Nieuw

Juncker pakt je kopje koffie af!

Juncker Not giving a single fuck. - Jean-Claude Juncker - EU President

Om de EU-begroting te verkleinen en aan te passen nadat een van de grootste lidstaten – Groot-Brittannië – de Unie verlaat, is absoluut niet van toepassing. Volgens de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, moeten andere lidstaten zich voorbereiden op een hogere EU-vergoeding ter compensatie van het begrotingsverlies als gevolg van de Brexit.

Die boodschap gaf Jean-Claude Juncker afgelopen maandag tijdens een persconferentie. Concreet gaat het om het equivalent van ongeveer 11 miljard euro, dat uit de EU-begroting verdwijnt wanneer de Britten vertrekken.

De voorzitter van de Commissie is van mening dat de belastingbetaler van de resterende lidstaten de verhoging van de heffingen niet mag negeren, die volgens hem overeenkomt met een kopje koffie per EU-burger per dag. Europa is meer waard dan dat, zegt Juncker, die de EU-vergoeding hoe dan ook te laag vindt.

Bron:

http://borsen.dk/nyheder/politik/artikel/1/356714/eu_vil_have_flere_penge_fra_medlemslande_efter_brexit.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Juncker pakt je kopje koffie af!

 1. De ongekozen EU leiders hebben een chronisch geldgebrek gekregen door dat monstrum wat op Nazi roots is gebaseerd.

  Liked by 1 persoon

 2. ReaGluurder // januari 9, 2018 om 15:05 //

  Hey ouwe Zuipschuit en Co; STOP eerst maar eens met dat maandelijkse verhuiscircus Brussel-Straatsburg-Brussel!!!! 100en miljoenen kost dit kinderachtiggedoe en is zeker niet bepaald milieuvriendelijk!! Komt bij; JULLIE hebben Europa naar de Kloten geholpen, dus oprutten met je hele EU-FuckZooi!!

  Liked by 1 persoon

 3. Het wordt met de dag erger met die Juncker.
  Syndroom van korsakov wellicht.

  Like

 4. paulzwueste // januari 9, 2018 om 16:08 //

  Overzicht van de huidige situatie, en het ontstaan hiervan.
  Je moet Juncker zien als het voorbeeld van de historische absolute vorst die regeert over een aantal EU-volkeren die geen enkele zeggenschap hebben over hun bestaan.
  Die volkeren bestaan opnieuw zoals vroeger uit ouderwetse horigen en lijfeigenen die door de adel van Juncker, dit zijn dus de diverse nep-stroman-regeringen bestaande uit “beroepspolitici” in bedwang worden gehouden, met leugens en beloftes en desnoods middels
  politie en/of legers.
  Die volkeren dienen uitsluitend om te produceren en te consumeren, zodat de bovenste regionen van de EU in een vorstelijke staat kunnen leven, en doen en laten waar ze zin in hebben.

  De uitvoerder.
  Zoals alle heersers staat Juncker in zijn arrogantie en hoogmoed boven en buiten elke vorm van realiteitsbesef.
  Voor ’n heerser is nooit iets genoeg. Hij is rijk, maar nooit rijk genoeg.
  Ik weet zeker dat Juncker en zijn naaste collega’s, onder allerlei dekmantels enorme bedragen,(wellicht miliarden Euro”s) op geheime rekeningen hebben laten boeken.
  Nooit machtig genoeg, dus zijn rijk moet steeds groter worden.
  Verliest hij ’n gedeelte van zijn rijk, zoals nu met de as. uittreding van Engeland, dat moet dat verlies zo mogelijk met nog méér land worden goedgemaakt en uitgebreid..
  Vandaar o.a. de tomeloze uitbreiding naar het oosten van Europa, wat indertijd al niemand begreep.
  Als de EU dreigt te verzwakken, doordat sommige landen in geldnood komen, zullen de andere landen dat financieel verlies moeten dragen.
  Juncker is als de dood voor een financiële explosie die het einde van zijn rijk zou betekenen.
  Vandaar dat zijn Italiaanse penningmeester de volmacht heeft om geld in overvloed bij te drukken en te lenen op de internationale geldmarkt.

