Nieuw

Probeerde een vrouw te verkrachten en molesteerde daarna een andere vrouw

De wrede aanval duidt volgens de rechtbank op "een opmerkelijke vrouwenhaat". Hij is eerder veroordeeld voor het afbijten van een oor van een ander slachtoffer - maar mag deze keer ook weer in Zweden blijven. © Polisen

De vrouwen gingen met twee asielzoekers mee naar een huis op het land om een afterparty te houden. Daar werden beiden onderworpen aan een wrede mishandeling – een van de vrouwen wist te voorkomen dat ze op een vernederende manier op een veld werd verkracht. De verkrachter, die al eerder was veroordeeld voor het afbijten van een oor van een ander slachtoffer, ontloopt ook deze keer deportatie naar zijn thuisland in de Arabische wereld.

In de nacht van 14 september 2017 begaven zich twee asielzoekers samen met twee ongeveer 25-jarige vrouwen richting een boerderij in Karlsborg die tussen Eskilstuna en Strängnäs ligt, voor een afterparty.

Toen een van de vrouwen samen met de 26-jarige Irakees een wandeling maakte op een veld, begon hij plotseling te eisen dat ze seks met hem moest verrichten.

Toen ze weigerde, overviel hij haar en probeerde haar kleren uit te trekken. Tijdens de worsteling sloeg hij haar in het gezicht.

De vrouw kon de verkrachting afslaan met behulp van een mes wat ze bij zich droeg. Ze schramde de Arabier in zijn hals voordat hij haar ontwapende en het mes gebruikte om de vrouw te bedreigen en haar toe dwong zich te ontkleden.

Ze slaagde er echter in om vrij te komen en rende naakt naar een buurman die de politie waarschuwde.

Voordat de politie op de plaats arriveerde, ging de Arabier opnieuw het huis binnen en viel de andere vrouw aan. Daar sloeg en trapte hij haar verschillende keren, onder andere op haar hoofd, schrijft Sveriges Television. Hij dwong haar ook haar kleren uit te doen.

Later rende ze slechts gekleed in shorts het huis uit toen verschillende politiepatrouilles arriveerden. De andere vrouw werd bij de buurman gevonden met een badjas aan die ze had geleend. Beide vrouwen werden naar het ziekenhuis gebracht en de 26-jarige werd gearresteerd terwijl hij lag te slapen in het huis.

Uit de rechtsstukken blijkt dat de 26-jarige nog steeds een Irakese staatsburger is en een Engelstalige tolk nodig heeft.

De Irakees komt zes keer eerder voor in het strafregister. Twee van de vonnissen handelen zich om mishandel.

Op 14 april 2013 werd hij door de rechtbank in Eskilstuna veroordeeld voor mishandel in de “Royal Oak” in Eskilstuna. De mishandeling was zo grof dat hij het oor van het mannelijke slachtoffer afbeet.

Op 17 februari 2017 werd de Arabier door de Nyköping rechtbank veroordeeld voor poging van roofoverval. De straf werd vervolgens een jaar gevangenis en hij moest ook 4000 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer. Tegen het vonnis werd echter in beroep gegaan bij het Svea hogergerechtshof, die een zitting heeft gepland voor april 2018.

Eskilstuna rechtbank kondigde eind december het vonnis in de huidige zaak aan. De Irakees werd veroordeeld voor onwettige dwang, poging tot verkrachting en mishandeling.

Hij is ook veroordeeld voor valse beschuldigingen omdat hij beweerde dat een van de vrouwen probeerde van hem te stelen, maar deze aanklacht trok hij later in.

Het vonnis werd twee jaar en zes maanden gevangenisstraf. Hij moet ook 7.500 euro schadevergoeding betalen aan  de vrouw die hij probeerde te verkrachten en 4.400 euro schadevergoeding aan de vrouw die hij heeft mishandeld.

