Nieuw

Vicepremier van Hongarije: ‘Voorsteden zullen branden van Malmö tot Marseille’

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

De situatie met migratie is dat als we het verknoeien, we nooit in staat zullen zijn om het goed te maken, niet alleen onze levens zullen worden geruïneerd, maar ook het leven van onze kinderen en kleinkinderen, zei vice-premier Zsolt Semjen in Echo TV ’s Bayer Show op zondag.

Camus, screenshot YouTube

Volgens de voorzitter van de christendemocratische KDNP wil de ‘Brusselse bureaucratie’ de Verenigde Staten van Europa bouwen door de grootste vijanden van het ‘Europese rijk’, de natiestaten, te vernietigen en ziet ze hulp bij de migratie van buiten Europa, bij migranten zonder nationale binding.

Semjen zei dat vooraanstaande politici in Brussel Europese burgers in gevaar brengen, terwijl ze zichzelf afschilderen als de “goede mensen, die migranten accepteren”, in tegenstelling tot de “slechte mensen”, die dat niet doen. De politicus benadrukte dat toekomstige generaties zullen lijden onder de gevolgen van immigratie.

“Wat zal er gebeuren? Een jongeman met een immigrantenachtergrond verkracht een tiener Duits meisje en de vader van het kind schiet hem neer. Rellen breken uit in het migrerende getto, ze vallen een Duits dorp aan en die zullen zichzelf beschermen. Voorsteden zullen branden van Malmö naar Marseille, ” zei hij.

Semjen herinnerde eraan dat Hongarije wordt bekritiseerd vanwege zijn migratiebeleid en benadrukt de inspanningen van het land om vervolgde christenen te helpen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/01/hungarys-deputy-prime-minister-suburbs-will-burning-malmo-marseille/

https://thehungaryjournal.wordpress.com/2018/01/08/semjen-brusselites-jeopardise-european-citizens/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

13 Comments on Vicepremier van Hongarije: ‘Voorsteden zullen branden van Malmö tot Marseille’

 1. Claudia M. // januari 9, 2018 om 20:04 //

  Hoezo, toekomstige generaties? Of we er nu al niet genoeg last van hebben, om over de kosten maar helemaal niet te spreken!

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Wijze man

  Like

 3. templars2017 // januari 9, 2018 om 21:14 //

  Wijze woorden va een wijs man,hij ziet waar de meesten van onze bevolkingen blind voor wensen te blijven gewild of ongewild.
  Hetgeen hij hier verteld is hetgeen gekend is als de omvolking ,als die zandvlooien een overname gaan in gang zetten zullen we ons moeten verdedigen ,sommigen zijn al voorbereid vele anderen niet ,daar gaan de slachtoffers vallen en veel ,heel veel.
  Velen ,de overgrote meerderheid geloven niet dat een dergelijk scenario zal gebeuren ,voor hen die ongelovig zijn zal de ontnuchtering des te groter zijn.
  Als wij een kleine minderheid de goede raad geven om jullie te voorzien op dergelijke feiten zijn dat geen hersenspinsels van een stel over reagerende kwibussen maar van mensen die de realiteit zien ,sommigen hebben toegang tot bronen die veel dichter bij de echte gebeurtenisse staan dat velen zich kunnen voorstellen ,het zijn geen ijdele woorden ,geen hersenspinsels maar op feiten gebaseerde waarheden , Lord Chamberlain heeft in de late jaren 30 er ook voor gekozen om zijn ogen te sluiten voor een gevaar dat hem in het gezicht staarde ,e we weten allen hoe dat is afgelopen…………laat ons niet dezelfde fout maken door de meerderheid te geloven………..denk voor jezelf en diegene bij je

  Liked by 2 people

 4. Mark R,. van beroep mooiprater en hoogst waarschijnlijk woonachtig in Den Haag e.o., blijft de Duitse reet likken in de hoop op een vet baantje.

  Like

 5. rotsus1958 // januari 9, 2018 om 23:07 //

  Heel mooi om te horen dat van die voorsteden. Ken me eigenlijk niet snel genoeg gebeuren en dan te bedenken dat het volledig doorgedraaide Verkel van Duitsland eind 2017 PERSOONLIJK in Afghanistan is geweest om daar RECLAME te maken ÉN uitnodigingen te geven aan de Afghanen om vooral IN GROTE GETALE naar hier te komen.
  Hoe duidelijk moet ik het nu nog opschrijven om de slapende massa schapen wakker te krijgen.
  Hier is geen beginnen meer aan dus kan het beste maar gauw de bom barsten zodat hier en daar eindelijk begonnen kan worden met de boel weer op de rails te zetten en de schuldigen kei- en keihard te straffen voor hoogverraad! Daar staat ten alle tijde de doodstraf op.

  Gladiator

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2018 om 23:51 //

  Het punt is natuurlijk dat er nog steeds regio’s zijn die nog niet in die mate geïnfecteerd zijn met niet-westerse allochtonen. Met de Kerst ben ik weer op bezoek geweest in Zeeland en mijn familie daar kijkt mij ongelovig aan als ik vertel hoe Den Haag (en ruime omstreken) zijn veranderd, dat er meerdere wijken zijn waar het Nederlands niet langer de voertaal is. Die begrijpen niets van mijn afkeer van Turken en Marokkanen want “ze doen je toch niks?”.
  Zijn ze daar dan niet ? Jawel maar nog zo in de minderheid dat ze nog niet hele wijken overnemen of allerhande eisen stellen. Stemmen ? Doen ze allemaal op ‘gevestigde partijen’.
  Wilders ? Baudet? allemaal politieke clowns die alleen maar onrust zaaien en geen oplossingen bieden. Je kunt lullen als brugman maar ze snappen het niet.