  De massa-immigratie.
  Merkel heeft de opdracht gekregen de grenzen open te zetten voor de immigratie van miljoenen en miljoenen paupers, zonder enige geestelijke ontwikkeling.
  Het zal duidelijk zijn dat de bestaande stabiele sociale verzekeringssystemen van de westerse landen zullen bezwijken onder de onbetaalbare druk van die mensenmassa’s die uitsluitend en alléén geld zullen kosten.
  Diegenen die denken dat dit gebeurt vanuit barmhartigheid en liefdadigheid zijn wel héél erg naïef. Het plan is dat deze massa’s het eens zo stabiele Europa financieel en sociaal totaal
  zullen ontwrichten, waardoor van daar uit oorlog en hongersnood zullen ontstaan.
  Op basis hiervan kan dan met geweld een nieuwe orde worden ingesteld die alle vroegere democratische wetten, waarden en normen zal vervangen.

  Doelstelling.
  De uiteindelijke doelstelling is het herscheppen van een welvarend Europa.
  “De omvolking” genaamd.
  Europa bestaat nu nog uit een aantal diverse los van elkaar staande landen en volkeren die elk hun eigen geaardheid en identiteit bezitten.
  Dit Europa zal in de vorm van de “nieuwe orde” (zie boven) omgesmeed moeten worden tot een grote homogene massa die op de grens van het bestaansminimum zal moeten leven, zodat de kosten van levensonderhoud zo minimaal mogelijk zullen zijn.
  Deze grote homogene massa zal onder leiding van een groep intellectuele denkers (De bovenklasse.) zo goedkoop mogelijk moeten produceren om de heersers in staat te stellen zo rijk mogelijk te worden, waardoor die heersers daardoor ook weer méér en méér wereldmacht zullen kunnen toevoegen aan hun bestaande macht.

  De werkelijke machthebbers.
  De werkelijke machthebbers en ontwerpers van deze plannen zijn vanzelfsprekend niet Juncker en de EU-top.
  Men zal begrijpen dat dergelijke strategieën alléén in de hoofden van mensen kunnen opkomen die de werkelijke controle over de westelijke wereld hebben, doordat ze gezamenlijk beschikken over geldstromen die meer dan duizenden miljarden dollars bedragen…

  Liked by 2 people

 5. Von Puffelen // januari 9, 2018 om 19:21 //

  Fuck dat voormalig Gladio baasje, het gaat hier niet om een kopje koffie.
  “We want to create a new kind of people in Europe who can accept suffering, poverty and wages lower than in China. This is the core of my task”

  http://new.euro-med.dk/20140224-deathblow-to-the-world-ii-inside-economy-professor-was-told-eu-wants-to-destroy-europeans-create-new-european-people-accepting-suffering-poverty-china-low-wages.php

  Like

 6. rotsus1958 // januari 9, 2018 om 22:50 //

  Tja, alle goede bedoelingen en opmerkingen over dit stuk vuil (Juncker) ten spijt, er zal niets maar dan ook niets tegen dit zatte varken worden ondernomen. Daarbij worden onze vrouwen verkracht en vermoord, worden aan de lopende band winkels en ook privé personen overvallen, heeft dat immigrantentuig hier aparte wetgeving enz enz en wij staan erbij en kijken ernaar!!!

  Ik vraag me werkelijk af wat er nog allemaal moet gebeuren hier in de EU voordat er eindelijk een revolutie uitbreekt.
  Dit en niets anders is er nodig om hier een draai aan te geven.
  En beste mensen hier, denk nu aub niet dat u ook maar 1 ding zult kunnen oplossen door uw stemgedrag want dit is volledig georkestreerd en niets anders. Dit is er puur om u het idee te geven dat u iets mee te beslissen heeft wat dus absoluut NIET ZO IS!!!
  Rutte, de onoverwinnelijke heeft 33……..33 en niet 32 of 34 zetels behaald.
  U wordt voor de gek gehouden IN PLAIN SIGHT….stop met stemmen gaan en kom in actie. Het is nog te keren maar met zekerheid niet meer lang!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s