Nieuw

Negen op de tien vrouwen in Brussel al lastiggevallen

Bijna negen op de tien vrouwen in Brussel werden al geconfronteerd met een vorm van seksuele intimidatie. Binnenkort kunnen Brusselaars zulke incidenten melden via een app.

Liefst 88 procent van de ondervraagde vrouwen heeft ooit een vorm van seksuele intimidatie meegemaakt. Een op de drie ondervindt daar nog elke dag negatieve gevolgen van. Dat blijkt uit een studie van de Universiteit Gent op vraag van de Brusselse staatssecretaris voor Gelijke Kansen Bianca Debaets (CD&V). De helft van de ondervraagde vrouwen werd met fysiek geweld geconfronteerd.
Daarmee doet Brussel het slechter dan in eerdere Europese cijfers. Daaruit bleek dat 30 procent van de vrouwen te maken kreeg met geweld op straat en dat 60 procent het slachtoffer van intimidatie was.

De Tijd >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8978 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Negen op de tien vrouwen in Brussel al lastiggevallen

 1. Duchesne // januari 9, 2018 om 08:25 //

  islam is geweld, onderdrukking van vrouwen en totale haat tegen andere geloven. Iedere politicus die voor Islam spreekt is een verrader van eigen volk en de basis van onze cultuur, onze grondwettelijke vrijheid van godsdienst en de gelijkheid tussen man en vrouw.

  Iedere politicus die spreekt ver vriendschap en samenleven met Islam is een idioot, een gevaarlijke idioot. Deze lieden zijn de oorzaak van oorlog en terreur, deze soort lieden moet met alle middelen verwijderd worden van hun posities, en hen die steun aan deze lieden geven moeten een laatste waarscuwing krijgen hun ogen te openen en hun kop uithun kont te halen.

  Islam is de terreur uit het oosten die meelift op de menselijkheid van het westen.

  Ik vind dat collaborateurs en verraders van onze cultuur en geloof moeten worden terecht gesteld, zelfbescherming is bittere noodzaak.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s