Facebook-groep, die bijna 800 leden heeft, is een gesloten groep, wat betekent dat je moet verzoeken deel te nemen en toegelaten worden door een van de groep admins. In de openbare beschrijving staat:

“Operation CAT (Community Anti Terrorism) 4/2/2016 BAIR vs South Dallas was de geboorte van Geronimo Tactical en zijn operaties. Een groep toegewijde mannen en vrouwen van HPNGC besloot dat ze de strijdbaarheid en bereidheid naar een hoger niveau wilden tillen met daadwerkelijke wekelijkse training en voorbereiding. Geronimo Tactical wil de lat voor militanten in de linkse hoek verhogen om zichzelf en de gemeenschap te beschermen door een cultuur van elitetraining te bevorderen. Geronimo Tactical zal en blijft solidair met HPNGC en alle RBG / Revolutionaire Formaties en kijkt er naar uit om in de nabije toekomst ondersteuning te blijven bieden. Deze groep is voor sociale mediaorganisatie en psychologische voorbereiding. Dit project is als ZEER VERTROUWELIJK gemarkeerd. Wij zijn de enige mensen die toestaan ​​in deze groep.”

Hun Instagram-account, dat bijna vierduizend volgers heeft, is veel duidelijker. Het heeft eenvoudigweg een citaat van de communistische massamoordenaar Mao Zedong dat zegt: “Politieke macht groeit uit de loop van een geweer”, een PayPal-link en VEEL foto’s van de groep die paramilitaire training geeft.

Huey P. Newton Gun Club (HPNGC):

Volgens hun website is HPNGC:

1. We willen alle zwarte, bruine en arme mannen / vrouwen in de Verenigde Staten bewapenen die “legaal” wapens kunnen dragen. (ik heb een ander citaat gekozen dan de site die ik vertaal, Fub)

Een coalitie van leden van verschillende groepen / organisaties die samenkomen om ons tweede amendement “Wapens dragen” in de praktijk te brengen. Hier zijn de huidige betrokken organisaties:

Guerrilla Mainframe 
African Angels
Brothers Against Racist Cops
Black Riders
Vanguard Soldiers
Black and Brown United
Peoples Liberation Army
People’s New Black Panther Party

In hun gedeelte “Politiek kader” melden ze:

“In wezen nemen we verantwoordelijkheid voor de groei en ontwikkeling van onze gemeenschap, die een element is van onze nationalistische idealen. We begrijpen en weten dat we niet iedereen zullen overtuigen van onze methoden en praktijken, maar we accepteren dat we deze moeilijke weg moeten bewandelen naar een eventuele gewapende strijd.”

En:

“Wij zijn dienaren boven alles en meer dan militanten gebruiken wij de revolutionaire idealen van het nationalisme. Alleen Nationalisme zal de talenten die we momenteel bezitten als een volk organiseren en onze functie als natie helpen. Het begin van deze taken is om het lichaam en de geest van zwarte mensen in Amerika te bewapenen, waar de Huey P. Newton Gun Club van wil zijn.”

(Bedoeld wordt Zwart nationalisme, Fub. Als bijvoorbeeld in ‘Nation of Islam’. Merk op dat de voornaam van de gearresteerde neger Kareem is, een moslimnaam. Islam zet graag negers in.)

HPNGC kreeg veel kritiek toen werd onthuld dat Micah Xavier Johnson, die in 2016 in Dallas, Texas vijf politieagenten tijdens een Black Lives Matter-protest in een hinderlaag lokte en vermoordde, mogelijk banden had met de militante zwarte nationalistische groep. Ze zijn ook onder vuur komen te liggen door met hun wapens te zwaaien en medewerkers van een benzinestation in Dallas daar mee te confronteren.

Guerilla Mainframe:

Volgens hun website is Guerrilla Mainframe een andere militiegroep die in 2008 in Dallas, Texas werd opgericht. De kernstichtingen van de organisaties zijn Pan-Afrikaans met leerstellingen van onder meer Kwame Nkrumah en Sekou Toure, beide marxistische politieke leiders in Afrika.

Hun website bevat ook een alarmerende lijst van eisen, waaronder:

Wij steunen de afschaffing van de Amerikaanse grondwet als een politiek recht en begunstigen een regering die is gebaseerd op de behoeften van de mensen.

We willen dat alle vrijheidsstrijders / krijgsgevangenen onmiddellijk worden vrijgelaten om weer deel te nemen aan de strijd van de mensen om de revolutie.

We eisen de herverdeling van land, macht en middelen en dat de grondstoffen wordt teruggegeven aan de uitgebuite mensen over de hele wereld. Wij zijn verenigd tegen het kwaad van het kapitalisme, het fascisme en het imperialisme in alle vormen.

Wij geloven in Revolutie, in de betekenis van de totale omverwerping van het kapitalistische systeem door directe(gewapende) strijd.