– De misdaad die N.N. heeft begaan op de eiser duidt op een opmerkelijke vrouwenhaat en vereist volgens het oordeel van de rechtbank een beduidend hogere totale straf dan wat de officier van justitie en de advocaat van de eiser hebben betoogd, schrijft de rechtbank in haar oordeel.

De vrouw die onderworpen is geweest aan de  verkrachtingspoging heeft na de horrornacht last van onrust, slaapproblemen, angst en paniekaanvallen, en heeft een groot probleem om alleen te zijn. Ze heeft als gevolg van haar gemoedsverandering contact gezocht met de psychiatrie en volgt gesprekken met een hulpverlener van de vrouwenkliniek. Een arts heeft haar een anti-angstmedicatie en een slaapmiddel voorgeschreven. Ze heeft tevergeefs geprobeerd om te werken en is uiteindelijk in de ziektewet beland en was ook gedwongen haar universiteitsstudie af te breken.

De Irakees mag deze keer echter ook weer in Zweden blijven. De aanklager heeft niet geëist dat hij uitgewezen moet worden.

Bron:

http://www.friatider.se/f-rs-kte-v-ldta-kvinna-p-ker-sen-slog-han-ned-hennes-v-ninna

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6667 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

7 Comments on Probeerde een vrouw te verkrachten en molesteerde daarna een andere vrouw

 1. skeeter // januari 9, 2018 om 22:12 //

  “De aanklager heeft niet geëist dat hij uitgewezen moet worden.”
  Ik neem aan dat met aanklager hetzelfde als prosecutor word bedoelt.
  Wat eist de aanklager dan wel? of heb ik weer last van beperkt lezen?

  Like

 2. Waarom wordt zo’n stuk vuilnis niet in de brand gestoken?,

  Like

 3. Johan P // januari 9, 2018 om 22:55 //

  waarom gaan die vrouwen nog steeds met dat vullis op stap?

  Like

 4. Wie als een kut is geboren,kan niet als de veldleeuwerik sterven.All Rights Reserved ToMe . Claro.

  Like

 5. templars2017 // januari 10, 2018 om 00:56 //

  Dat ziet er echt een lieverdje uit ,wat die vrouwen betreft kan er geen twijfel zijn ,ze waren uit op iets wat niet bestaat ,affectie van een oorlogszuchtig individu ,dus hebben ze allebei boter op hun hoofd ,ondanks al de berichten dat er met die zandvlooien geen land te bezeilen valt gaan ze toch op stap ermee met maar één doel ,en dat was niet on met de poppetjes te gaan spelen.
  Het is jammer dat ze de mishandeling hebben ondergaan maar geheel onverwacht komt het toch niet.
  Wat de dader betreft ,het is reeds de tweede maal dat hij grove mishandelingen heeft gepleegd en nog mag hij blijven……………
  Neem hem eens apart en geef hem een boksbeugel cursus met hem als punchbal ,wedden dat hij het niet meer gaat doen .
  En veel vrouwen gaat hij ook niet meer moeten versieren ,met verbouwde kaken en opgestegen teelballen kun je niet veel meer bewijzen.
  Maar ja mensenrechten gaat niet akkoord gaan zeker?

  Like

 6. Bij elke normaal mens zouden toch direct alle alarm bellen moeten afgaan bij het zien van zo’n agressieve tyfus kop.
  Dan vraag je er toch zelf om.

  Like

 7. jackvanderveen // januari 10, 2018 om 09:56 //

  Hoe gaat dit stuk misbaksel al die opgelegde schadevergoedingen betalen straks. Ik kan voorspellen: NOOIT! Ook hoe kan men als Roverheid bewust niet eisen dat deze ongewenste vreemdeling, die haar eigen burgers aanvalt en terroriseert, na uitzitten van zijn straf het land direct verlaat. Overigens ook nog extra hechtenis van 10 euro per dag ter compensatie van de pro resto schadevergoedingssommen. Toch ook mooi een jaar of vier.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s