Nieuw

Helft van NOS’ één miljoen Twitter-volgers is nep

De NOS is maandag door de grens van één miljoen Twitter-volgers heen gekomen.

Een indrukwekkend aantal, maar van het totaal aantal volgers is maar liefst 51 procent nep. Dat blijkt volgens de omroep uit cijfers van Twitteraudit.com. Als het gaat om nieuwe Twitter-volgers is de situatie nóg erger. “Een analyse van het NOS-Twitteraccount via de website Twopcharts.com leert dat van de 75.000 meest recente volgers van @NOS er slechts 5,6 procent echt actief is“, aldus de omroep.

Mediacourant >>

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8275 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: