Nieuw

Border Crossings under Trump Back at Obama’s Numbers

The number of illegal aliens apprehended and determined to be inadmissible along the southwest border with Mexico rose again in December. The figures exceed those under President Barrack Obama in the months leading up to the surge of unaccompanied minors and families in 2014. The number of families apprehended in December 2017 rose 15 percent over the previous month.

After falling to historically low rates in March and April 2017, the number of apprehensions began rising for seven consecutive months. In December 2017, U.S. Border Patrol agents apprehended nearly 30,000 between the ports of entry, according to a report published by U.S. Customs and Border Protection Tuesday morning.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Border Crossings under Trump Back at Obama’s Numbers

  1. Wahahahahahahahahahaa koekje van eigen deeg, laat de Amerikanen maar dealen met hun eigen problemen, ze hebben Europa met hun gedram en proxy-oorlogen al bijna veranderd in chaotische toestanden, die alleen maar zullen toenemen.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s