(Die herverdeling is ook een megasucces, als je genocide van Blanken nastreeft en hongersnood voor onbekwame negers, Fub)

In tegenstelling tot wat Qatari State Media (CNN, Fub) of Antifa-propagandawebsites melden, onderwijzen deze groepen niet alleen “het belang van voeding, biologische landbouw en de voordelen van vegetarisme voor de zwarte gemeenschap” of “leden van de community onderwijzen over hun 2e amendment rechten” . Het zijn gewelddadige, extreem linkse militiegroepen die een echte bedreiging vormen voor de openbare veiligheid en de nationale veiligheid. Maar voor het geval er nog enige twijfel bestaat, laten we eens kijken naar Balogun’s eigen woorden.

Hier zijn enkele geselecteerde schermafbeeldingen van zijn Facebook-profiel die we vonden omdat hij werd vermeld als de maker van de Geronimo Tactical Facebook-groep.

Op 6 juli 2017 veranderde hij zijn profielfoto in een afbeelding van Micah Xavier Johnson ter ere van de verjaardag van de dag waarop hij vijf Dallas-politieagenten in koelen bloede in een hinderlaag had gelokt en vermoorde. Diezelfde dag zei hij: “Kameraden en familie morgen is #ClaimMicahXDay ter nagedachtenis aan een groot offer van een plaatselijke Dallas Revolutionair! Saluut”

Op 7 juli 2017 is het één-jarig jubileum van de moorden op Senior Cpl. Lorne Ahrens, officier Michael Krol, Sgt. Michael Smith, agent Brent Thompson en officier Patricio ‘Patrick’ Zamarripa. En hij zei: “Een jaar geleden bracht een zwarte man Dallas Pig Department op de knieën. # 77” . Diezelfde dag plaatste hij foto’s van zichzelf en foto’s van het lijk van Micah met het onderschrift “Ik draag bruin en kaki in solidariteit voor Micah X # 77”.

 

screenshot uitspraken Rakeem

Ten tijde van de publicatie van dit artikel was er geen belangrijke berichtgeving over de arrestatie van Balogun. Deel dit verhaal alstublieft en moedig andere beïnvloeders aan om de groeiende dreiging van links-extremisme te tonen.

Bron:

Far-left militia leader, Rakem Balogun, arrested by FBI

De politie is ‘just another gang’ volgens deze lui, de grootste zelfs:

Het zijn dit soort zwarte blankenhatende communistische terroristen waardoor de, zich onterecht in Nederland bevindende, anti-ZwartePiet extremisten geïnspireerd worden. Stuur ze terug. Ze mogen hun Maoïstische experimenten ongebreideld uitvoeren in Afrika. Afrika is het grootste en grondstoffenrijkste continent. Bewijs maar dat je ergens toe in staat bent. Als het iets nuttigs oplevert kopen we het wel van jullie.

Maar er is geen plek voor dit soort lieden in een beschaafde Blanke samenleving.

Negers van Nederland – Luister naar jullie heilige Afrikaanse profeet Marcus Garvey

Om een rassenoorlog te voorkomen is het beter dat onze wegen zich scheiden.

Jullie mogen het grootste en rijkste deel van de Aarde hebben.

Wij nemen genoegen met het kleinste en minste stukje.

Doei !

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Linkse negermilitie-leider, Rakem Balogun, gearresteerd door de FBI

 1. Ze haten ons. Als ze de kans krijgen maken ze ons allemaal af.

  Like

 2. In Amsterdam krijgen zulke eikels een prijs. Jeffrey Airfryer wordt op het podium gehesen.
  http://www.at5.nl/artikelen/177164/eerste-nieuwe-amsterdam-prijs-gaat-naar-zwarte-piet-demonstrant-en-oud-politica-
  Read it and weep.

  Liked by 1 persoon

 3. Wat rommel zegt, ze zijn zelf de grootste haters. De enige manier om hier vanaf te komen lijkt me duidelijk.

  Like

 4. Duchesne // januari 10, 2018 om 10:36 //

  Met twee mensen kun je een gesprek voeren, met drie is er een kans op ruzie. Binnen iedere organisatie zitten intelligente mensen die een motivatie hebben, een deel oppertunisten en een deel lafaards. Bij iedere organisatie!
  Gooi hierbij een semi criminele levenwijze, de drang om te stelen van alles en iedereen en een laag tot zeer laag IQ van een substantieel deel van de deelnemers en je hebt een samenhang die gedoemd is elkaar op te vreten tenzij je continu een algeheel gevaar weet te benoemen en een semi haalbare beloning weet voor te houden. Zaken zoals de baas in eigen achterbuurt zijn, de blanke rascistische agent die dagelijks zichtbaar is en zwarte baby’s opeet, zo kun je redelijk eenheid houden. Gooi er nog wat voodoo door en andere boven natuurlijke dingen, verheerlijk je origine uit de jungle terwijl het gros zonder airco enkel jammerend in een hoekje zou zitten en je hebt een strijdmacht die enkel door plundering in het heden en de toekomst bijeen kan worden gehouden. En als huidskleur of geloof de criteria zijn om ergens bij te horen en te worden toegelaten, dan is de angst voor het “andere” enorm groot. Een nieuw soort sekte is geboren, en sekten zijn door de band genomen zo gek als een deur.