  Like

 7. ReaGluurder // januari 10, 2018 om 00:17 //

  Zat zelf met de Kerst in Noord-Ned bij Nederlanders in hele goede doen. Ik werd ook scheef aangekeken toen ik de islamproblematiek aankaartte. 85% van de bevolking in de periferie is er niet mee bezig. Ik hoor nog wel eens ‘ach, er waren altijd wel tijden dat er ‘van alles en nog wat’ aan de hand was. Er zijn ook al vriendschappen aangetast vanwege mijn “ongerustheid”. Over 15, 20 jaar praten we wel eens weer. Zonder mij, hoop ik.

  Like

 8. Bizar hoe naïef mensen in de periferie inderdaad zijn. Alhoewel ik woon in de noordwestelijke periferie van Nederland en daar zijn veel mensen toch een stuk realistischer dan de noorderlingen en Zeeuwen. Gelukkig is hier de islam invloed klein, bijna geen marokkanen, maar ook hier zie je de kopvodden toenemen in het straatbeeld. Het moet gestopt worden deze nachtmerrie. In Alkmaar zie je het straatbeeld ook al vertyft worden.

  Like

 9. Kleine fracties binnen de overheden zijn altijd de grootste genocideplegers geweest. Ze zijn er niet om de burger te beschermen maar om zichzelf te spekken en hun macht te consolideren. Dat wordt maar al te vaak vergeten. De geschiedenis getuigt daarvan.

  Like

 10. “The masses have never thirsted after truth. They turn aside from evidence that is not to their taste, preferring to deify error, if error seduce them. Whoever can supply them with illusions is easily their master; whoever attempts to destroy their illusions is always their victim.”

  Gustave Le Bon Wikipedia: Gustave Le Bon
  — The Crowd: A Study of the Popular Mind, p. 110, Viking Press, 1960

  Hoe waar is deze uitspraak.

  Like

 11. Gerrit Tienkamp // januari 10, 2018 om 08:15 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE herblogd.

  Like

 12. polderboy // januari 10, 2018 om 09:52 //

  @Tijl Uylenspiegel 23:51
  Een westerse allochtoon komt uit Europa (750 mln.), Noord Amerika (550 mln.), Oceanië (40 mln.), Japan (125 mln.), of Indonesië (260 mln.), in totaal 1.7 miljard, zijnde 23% van de wereldbevolking van 7.6 miljard.
  Het is een ooit ik meen 35 jaar geleden geconstrueerde definitie, die de Nederlandse situatie reflecteerde op dat moment.

  In de US (325 miljoen bevolking) zijn in 2016 in totaal 85000 vluchtelingen en asielzoekers toegelaten, waarvan 72% vrouwen en kinderen uit 79 landen, keurig verdeeld over diverse continenten.
  Toch laat de USA vele immigranten toe. Zo kregen 1.18 miljoen immigranten een status als burger daarin 2016.
  https://www.dhs.gov/sites/default/files/publications/2016%20Yearbook%20of%20Immigration%20Statistics.pdf

  Ze worden ook overspoelt daar met niet westerse immigranten, voornamelijk boeddhisten en christenen. Niet westers, uit Azië en Amerika zijn goed voor ruim 950.000 in 2016.

  Nou je begrijpt dat die lui daar voor de kerk in Boston met horden Amerikaanse vrouwen hebben verkracht en aangerand, zoals in Keulen, en Joodse winkeltjes hebben kapot geslagen en de klanten daar overhoop hebben geschoten, en homo’s aan kranen hebben opgehangen, en overal geradicaliseerde boeddhisten daar aanslagen plegen en beramen.

  Nee, dagt onderscheid westers en niet westers schiet je niet veel mee op.

  Like

 13. Horatius // januari 10, 2018 om 11:10 //

  Zijn dit woorden van een onheilsprofeet of van een realist?

  De voortekenen die zijn gelijk bevestigen liggen voor het oprapen: miljoenen asielzoekers leven van een uitkering en de gezinshereniging moet nog op gang komen en kan de verzorgingsstaat dan op het huidige niveau worden gehandhaafd?

  De geldpersen kunnen uiteraard niet eeuwig blijven draaien dus ontstaat er een groot probleem dat zich uit in lagere uitkeringen en dus nog meer sociale onrust, grootschalige rellen en nog meer criminaliteit.

  Tenslotte zijn al die nepvluchtelingen hier gekomen voor een beter leven (op onze kosten) en dan gaan ze massaal de straat op: brandende auto’s markeren hun protesten tegen de ongelovigen die hun voortdurend discrimineren en bovendien ook nog korten op hun uitkeringen.

  Moslims met rollende ogen steken poppen in de fik die een zekere gelijkenis vertonen met Wilders en Baudet en op de achtergrond knikken de politici van DENK en GroenLinks goedkeurend. Want deze populisten zijn verantwoordelijk voor het verziekte maatschappelijke klimaat waar die arme moslims het slachtoffer van zijn geworden.

  En de autochtoon ziet het een en ander met lede ogen aan.
  Of neemt bijtijds zijn spaargeld op – wat toch geen rente meer oplevert – en voorziet zich van een vuurwapen om huis en haard te verdedigen tegen de horden barbaren die van wijk tot wijk trekken om te roven en te verkrachten om zodoende hun religieuze missie te voltooien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s