Nieuw

Renaud Camus over de omvolking

Camus, screenshot YouTube

Camus houdt zijn speech in Colombey-les-Deux-Églises, thuis en begraafplaats van Charles de Gaulle. De Gaulle schreef eens een stukje over Colombey met ‘de twee kerken’ en veranderde kerken in moskeeën.

Charles de Gaulle : “Stad met de twee moskeeën”

Esperanza vertaalde voor ons dat stukje van Charles de Gaulle:

Charles de Gaulle : « Colombey-les-Deux-Mosquées »

Par Charles de Gaulle (rapporté par Alain Peyrefitte) / Le 5 mars 1959

Het is fijn dat er gele Fransen, zwarte Fransen, en bruine Fransen zijn. Zij tonen aan dat Frankrijk voor alle rassen openstaat en een universele roep heeft. Zolang zij maar een kleine minderheid blijven. Anders zal Frankrijk niet langer bestaan.

Wij zijn nog steeds een Europees volk van het blanke ras, met een Griekse en Latijnse cultuur en christelijke godsdienst. Dat we ons niets wijs laten maken! Moslims, je hebt ze toch gezien? Met hun tulbanden en hun djellabas? Je kunt goed zien dat dit geen Fransen zijn. De voorstanders van integratie hebben het brein van een kolibrie, zelfs als ze zeer deskundig zijn.

Probeer olie en azijn te mengen. Schud de fles. Even later zullen zij zich opnieuw scheiden. De Arabieren zijn Arabieren, de Fransen zijn de Fransen. Denkt u dat het Franse lichaam tien miljoen moslims kan absorberen, waarbij het er vandaag twintig miljoen en overmorgen veertig miljoen zullen zijn? Als wij bij zo’n integratie alle Arabieren en de Berbers uit Algerije als Frans beschouwen, hoe voorkomen we dan dat ze zich vestigen in onze steden, waar de levensstandaard zo veel beschaafder is? Mijn dorp zal niet langer Colombey-les-Deux-Églises heten, maar Colombey-les-Deux-Mosquées..

http://lesobservateurs.ch/2015/09/28/charles-de-gaulle-colombey-les-deux-mosquees/

In 2014 werd Renaud Camus veroordeeld voor het aanzetten tot haat, omdat hij de term ‘Grand Remplacement’ gebruikte. Hij kreeg een boete van 4000 euro.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Renaud Camus over de omvolking

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2018 om 02:04 //

  Iemand die dat in 1959 al zag en ervoor waarschuwde, dan kun je achteraf zeggen dat hij een visionair was, helaas zijn zijn woorden uitgekomen want Zweden mag dan diep gevallen zijn, Frankrijk zit ze op de hielen.

  Like

 2. Hij heeft wel de Europese buffer in Noord-Afrika opgegeven. Het ooit bloeiende Franse Algerije, waardoor de Fransen in principe de hele Afrikaanse noordkust beheersten.

  En kolonisatie was niet de enige reden om die ooit te bezetten, maar juist de voortdurende jihadistische overlast in de Middellandse Zee.

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2018 om 03:12 //

  Opgegeven inderdaad, maar niet voordat ze er aardig huis hadden gehouden;
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Algerijnse_Oorlog
  Op een andere Wikipedia pagina valt verder te lezen;
  Algerije was een belangrijke wijnproducent voor de onafhankelijkheid. Veel Franse wijnboeren waren in het land actief en de productie bereikte jaarlijks circa 9 miljoen hectoliter. De wijnbouw was met name geconcentreerd in een smalle strook langs de kust, hoogstens 50 à 60 kilometer in het binnenland en alleen in bergachtig gebied. De – voornamelijk – rode wijn werd geëxporteerd naar Frankrijk en daar dikwijls gemengd met landwijnen met een laag alcoholgehalte. Na 1962 vertrokken veel wijnboeren, de wijnbouw ging over in staatshanden en de productie daalde fors. In 1989 werd nog maar 1 miljoen hectoliter geproduceerd en in 1999 nog slechts 360.000 hectoliter wijn. Het wijnbouwareaal daalde van 139.000 hectare naar 56.000 hectare over diezelfde periode van 10 jaar[17]. De wijnbouw is tegenwoordig geconcentreerd rond de plaatsen Tlemcen en Médéa. Ook wijnbouw is deze jaren steeds minder belangrijk geworden voor de exportopbrengst.
  Zelfs als ze de boel zo gratis in de schoot geworpen krijgen kunnen ze er niet mee omgaan !

  Like

 4. Het Franse deel was een bloeiend ‘Europees land’ met een Europese bevolking.

  Like

 5. Zat ff oud stukkie te lezen en kwam dit tegen:

  De Fransen gingen nog een paar stappen verder, toen ze in 1830 Algerije bezetten betekende dat per onmiddellijk het einde van de islamitische slavenhandel daar en Algerije werd een immigratieland voor Europeanen, aan het begin van de 20e eeuw was de meerderheid van de bevolking in de twee grootste steden Algiers en Oran van Europese afkomst. Lekker veilig voor ons.

  Omdat linkjes niet meekomen, hier:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Algeria

  Uit:
  https://fenixx.org/2017/10/11/de-verliesgevende-handelswijze-van-het-ministerie-van-defensie/

  Like

 6. polderboy // januari 9, 2018 om 05:25 //

  Erdogan zegt het gewoon rond uit, “minaretten zijn onze bajonetten, koepels onze helmen, moskeeën onze kazernes en gelovigen onze soldaten” en als Camus daarop wijst, die soldaten van Erdogan, en erop wijst dat men soldaten op enig moment ook zal kunnen gaan bevechten met soldaten, wordt hij op dat laatste veroordeeld, omdat hij op dat moment aanzet tot geweld:
  http://diversitymachtfrei.blogspot.nl/2014/04/french-writer-renaud-camus-convicted-of.html

  Erdogan wordt na hetgeen hij gezegd heeft gedragen door het islamitische volk als held, wordt een President met enorme macht, en steeds meer stemmen gaan op die hem als de nieuwe moslim kalief zien, en Camus blijft aan de rafelranden steken met zijn politieke partij.

  Erdogan wordt de afgelopen week door Macron met alle egards ontvangen, als vriend, ook door de Duitse Gabriel, als persoonlijke vriend, en men zegt de vriendschap nieuw leven in te gaan blazen, en Camus is een politiek taboe.

  Het is een vreemd en unheimisch toneelstuk wat zich afspeelt.

  Like

 7. Slavernij hebben ze voor ons in petto.
  Machthebbers love Islam, dé ideologie van precies dat; slavernij.
  Zie hoe verliefd de EU naar Erdo kijkt, ze kunnen niet wachten tot ze zijn praktijken hier toe kunnen passen.
  Er is geen ideologie meer geschikt dan Islam om de lijfeigenen in slavernij te dwingen dan Islam.
  De oude feodalen zijn hun macht aan het herstellen. Democratie was leuk zolang je het volk er mee kon foppen, nu heeft het afgedaan.

  Like

 8. polderboy // januari 9, 2018 om 06:27 //

  Je krijgt een dynamisch landschap binnen Europa.
  Beieren (13 miljoen) heet zich middels Seehofer van de CSU duidelijk uitgelaten deze week, op een voor Merkel en Macron ongekend nieuwe wijze. Oost Duitsers (20 miljoen) zullen zich achter hem scharen, zoals ook de meeste Oost Europese staten.
  Zuid Fransen, trots zich niet uitgeleverd te hebben ooit, zullen ook weerstand bieden. Zuid Europese landen, met een duidelijker christelijke signatuur zullen radicaler zijn in hun weerstand..

  Het gebied van Parijs tot Brussel tot Amsterdam tot Berlijn zul je grote dynamiek krijgen.
  Daar wonen 4 miljoen Turken, 4 miljoen Marokkanen en nog eens geschat 4 miljoen andere mensen van islam signatuur, 12 miljoen of meer.
  Je krijgt meer enclavevorming, want DENK is bijvoorbeeld uit de cocon van de PvdA gekropen, en gaat daarvoor strijden.
  Het zal maatschappelijk een steeds diepere kloof vormen, die voor de bekende frictie zal zorgen zoals je overal in de wereld ziet rond islam.
  Je zult je kinderen bewust moeten maken, dat ze al homo of Jood zich in islamitisch gebied niet zo kunnen etaleren, zoals je gewend was in Amsterdam 30 jaar gelden. Dat is verleden tijd, want dat kun je in geen een islamitisch land. Dat geldt ook met de gewenning aan het verkrachten en aanranden van hoeren. Dus niet klagen, politiek doet er toch niks aan, maar aanpassen aan de nieuwe islamitische normen dus.

  Like

 9. Johan P // januari 9, 2018 om 22:56 //

  (long read)
  Een fraai voorbeeld van hoe zwarten worden voorgetrokken en hoe het er alleen maar slechter van wordt.

  https://www.amren.com/archives/back-issues/september-1998/#article1

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s