  Er zijn ongetwijfeld heel capabele mensen onder onze gekleurde medemens, er zitten absoluut goede militairen tussen de Turken en de kl*te moslims, maar er zijn vele andere factoren die iets tot een echt wapen maken en een groep met wapens is nog geen gevechtsgroep, net zoals een groep mensen in camo uniform hijsen en een geweer geen soldaten maakt maar meer een wandelende supermarkt voor wie nog een geweer of iets anders nodig heeft.

  De waanzin van een massa is het grootste gevaar dat er is, en waanzin komt vooral voort uit religie. Wannneer een simpele bevolking een agressief geloof aanhangt zal de tendens zijn dat geweld het middel is tot conversatie. Wanneer vele volkeren eenzelfde geloof aanhangen krijg je onderlinge twist omdat dagelijkse denkwijze en geloof niet bij elkaar passen. Bhoedistische Zwitsers betekend bijvoorbeeld Zen Milka chocolade, maar dan anders….Een gereformeerde Pygmee loopt enkel nog mieren te eten omdat het jagen en het bidden in conflict komen, etc, etc…

  Godsdienst is een last voor de vrije geest maar een geweldige tralie en muurloze gevangenis voor leiders. Sekten zijn per definitie gericht op geweld, of op seks en totale macht voor enkelen.
  Alles vrijwillig natuurlijk….

  Hier in Nederland kunnen mislams vrij eenvoudig LEGAAL aan alle soorten wapens komen, bijvoorbeeld door een Islamitische schietvereniging op te richten en zelf leden een goedkeuring te geven. Het einge probleem is dat er de laatste 3 tot 5 jaar geen zware veroordelingen mogen zijn geweest, maar gezien er een verschil is tussen een misdrijf plegen en ervoor veroordeeld worden….
  Er zijn in Nederland meer schietverenigingen dan je op internet weet te vinden, sommige verenigingen bestaan uit 3 mensen die een prive schietbaan hebben onder hun huis en zelf bepalen welke wapens ze mogen hebben….er zijn schietbanen waar mensen onder begeleiding kunnen leren schieten met alle mogelijke wapens, en niets is illegaal behalve de schutter misschien en zijn of haar wapen….de kogels komen gewoon met korting uit de winkel via de “vereniging” Allu Akbar of worden in buitenland gekocht en gewoon met papieren ingevoerd.
  En zit er in de container meer waarvoor geen vergunning is tot import, dan kan het zomaar zijn dat het een foutje is van de transport firma of de verzender en gaat het spul retour om bij een volgende verzending nogmaals fout te zijn geladen…..

  ….en word er ooit iemand betrapt bij de Allu akbar schiet en koran club dan moet deze kwajongen, mits een veroordeling ook daadwerkelijk komt, tijdelijk de cel in om kort daarna met bijzonder verlof te mogen genieten van de vrijheid elders….met een zwangere vriendin of geit….

  Er is in de basis van ons bestaan een enorme achterstand aan het ontstaan in de machtsverhouding die rust en veiligheid garandeerd. Die macht word door de politiek met korte stappen maar steeds sneller niet afgestaan maar overgebracht naar een sekte die hier absoluut niet thuis hoort en onze wetten en onze vrouwen bespuugd, onze gedachte over vrijheid in denken en tolerantie naar anderen en hun geloof verkracht, net als onze vrouwen, en voor wie het ultieme doel onze dood en vernietiging is.

  Het is alsof je in een warme zomer overal in huis in de hoekjes een kilo gehakt legt, omdat je de koelte van je huis met de vliegen wil delen en hun kansen op overleven en voortplanten niet wil hinderen. Heel nobel tegenover de vliegen, maar kun je ook berekenen wanneer je huis zo vol zit dat als je adem haalt je per keer drie vliegen mee opsnuift?
  (…dit is heel kort gesteld het beleid van de EU en de Nederlandse regering inzake het migranten en moslim beleid, in iedere hoek gehakt leggen bij 35 graden celcius….)

  Wacht maar tot de winter komt….

  Like

 5. Duchesne // januari 10, 2018 om 10:39 //

  Kei goed artikel trouwens Fub !

  Liked by 2 people

 6. het zijn nog steeds kaffers, vreemd dat de boere dit al lang geleden hadden opgemerkt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: