Nieuw

Denk wil eind maken aan ‘partijdige Kamervoorzitter’

Foto: DENK-Kamerlid Farid Azarkan maakt wilde handgebaren naar PVV-collega Harm Beertema. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Door: Berend Sommer

DENK vindt dat ze geregeld door de Kamervoorzitter wordt benadeeld. De partij van Tunahan Kuzu eist maatregelen: de voorzitter moet kunnen worden teruggefloten via een externe scherprechter.

Kamervoorzitter Khadija Arib is het mikpunt van de voorgestelde maatregel. Dat meldt De Telegraaf. Volgens DENK staat de voorzitter van PvdA-huize niet boven de partijen.

Zo zou ze de drie Kamerleden van DENK harder aanpakken dan andere Kamerleden, en hen vaker het woord ontnemen. Dat resulteerde al in opstootjes in de Tweede Kamer. Beelden daarvan werden door de partij op YouTube geplaatst.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/01/denk-wil-eind-maken-aan-partijdige-kamervoorzitter-onder-curatele-575049/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Denk wil eind maken aan ‘partijdige Kamervoorzitter’

 1. Henk der Niederlànder // januari 10, 2018 om 12:35 //

  Nog even en de racisme truckendoos zal wel open getrokken worden.

  Like

 2. polderboy // januari 10, 2018 om 13:00 //

  Hij stelt al dat hij gediscrimineerd wordt.
  Daarom eist hij een controle op het hoogste controle orgaan in de democratie.
  Het lijkt me een mooie taak voor bijvoorbeeld een Ayatollah geflankeerd door een revolutionaire garde, die dat in de toekomst toch wel gaat doen hier.

  Like

 3. De gedachte kwam bij mij op dat DENK de bijl is aan de wortels van onze democratie, maar toen realiseerde ik mij dat er in NL al decennia lang geen enkel spoortje van democratie over is.
  NL is namelijk al lang geleden van een gesocialiseerden land het communistische pad opgegaan.
  Rutte heeft 8 jaar geleden ’n kans gegrepen om door de toevoeging van het giftige element dat “fraude en bedrog” heet de democratie die er nog enigszins was de nekslag te geven.
  Vandaar dus dat DENK z’g gang kan gaan.
  In een normale westerse democratie was die schurkentroep niet eens toegelaten tot de tweede Kamer omdat zij uitsluitend en alleen bezig is met louter Staatsgevaarlijke praktijken!!!

  Like

 4. antiislamnu // januari 10, 2018 om 16:58 //

  Dit komt allemaal voort uit het moslim pamperen met dank aan pvda d66 enz enz en natuurlijk de naïeve alles voor zoete koek slinkende kiezers.

  Like

 5. De Erdo Nederige Knapen; willen een samenleving waarvoor ze ooit gevlucht zijn.
  Ze zullen toch niet zo achterlijk zijn dat ze zichzelf wijs hebben gemaakt dat het Nederlandse weer prettiger is als dat van Turkije en Marokko.
  Er is maar een conclusie mogelijk en dat is dat het leven; te zwaar voor ze is!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: