Nieuw

Erdogan noemt Turkije “lichtend voorbeeld voor persvrijheid”

Turkije is een “lichtend voorbeeld” voor de persvrijheid. Dat vindt president Recep Tayyip Erdogan. Ook op vlak van communicatietechnologieën, sociale media en internetjournalistiek is Turkije “een van de leiders in de wereld”, zei hij vandaag ter gelegenheid van de Turkse ‘Dag van de journalisten’.

De uitspraken van Erdogan zijn opvallend, omdat zijn land internationaal niet meteen als een hoogvlieger voor persvrijheid wordt beschouwd. Op de wereldranglijst van Reporters Zonder Grenzen bengelt Turkije helemaal onderaan wat persvrijheid betreft: plaats 155 op een totaal van 180. Volgens verscheidene internationale organisaties worden kritische media volledig monddood gemaakt in Turkije.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Erdogan noemt Turkije “lichtend voorbeeld voor persvrijheid”

  1. Als je je niks verbeeldt ben je niks ook.
    Ongelooflijk gebral.

    Like

  2. Wie is er nu gek, hij of wij…………….de dictator ruimt eerst de hele pers op, een aantal heeft levenslang en van anderen weten we niet of ze nog in leven zijn.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s