Nieuw

IS executeert eigen strijders die geen zelfmoordaanslagen willen plegen

Een vooraanstaande leider van de Iraakse regeringsgezinde milities zegt te weten dat Islamitische Staat zijn eigen strijders executeert omdat ze geen zelfmoordaanslagen willen plegen. Dergelijke executies zouden zijn voltrokken in de provincie Salah ad-Din met Tikrit als hoofdstad.

Volgens topman Jabbar al-Maamouri van de regeringsgezinde troepen heeft IS een tekort aan binnen- en buitenlandse kamikazes en moet de terreurbeweging bijgevolg haar ervaren frontsoldaten inzetten voor zelfmoordmissies.

Deze frontsoldaten zijn blijkbaar niet happig om zelfmoordaanslagen te plegen. IS is echter onverbiddelijk: wie niet gehoorzaamt wordt ter plekke geëxecuteerd.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8977 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on IS executeert eigen strijders die geen zelfmoordaanslagen willen plegen

 1. antiislamnu // januari 10, 2018 om 01:01 //

  Wat een bikkels

  Liked by 1 persoon

 2. Het begint te lijken op de nadagen van de nazi’s in Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Toen werd ook iedereen gedwongen om nog te strijden voor een hopeloos verloren zaak. Anderzijds : Als ze elkaar gaan uitmoorden binnen de IS-gelederen, dan heeft dat ook weer zo z’n voordelen. Het ruimt sneller op en ze zullen nooit meer in staat zijn om naderhand nog enige schade aan te richten in Syrië of in West-Europa.

  Like

 3. En als deze op zijn moeten nog hogere rangen op plof missie.

  Like

 4. John McCain heeft net kanker gehad, laat hem even met rust ja.

  Like

 5. Zou mooi zijn als ze naar Brussel gebracht worden voor een excursie bij de EU,maar wel alles meenemen graag

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s