Nieuw

‘Jongeren’ uit Wijk bij Duurstede mogen geld uitgeven na rustige nieuwsjaarsnacht

Pixabay.

Jongeren uit Wijk bij Duurstede mogen 8.440 euro uitgeven aan voorzieningen of activiteiten. Het is een beloning voor een rustige nieuwjaarsnacht in de Utrechtse gemeente. Het geld komt uit een potje voor vuurwerkschade.

De schade aan gemeente-eigendommen door vandalisme was vorig jaar groot in de Utrechtse gemeente. De vernielingen kostten Wijk bij Duurstede 13.000 euro. De wethouder kwam daarom met een aanbod. Als er dit jaar voor minder dan 10.000 euro schade werd aangericht, mochten jongeren het verschil uitgeven.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2211099-jongeren-uit-wijk-bij-duurstede-mogen-geld-uitgeven-na-rustige-nieuwsjaarsnacht.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.000 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6686 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s