Nieuw

Tsjechische president: De grenzen van Europa moeten worden versterkt of wij zullen zelfs nog grotere massa-immigratie zien

Groeiende weerstand tegen de open grenzen agenda van de EU

Milos Zeman, screenshot YouTube

De Tsjechische president heeft de EU-leiders gewaarschuwd dat zij hun externe grensbeveiliging moeten versterken als zij de Europese cultuur en identiteit willen behouden.

Tegen de Tsjechische tv-zender Barrandov zei Miloš Zeman dat hij een studie had gelezen die suggereerde dat er tot 100 miljoen Afrikanen zouden kunnen zijn die Europa willen bereiken.

De president suggereerde vervolgens dat zelfs maar tien procent van dat cijfer, 10 miljoen, de Europese cultuur ernstig zou schaden.

“Ik denk dat, tenzij de Europese Unie eindelijk de moed heeft om haar buitengrenzen te versterken, waar ze onophoudelijk over kwekt, maar er bijna niets aan doet, we binnen een paar jaar minstens tien miljoen immigranten binnen zullen krijgen.”

Op de vraag of ‘no-go zones’ zijn zoals een multicultureel Europa hoort te lijken, antwoordde Zeman: “Kijk, ik heb vanaf het begin gezegd dat de cultuur van deze migranten in principe onverenigbaar is met de Europese cultuur.”

“En ik denk dat zelfs de migranten zelf dit beseffen en dat de toename van criminaliteit wordt veroorzaakt juist omdat we de ruimte hebben geopend voor deze migranten, inclusief aanvallen op de politie.”

De Tsjechen staan ​​momenteel op gespannen voet met de EU over hun weigering van een ​​verplicht vluchtelingenquotum te aanvaarden. Na de opmerkingen van de president, lijkt het erop dat ze aan dit standpunt vast zullen houden !

Bron:

http://www.westmonster.com/czech-president-europes-borders-must-be-strengthened-or-we-will-see-even-larger-mass-migration/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9006 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s