Nieuw

Zet ze eindelijk uit ! – ‘We Are Here’ kraakt weer een pand

We Are Here, een krakerscollectief van migranten zonder verblijfsvergunning, heeft opnieuw een ruimte bezet. Dit keer is het een voormalige kringloopwinkel in Diemen. ‘We hebben geen leefbaardere plek kunnen vinden.’

Dat schrijft het krakerscollectief in een persbericht op Facebook. We Are Here bestaat uit ongeveer 35 asielzoekers die geen aanspraak kunnen maken op een verblijfsvergunning, en die nu wachten tot ze opnieuw een procedure voor asiel kunnen beginnen bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst. De leden van We Are Here komen voornamelijk uit West-Afrikaanse landen.

Elsevier >>

Doe mee met 8.266 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6769 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Zet ze eindelijk uit ! – ‘We Are Here’ kraakt weer een pand

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 10, 2018 om 00:24 //

  En ze worden geleid door Antifa en aanverwante groepen die ze op hun mogelijkheden wijst want het is natuurlijk onzin te geloven dat ze zelf zo slim zijn. Ze worden in de watten gelegd met kleding en eten, en de plekken die ze kunnen kraken worden ze aangewezen. Veel van die groepen worden onder vage dekmantels ook nog eens gesubsidieerd en leven van andermans belastinggeld.
  Er is feitelijk nog maar één optie mogelijk; illegaliteit strafbaar stellen en ze in detentie plaatsen net zolang tot ze meewerken aan repatriëring.
  Die detentie moet ook een stuk soberder dan hier inmiddels gemeengoed is geworden, niet langer driesterren hotels maar gevangenissen. Zet om te beginnen de verwarming maar eens een paar graden lager.

  Like

 2. templars2017 // januari 10, 2018 om 00:47 //

  Sluit me volmondig aan bij Tijl, in plaats van hen te laten begaan,neem alle uitgeprocedeerden en breng ze onder in tentenkampen ,ze zullen rap genoeg willen terugkeren nar hun zonovergoten landen.
  Maar inderdaad er zijn duistere krachten aan het werk die alles in het werk stellen om die invasie te doen lukken ,al wat blank of moet ik zeggen wit is moet er van tussen gewerkt worden.
  Nu en dan zie je dan een gebeuren als hetgeen hier beschreven wordt opduiken in de media.
  Merendeel van de uitvoering van de plannen van de elite zie je niet ,die worden stilgehouden en uit de media ,zodat er zo weinig mogelijk ruchtbaarheid aan gegeven wordt.
  en nog zijn er velen die denken dat het over ingebeelde complottheorien gaat ,als de maskers gaan vallen zullen er veel zuur kijken ,wat dan heel jammer zal zijn……………………..

  Liked by 1 persoon

 3. antiislamnu // januari 10, 2018 om 00:59 //

  Vroeger werden daklozen opgepakt voor landloperij en te werk gesteld in een rijks inrichting of je ging de bak in.
  Dus gewoon oppakken die weggewaaide en vast zetten in Israël doen ze het al en het werkt daar uitstekend.

  Like

 4. jackvanderveen // januari 10, 2018 om 09:47 //

  Asielzoekers??? Uitgeprocedeerde asielzoekers zijn geen asielzoekers meer. Maar gewoon criminele illegalen binnen onze landsgrenzen. Het is namelijk reeds een criminaliteit om zich illegaal binnen de landsgrenzen van een Staat op te houden, sowieso na uitgewezen te zijn.

  Like

 5. Ik had ergens gelezen dat ze zichzelf niet illegaal beschouwen, omdat ze nooit asiel hadden aangevraagd.
  Ze komen alleen maar gratis op vakantie hier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: