Nieuw

Democrats

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5808 Articles)
Altijd in oppositie.

2 Comments on Democrats

  1. Pieter G // januari 10, 2018 om 22:09 //

    Harvey Weinstein en Oprah Winfrey samen gezellig kus kus omhelzingen etc. in alle denkbare beelden. Het internet zit er vol mee. En tegenwoordig ben je al besmet als je samen een etentje deelt…. Weinig kans op een presidentschap vrees ik…

    Like

  2. Links was tijdens de verkiezingen in de states constant bezig met bespotten van rechts omdat ze op een TV-ster stemden.
    En kijk nu.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: