Nieuw

Niemand kijkt nog naar NPO propaganda – Jesse Klaver is kijkcijfercatastrofe

In 2016 keek de Nederlander weer 3 procent minder naar de indoctrinatie van het Ministerie van Waarheid.

Dat blijkt uit de cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Net als voorgaande jaren is de conclusie dat Nederlanders steeds minder live televisie kijken. Internet heeft ervoor gezorgd dat vaker wordt teruggekeken naar uitzendingen. De online kijkcijfers worden pas volgende week gepubliceerd. Parool >>

Jesse Klaver bezorgt 5 Jaar Later kijkcijfercatastrofe

De Beau van Erven Dorens-show 5 Jaar Later is maandagavond in het kijkcijferravijn gestort. De aflevering met GroenLinks-leider Jesse Klaver kwam niet verder dan een dramatische 264.000 kijkers (6 procent) op de late avond van RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is veruit de minst bekeken aflevering van 5 Jaar Later ooit. De uitzending met Klaver kwam niet eens in de buurt van een plek in de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s van de dag.

Mediacourant >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Niemand kijkt nog naar NPO propaganda – Jesse Klaver is kijkcijfercatastrofe

  1. Johan P // januari 9, 2018 om 19:57 //

    Nee, maar wat had men dan verwacht? Behalve wat gefrustreerde wijven die zich helemaal nat voelen worden van dat koppie kunnen er nauwelijks meer mensen zijn die wel interesse hebben.

    Like

  2. Tijl Uylenspiegel // januari 10, 2018 om 01:02 //

    De spindoctors/terroristen draaien overuren, Duyvendak en la Halsema hebben slapeloze nachten, hun kaartenhuis dreigt opnieuw in te storten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s