Nieuw

Orban: ‘We zien deze mensen niet als ‘vluchtelingen’, maar als soldaten van een mohammedaans invasieleger’

In een interview met de Duitse krant Bild noemde de Hongaarse premier Viktor Orban de migrantencrisis een invasie.

Hij zei: “We beschouwen deze mensen niet als moslimvluchtelingen, we beschouwen hen als islamitische indringers.”

“Men moet vier landen oversteken om vanuit Syrië in Hongarije aan te komen”, zei Orban. “Die mensen rennen niet voor hun leven, maar zoeken een beter leven. De vluchtelingen hadden van tevoren toestemming moeten vragen, maar in plaats daarvan hebbenn ze illegaal de grens overschreden.”

Volgens Orban heeft Europa gezien dat het geen golf van vluchtelingen was, maar een invasie. Hij zei dat hij nooit begreep hoe in een land als Duitsland de chaos en het illegaal overschrijden van grenzen als iets goeds konden worden gevierd.

De Hongaarse premier verwierp het idee dat zijn land mensen uit moslim-meerderheidslanden zou moeten accepteren. “Wij geloven dat een groot aantal moslims onvermijdelijk tot parallelle samenlevingen leidt, omdat de christelijke en islamitische samenleving zich nooit zullen verenigen”, zei hij.

Orban voegde toe dat de Duitse SPD-leider Martin Schulz meer respect voor zijn land zou moeten hebben. Schulz bekritiseerde eerder Orban’s bezoek aan een CSU-feestconferentie in Duitsland. Schulz zei dat het vluchtelingenbeleid van Orban als “gevaarlijk” kan worden beschouwd.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/01/hungarys-pm-we-dont-see-these-people-as-refugees-we-see-them-as-muslim-invaders/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9323 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Orban: ‘We zien deze mensen niet als ‘vluchtelingen’, maar als soldaten van een mohammedaans invasieleger’

 1. Tijl Uylenspiegel // januari 9, 2018 om 01:17 //

  Het werkelijke gevaar zit hem eerder in mensen als Schulz die met zijn SPD wil strijden voor gezinshereniging, dat zou betekenen dat je de invasie van Duitsland met 1 miljoen “vluchtelingen/migranten met 4 kunt vermenigvuldigen. Maar ach, Schulz is ook blind dat socialisten overal in de EU knetterhard stemmen verliest. Als voormalig vooraanstaand lid van de EU lijkt hij in de veronderstelling te zijn dat de democratie al volledig is opgeheven. Goed het scheelt niet veel meer maar het is nog niet zover. Zijn SPD is nog bezig de wonden te likken van de afgelopen verkiezingsnederlaag.

  Like

 2. Hannie Peters // januari 9, 2018 om 10:17 //

  Indringers, invasie, infiltratie…
  Waar heb ik dat toch vaker gelezen?
  O ja, weet het alweer: hier!
  http://antivenin.blogspot.nl/2013/09/flashback-het-moslim-broederschap.html
  En wat nog veel erger is (en Wilders ook weet) : waarom schreeuwt iedereen
  dat niet van de daken?

  Like

 3. Het standpunt van de Hongaarse regering is uiteraard gewoon ‘common sense’.
  Wat echter opvalt is het volgende, waar het brusselse regime Orban -bijkans hysterisch- hun wil denkt te kunnen opleggen, is het oorverdovend stil vanuit bijv. turkije en de rest van de islamitische wereld betreffende Orban’s opstelling richting dit volk en hun geplande invasie.
  Dat dit laatste achterwege blijft is simpel verklaarbaar.
  Namelijk, Orban spreekt de enige taal die ieder islam-aanhanger verstaat tw. ‘wij-moeten-jullie-niet’. Nu niet en nooit.
  En belangrijker; hij handelt er ook naar!

  Wat wederom de stelling bevestigd dat men islamieten alleen met geweld en/of krachtdadig optreden cq onderdrukking onder de duim zult kunnen houden.
  Dit volk dient men absoluut NIET binnen welke niet-islamitische samenleving dan ook, te tolereren.
  Iets wat Orban zeer goed heeft gezien én begrepen.

