Nieuw

Netanyahu: ‘Israël voorkwam aanslagen van de ergste soort in Europa’

Israël heeft ‘verscheidene zware aanslagen’ van terreurbeweging Islamitische Staat (IS) op Europees grondgebied voorkomen, zegt premier Benjamin Netanyahu. Hij suggereert dat er aanslagen zouden worden gepleegd met gegijzelde vliegtuigen die op Europese steden hadden kunnen neerstorten.

‘We hebben, via onze inlichtingendiensten, informatie verstrekt waardoor tientallen zware terreuraanslagen zijn voorkomen, vele in Europese steden,’ zegt Netanyahu dinsdag tijdens een bijeenkomst met NAVO-diplomaten in Israël, schrijft The Times of Israel.

Elsevier >>

Doe mee met 8.262 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6835 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Netanyahu: ‘Israël voorkwam aanslagen van de ergste soort in Europa’

  1. rotsus1958 // januari 9, 2018 om 22:57 //

    Bedankt “Bibi” bedankt…..maar, het is idd niet zo moeilijk om deze aanslagen te voorkomen als de terroristen in jullie gelederen zitten (ISIS=Israëli Secret Intelligence Service) of zit ik er nu helemaal naast…..maar ik dacht het niet.
    Dit zijn nu werkelijk leugens van de allerbovenste plank en zo doorzichtig!!
    Gladiator

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: