Nieuw

Politie roept achttien verdachten blokkade A7 Sinterklaasintocht op – Turkse Rotterdam-bezetters en anti-ZwartePiet- activisten gaan vrijuit

De anti-blanke Bilderberg-66 rechters zijn weer allerduidelijkst dat onze cultuur kapot moet. Dat het blanke ras en alle cultuuruitingen die ons eigen zijn vernietigd moeten worden.

Op hetzelfde moment krijgen Ottomaanse fascisten die met de dodenvlag van Turkije zwaaien vrij spel en racistische blankenhaat-negers een vrijbrief, in ONS land.

Illegale demonstraties van Turken en Nederland koloniserende negers die de Erasmusbrug blokkeerden worden niet aangepakt.

Nee, verzets-Friezen worden aangepakt die onze cultuur willen bewaren. Dit is genocidale omvolkings-justitie die de vernietiging van ons en onze cultuur afdwingt met een gewapende terroristische arm, die politie heet.

Als je familie of vrienden hebt die voor die Collaborateurs werken, maak ze dan duidelijk dat ze erger zijn dan de nazi’s.

De politie heeft achttien mensen die betrokken waren bij de opstopping op de A7 bij Joure richting de intocht van Sinterklaas in november geïdentificeerd en opgeroepen voor verhoor.

De verhoren vinden plaats in januari. De mensen worden verdacht van het versperren van een openbare weg, veroorzaken van gevaar of hinder op de weg en het verhinderen van een betoging.

Beter pakt de Collaborerende politie zich zelf op:

Eens fout, altijd fout.

Linkse hypocrisie rond het demonstratierecht leidt tot het einde van de rechtsstaat

Generaliseren mag niet ?

My fukkin ass.

IEDEREEN die bij de politie en het justitiële systeem werkt is FOUT. Het is namelijk heel simpel; als je het niet eens bent met deze praktijken; dan neem je ontslag. Elke politie agent is fout, elke rechter is fout. Als je toch mee blijft draaien in het systeem dat uit is op onze vernietiging, dan ben je medeplichtig.

Er is maar één manier om het te stoppen; Stop met je medewerking te verlenen. Stemmen helpt niet. Maar je kan het wél stoppen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Politie roept achttien verdachten blokkade A7 Sinterklaasintocht op – Turkse Rotterdam-bezetters en anti-ZwartePiet- activisten gaan vrijuit

 1. Ze zijn bang voor turken en niet voor vredelievende Nederlanders?

  Liked by 2 people

 2. paulzwueste // januari 9, 2018 om 16:13 //

  Wat ’n afgrijselijk marteling van het eigen volk is dit!!!
  Zoveel willekeur en fraude.
  Is niet meer uit te houden!!!!

  Liked by 2 people

 3. Paul, daarom doen ze dit ook.
  Om duidelijk te maken dat wanneer je het maar je hoofd haalt, om je te verzetten ergens tegen, zij jou terug gaan pakken op elke manier, en je net zolang op zullen jagen tot dat je geen nagel meer heb om aan je reet te kunnen krabben.
  Zodat je voortaan elk verzet opgeeft.
  We leven allang in een dictatuur hier.
  De meerderheid weigert het enkel te geloven.

  Liked by 4 people

 4. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Discriminatie…van BLANKEN. Politie nog steeds de helpers van de uitvoerende rechterlijke “macht”.

  Liked by 1 persoon

 5. Ik schaam mij er al regelmatig voor dat mijn ouders, groot-ouders en overgroot-ouders in Nederland geboren zijn.

  Like

 6. jackvanderveen // januari 9, 2018 om 16:41 //

  Het is nog wachten op de genderneutraliteit van Vrouwe Justitia. En kan iemand die bascule opnieuw afstellen svp.

  Like

 7. Hein, als het altijd lafaards zijn geweest, die familie van jou, dan ben ik het met je eens.

  Ik ben een trotse Nederlander.
  Strijd de goede strijd.

  Like

 8. Duchesne // januari 9, 2018 om 16:46 //

  Ontslag nemen is voor velen een probleem, het zijn niet allemaal de rijkste burgers bij de politie en huis, eten en kleding en de monden die men thuis heeft moeten ook gevoed worden. Het lijkt meer de tijd dat agenten en rechters een heel duidelijk signaal naar de politiek en de politieke carriere tijgers bij rechtbank en justitie af geven. Maar ik denk dat het nu de tijd is dat vooral politieagenten en rechters individueel en duidelijk herkenbaar naar de bevolking toe een signaal afgeven dat ze het niet eens zijn met de manier waarop het land en de bevolking word geschoffeerd.

  Er komt een moment in de toekomst dat burger tegen over burger zal staan en dat een van de twee op dat moment zal sterven. Er komt een moment dat burgers tegenover agenten zullen staan om hun vrijheid en toekomst te beschermen, en dan zul je vriend van vijand moeten kunnen onderscheiden. Hopelijk beseffen de menen die bij justitie werken dit ook en maken ze nu een keuze in hun standpunt, voordat de politiek ze een weg op duwd waarvan geen terugkeer meer mogelijk is. De regering is heel erg hard bezig de eigen burgers als enige optie om te ovelreven gebruik van geweld op te dringen, iets waarvoor een regering nooit is bedoeld.
  Af en toe ben ik verbaasd van de rotzooidie de politiek weet te maken van onze wereld en het totale gebrek aan realiteit die ze daarbij aan de dag leggen. Om van menselijkheid nog maar te zwijgen. De verhouding burgers tegenover regering en overheid is mogelijk in dit land nog nooit zo slecht geweest, hoewel er in het verleden al enige slachtingen op staatsbevel onder de eigen burgers zijn aangericht.

  ….”democratie’ of “polder terreur” ?

  En dat is wat VVD en meelopers beleid dit land heeft gebracht, dat burgers nu al rekening moeten gaan houden met een zwaar geweldadige confrontatie met de eigen agenten in de nabije toekomst om te kunnen overleven. Als politie nu nog niet door heeft welke rol men speelt in het totaal rechtenloos maken van de eigen burgers….

  Hoe heeft het zover kunnen komen….

  Liked by 3 people

 9. skeeter // januari 9, 2018 om 17:32 //

  Jullie kunnen maar beter een verzet klubje oprichten voor deze friezen. je zal nu moeten laten zien dat je het niet pikt.

  Like

 10. Dat is makkelijk scoren waarom denk je anders dat ze het doen. Een autochtoon houdt zich rustig maar een allochtoon althans het grootste gedeelte heeft gelijk een grote muil.
  Kijk een Marokkaan alleen maar aan en je bent een kankerhoer en een racist. Ze wakkeren de haat zelf aan en gaan daarna zielig doen.
  En dat de politie tegen het eigen volk wordt ingezet is niet nieuw, denk alleen maar aan de paling oproer in Amsterdam.

  Liked by 2 people

 11. De politie is al vanaf 1940 niet te vertrouwen.

  Liked by 1 persoon

 12. Republikein // januari 11, 2018 om 05:07 //

  Bromsnor gaf het goede voorbeeld.
  En ik ben malle Pietje.

  Like

 13. scherpschutter1943 // februari 22, 2018 om 17:54 //

  In de 2e wereldoorlog met de bezetting van ned3erland, had je meer foute agenten (meeheulen met de duitsters), dan goede. Wiens brood men eet wiens woord men spreekt. De politie is niet te vertrouwen en het leger ook niet, vanwege 5 e colonne turken en Marokkanen. De staat is de vijand van de burgers. Daar hoort de politie ook bij.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s