  Voor de Nederlander geldt; behandel dit volk zoals het is, minderwaardig.
  Te beginnen in uw eigen omgeving!
  (eea om te voorkomen dat U straks degene bent die het onderspit gaat delven)

  Like

 4. Horatius // januari 9, 2018 om 13:27 //

  Minimaal 90 procent van de Europese bevolking is het met Viktor Orban volledig eens en toch worden we geconfronteerd met een ware invasie van moslims en Afrikanen die menen recht te hebben op asiel en de voordelen van de verzorgingsstaat.

  Merkel en Brussel zijn één pot nat met hun beleid van gedwongen omvolking, compleet met een zeer strenge censuur voor de tegenstanders van deze rampzalige politiek.

  En we pikken het nog ook: want het gaat z.g. weer goed met onze economie, de criminaliteit zou sterk zijn afgenomen en de spaarrente is bijna nul procent.

  Een redelijk normaal mens kan hier niets van breien, want het een klopt niet met het ander en op termijn dreigt er toch echt een totale ontwrichting van onze samenleving. De verzorgingsstaat in zijn huidige vorm kan niet worden gehandhaafd als de vluchtelingenstromen maar blijven aanhouden. Inclusief de gezinshereniging en het structurele probleem van de uitgeprocedeerde asielzoekers die in de praktijk niet uitzetbaar blijken te zijn.

  Worden we dan geregeerd door een stelletje infantiele idioten of vindt hier een sinister scenario plaats wat afstevent een op totale dictatuur vanuit Brussel en Straatsburg, uiteindelijk geleid door Duitsland?

  Als de verzorgingsstaat, ook in Duitsland, dit allemaal niet meer kan financieren dan zal onherroepelijk, op zijn Hollands gezegd de pleuris uitbreken en staan we aan de rand van een volledige chaos, waarbij het recht van de sterkste in ieder geval voorlopig zal zegevieren.

  En welke bevolkingsgroepen zijn dan in het voordeel?
  De autochtone bevolking met zijn schuldcomplex t.a.v. de Derde Wereld of de militante moslims en de Afrikanen die komen uit gebieden waar nog nooit vrede heeft geheerst?

  Orban ziet dit allemaal aankomen en heeft op tijd zijn conclusies getrokken: het belang van het eigen volk eerst laten prevaleren en daar zijn politiek op afstemmen. Tenslotte heeft hij zijn mandaat toch te danken aan het Hongaarse volk en niet aan de religieuze baardmannen in Mekka die niets liever zien dan een Europees Islamitisch Kalifaat.

  In de maand Maart zijn er weer verkiezingen voor de Gemeenteraden en dan zal wederom blijken dat ons volk ziende blind is en weer kiezen voor de gevestigde partijen terwijl er toch alternatieven zijn in met name de grote steden.
  Een volk wat bewust kiest voor zijn eigen ondergang verdient niet beter.

  Hopelijk zijn er echter nog genoeg Nederlanders die kiezen voor het gedachtegoed van Orban voor zover ze daar kennis van willen of kunnen nemen.

  Op onze Staatsomroep wordt deze Hongaarse premier waarschijnlijk doodgezwegen of weggezet als een populist of zelfs een fascist, terwijl hij in feite dezelfde boodschap verkondigt als Winston Churchill, die tevergeefs in de jaren 30 van de vorige eeuw waarschuwde voor het Nazibewind in Duitsland.

  Nu komt het gevaar uit de Arabische landen en zal men moeten besluiten tot een koerswijziging op het dossier van de open grenzen politiek die West-Europa bij ongewijzigd beleid zal storten in een burgeroorlog.

  Like

 5. Ad bastianen // augustus 23, 2018 om 11:26 //

  Ik ben het eens met de houding van Hongarije inzake immigratie
  Dat geldt overigens voor veel landen en lidstaten in o.eu
  Het Brussel cs beleid mislukt.dat heeft catastrofalen gevolgen.optie: opzeggen huidige verdragen vd mensenrechten
  Opdat aanpassingen mogelijk worden.

  Like

 6. Verstandige man die Orban een Europese held in de traditie van Vlad Tepeš, Charles Martel , Jan Sobieski, Los reyes catholicos en Slobodan Milosevic. Maar dat mag je natuurlijk niet denken laat staan zeggen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s