Nieuw

Viktor Orbán: ‘Volk zit niet te wachten op islamitische indringers’

Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban. Bron: Flickr.

Door: Elif Isitman

De Hongaarse premier Viktor Orbán doet er na zijn omstreden persconferentie in Duitsland van afgelopen weekeinde nog een schepje bovenop. Hongarije weigert stelselmatig immigranten op te nemen, vanwege het simpele feit dat de bevolking ertegen is, zegt Orbán.

Hij was afgelopen weekeinde te gast bij de Duitse CSU, de zusterpartij van de CDU van de Duitse bondskanselier Angela Merkel. Daar waarschuwde hij zijn collega’s dat Europeanen niet zitten te wachten op een instroom van immigranten, en dat de massale migratie naar de Europese Unie (EU) een bedreiging voor de democratie vormt.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/01/viktor-orban-volk-zit-niet-te-wachten-op-islamitische-indringers-574574/

Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4410 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Viktor Orbán: ‘Volk zit niet te wachten op islamitische indringers’

 1. Gerrit Tienkamp // januari 10, 2018 om 08:13 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogden reageerde:
  HERO

  Like

 2. assepoester // januari 26, 2018 om 23:29 //

  jaaa dat is toch correct????Ik heb ze niet uitgenodigd en snap best wel dat mensen een beter leven willen hebben maar ben niet blij dat ik vervolgens beledigt bedreigt en nog erger vermoord word door vluchtelingen die mijn koeltoer niet willen aanvaarden en mij uitschelden als ik in een zomerjurk loop of met mn hond als alleeenstaande vrouw te laat thuis kom niet opzij ga voor een muslimvent etc etc etc etc etc etc etcetc etc etc etc etc etc etc DAAR ZIT IK INDERDAAD NIET OP TE WACHTEN HOOR!!!!!!!!!!!!!!!!IS NORMAAL TOCH????????????dit is normaal gedrag van een burger kom op zeg!!!Wij mogen best voor onze koeltoer opkomen het word eens tijd <niet dat wij westerlingen alles goed doen oh nee wij kunnen ook best een stapje terug doen in onze welvaart absoluut wij zijn te verwend misschien maar…..wat er nu gebeurt is echt idioot!!!Sorrie maar ook ik vertrouw die islam voor geen meter laat de islam eens gaan verlichten !EN………bescherm de onschuldige dieren dat is een eerste verplichting en dan RED deze wereld door allemaal een stap een grote stap terug te doen niet iedereen heeft een auto nodig weg met plastic weg met het grootkapitaal het leven is te kort om alleen maar te leven voor geld ..en de wereld TE MOOI minder luxe want dat spekt alleen de kas van in mijn ogen gestoorde mensen wees tevreden en zorg dat iedereen de basisbehoeften zowel mens als dier kan hebben tja ik wil eigenlijk het paradijs terug geloof ik nu ik er bij stilsta hihi

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: