Nieuw

Goedheid en barmhartigheid ten opzichte van de islam is enkel weggelegd voor de hersenloze

Pixabay

Ik snap die goedheid wel van dat deel van de bevolking die denkt; help je medemens die in nood is, toon barmhartigheid en deel dat wat je (over) hebt.

Door Elise Nijmegen

Maar dat wat we willen is iets anders dan de realiteit. Die realiteit verteld ons namelijk dat de mensen die we helpen helemaal niet in nood zijn en dat diegenen zich helemaal niet thuis voelen bij ons in Nederland. Ze spreken soms na 20 jaar nog geen ABN… Ze willen allerlei dingen aangepast hebben zodat het lijkt op hun geboorteland. Ga dan gewoon lekker terug zou ik zeggen. Dit is Nederland, het land van de Nederlanders met de Nederlandse cultuur en tradities, normen en waarden. En dat blijft zo!

En slechts 3% van alles wat naar Europa wordt gebracht door de EU is daadwerkelijk in nood, de rest zijn profiteurs, soldaten of gewoon omvolkingsmensen. Deze asielinvasie is vooraf opgezet (resolutie van Straatsburg) en uw barmhartigheid en goedheid worden uitgebuit door het politieke kartel. Durf kritisch en sceptisch te zijn, het is nodig! En we delen meer dan verstandig is, zeker als je kijkt naar de lange termijn, we gaan straks ten onder aan deze islamitische asielinvasie, cultureel, financieel en crimineel gezien. Maar misschien is dat wel precies de bedoeling zodat het EU-leger ons kan “redden”. Met dank aan Rutte en de rest van het politieke kartel. Nexit is noodzaak voor een veilige en vrije toekomst.

Wat opvalt is dat de mensen die wakker zijn en zich uitspreken over dit krankzinnige beleid en het gevaar van de islamisering vermoord worden of zwart gemaakt, bedreigd, geblokkeerd en soms zelfs hun baan of kind kwijtraken door hun politieke voorkeur. Een voorkeur voor een toekomst met de Nederlandse cultuur, tradities, normen en waarden past niet in het EU-plan, niet in Rutte’s plan en dus wordt alles in het werk gesteld om u niet achter de waarheid te laten komen.

De waarheid is dat u, mocht u een andere visie hebben over de toekomst van Nederland en onze kinderen dan die van Rutte en de EU, u moet opstaan voor uw rechten als Nederlander! Dit is uw land!!! Het gaat over uw vrijheid, over uw veiligheid en uw toekomst en die van uw kinderen!

Bent u erbij? De 20ste in Rotterdam?

Door Elise Nijmegen

 

Even een kleine opmerking van Bolo, we zijn van harte welkom even door scrollen naar beneden….

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on Goedheid en barmhartigheid ten opzichte van de islam is enkel weggelegd voor de hersenloze

 1. polderboy // januari 9, 2018 om 08:19 //

  Grappig, een antifascistische onderzoeksgroep. Wat fascisme is, zeggen ze niet? Ze refereren kort aan het feit, dat er voor het eerst sinds 1945 weer extreemrechtse partijen in opkomst zijn.
  Artikelen van de laatste jaren doen naast extreem rechte groepjes, zoals ooit door de VPRO belicht, met 1000 leden geschat in Nederland, Pegida noemen en de PVV.

  De PVV is dus extreem rechts: dat zijn mensen die racistische ideeën hebben en radicaal nationalistische ideeën en een afkeer van andere mensen, zoals te vinden als definitie op internet, niet op de site van de onderzoekswetenschappers van Kafka.

  Extreem rechts lijkt de islam bijvoorbeeld aan te kunnen voldoen als gedachtegoed, zoals die door de profeet van de islam wordt vorm gegeven.
  Moslims moeten wantrouwend zijn tegenover anderen, en ze niet als vriend nemen. De afkeer van de leider voor anderen, die de afkeer gelegitimeerd omdat hij dat direct van God doorkreeg, uitte zich verder in het veroordelen van anderen, niet moslims, en ook straffen van anderen, bijvoorbeeld met doodstraffen, wat gebeurde en nog steeds in het heden gebeurt.
  Het nationalisme uitte zich in de begrenzing van de moslim oema, er waren geen landen toen waar de profeet woonde, en die oema herken je nu inmiddels aan de OIC landen vandaag, waar het streven naar de beginselen van de rechts extremistische islam in principe prioriteit nummer een is.
  Dit is het onderzoeksterrein van Kafka.

  Op de PVV gericht dus.

  Like

 2. ReaGluurder // januari 9, 2018 om 09:13 //

  De christelijke-/westerse “beschaving” heeft haar/zijn eigen ondergang gefinancierd met 1000en MILJARDEN! Zalig zijn de onnozelen / naÏeven van geest, hun kome Het Rijk van De Satan toe!!

  Liked by 1 persoon

 3. Heel goed geschreven Elise Nijmegen en natuurlijk op zeker: IK KOM 20/1!!

  Like

 4. Republikein // januari 9, 2018 om 11:37 //

  Linkse en groene mensjes zijn blijven hangen in het vermogen van hun kleuterhersens, de progressie is gestopt want alles en iedereen is liev, dat heeft een onderzonderzoek uitgewezen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: