Nieuw

De omsmeding tot een homogene massa die op de grens van het bestaansminimum zal moeten leven

Pixabay. Auteur: Riccardo Pelati.

Door: paulzwueste

Overzicht van de huidige situatie, en het ontstaan hiervan

Je moet Juncker zien als het voorbeeld van de historische absolute vorst die regeert over een aantal EU-volkeren die geen enkele zeggenschap hebben over hun bestaan. Die volkeren bestaan opnieuw zoals vroeger uit ouderwetse horigen en lijfeigenen die door de adel van Juncker, dit zijn dus de diverse nep-stroman-regeringen bestaande uit “beroepspolitici” in bedwang worden gehouden, met leugens en beloftes en desnoods middels politie en/of legers. Die volkeren dienen uitsluitend om te produceren en te consumeren, zodat de bovenste regionen van de EU in een vorstelijke staat kunnen leven, en doen en laten waar ze zin in hebben.

De uitvoerder

Zoals alle heersers staat Juncker in zijn arrogantie en hoogmoed boven en buiten elke vorm van realiteitsbesef.  Voor ’n heerser is nooit iets genoeg. Hij is rijk, maar nooit rijk genoeg. Ik weet zeker dat Juncker en zijn naaste collega’s, onder allerlei dekmantels enorme bedragen,(wellicht miliarden Euro”s) op geheime rekeningen hebben laten boeken. Nooit machtig genoeg, dus zijn rijk moet steeds groter worden. Verliest hij ’n gedeelte van zijn rijk, zoals nu met de as. uittreding van Engeland, dat moet dat verlies zo mogelijk met nog méér land worden goedgemaakt en uitgebreid. Vandaar o.a. de tomeloze uitbreiding naar het oosten van Europa, wat indertijd al niemand begreep. Als de EU dreigt te verzwakken, doordat sommige landen in geldnood komen, zullen de andere landen dat financieel verlies moeten dragen. Juncker is als de dood voor een financiële explosie die het einde van zijn rijk zou betekenen. Vandaar dat zijn Italiaanse penningmeester de volmacht heeft om geld in overvloed bij te drukken en te lenen op de internationale geldmarkt.

De massa-immigratie

Merkel heeft de opdracht gekregen de grenzen open te zetten voor de immigratie van miljoenen en miljoenen paupers, zonder enige geestelijke ontwikkeling. Het zal duidelijk zijn dat de bestaande stabiele sociale verzekeringssystemen van de westerse landen zullen bezwijken onder de onbetaalbare druk van die mensenmassa’s die uitsluitend en alléén geld zullen kosten. Diegenen die denken dat dit gebeurt vanuit barmhartigheid en liefdadigheid zijn wel héél erg naïef. Het plan is dat deze massa’s het eens zo stabiele Europa financieel en sociaal totaal zullen ontwrichten, waardoor van daar uit oorlog en hongersnood zullen ontstaan.
Op basis hiervan kan dan met geweld een nieuwe orde worden ingesteld die alle vroegere democratische wetten, waarden en normen zal vervangen.

Doelstelling

De uiteindelijke doelstelling is het herscheppen van een welvarend Europa. “De omvolking” genaamd.
Europa bestaat nu nog uit een aantal diverse los van elkaar staande landen en volkeren die elk hun eigen geaardheid en identiteit bezitten. Dit Europa zal in de vorm van de “nieuwe orde” (zie boven) omgesmeed moeten worden tot een grote homogene massa die op de grens van het bestaansminimum zal moeten leven, zodat de kosten van levensonderhoud zo minimaal mogelijk zullen zijn. Deze grote homogene massa zal onder leiding van een groep intellectuele denkers (De bovenklasse) zo goedkoop mogelijk moeten produceren om de heersers in staat te stellen zo rijk mogelijk te worden, waardoor die heersers daardoor ook weer méér en méér wereldmacht zullen kunnen toevoegen aan hun bestaande macht.

De werkelijke machthebbers

De werkelijke machthebbers en ontwerpers van deze plannen zijn vanzelfsprekend niet Juncker en de EU-top.
Men zal begrijpen dat dergelijke strategieën alléén in de hoofden van mensen kunnen opkomen die de werkelijke controle over de westelijke wereld hebben, doordat ze gezamenlijk beschikken over geldstromen die meer dan duizenden miljarden dollars bedragen…

paulzwueste

Toevoeging van lezer Celis Ben:

“Soros en de Bilderberggroep, om er een paar te noemen. Rockefellers en consoorten. Het Europa van de werkslaven die moeten werken tot ze er bij vallen. Wie dat niet doorheeft is een snul. De echte heersers zie je nooit, dat schreef Plato reeds met zijn metafoor van de gang. Het gewone volk zit met zijn rug naar de uitgang en krijgt maar een glimp van de realiteit te zien via het schaduwenspel op de muur van de gang. De échte waarheid blijft steeds verborgen voor het volk. Animal Farm, Brave New world en 1984 werden geschreven door mannen van het zelfde kaliber als Plato. Het waren allemaal visionairs die de huidige evoluties perfect voorspeld hebben. Een zatlap en schertsfiguur zoals Juncker is voor de mannen achter de schermen de geknipte man om volgzaam hun politiek te concretiseren. Meer dan 200 Europarlementariërs worden door Soros grof gesponsord. Wie denk je dat al de cocaïne verbruikt die hier met tonnen tegelijk door de (gewilde) mazen van het net glipt? Door mensen te verslaven maak je ze ook aanhankelijk en supervolgzaam. Dat is ook het elixir dat aan de beroepsagitatoren en knokploegen van linksgroen wordt aangeleverd om ze volgzaam en dociel hun toebedeelde taken te doen uitvoeren, namelijk elke kritiek of verzet tegen de elite in de kiem te smoren
Vandaar ook de duidelijke excessen bij hun acties.”
Celis Ben

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

7 Comments on De omsmeding tot een homogene massa die op de grens van het bestaansminimum zal moeten leven

 1. “Men zal begrijpen dat dergelijke strategieën alléén in de hoofden van mensen kunnen opkomen die de werkelijke controle over de westelijke wereld hebben,”

  Namen en rugnummers graag.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // januari 10, 2018 om 00:14 //

  Ja bij mij kwam hetzelfde op, ik ging een eind mee in het verhaal maar de laatste alinea zet alles op losse schroeven en ontkracht alle voorgaande.

  Like

 3. Die “goedkope werkkrachten”is de grootste onzin die er is, zelfs al betaal je mongolen niks dan zijn ze nog te duur. 2. het op het bestaans minimum leven levert niemand wat op, ondernemers verdienen in getale aan consumenten die uitgeven en niet aan armoe.

  Like

 4. Goed verwoord Paul!

  Liked by 1 persoon

 5. Celis Ben // januari 10, 2018 om 11:28 //

  Soros en de Bilderberggroep, om er een paar te noemen. Rockefellers en consoorten. Het Europa van de werkslaven die moeten werken tot ze er bij vallen. Wie dat niet doorheeft is een snul. De echte heersers zie je nooit, dat schreef Plato reeds met zijn metafoor van de gang. Het gewone volk zit met zijn rug naar de uitgang en krijgt maar een glimp van de realiteit te zien via het schaduwenspel op de muur van de gang. De échte waarheid blijft steeds verborgen voor het volk. Animal Farm, Brave New world en 1984 werden geschreven door mannen van het zelfde kaliber als Plato. Het waren allemaal visionairs die de huidige evoluties perfect voorspeld hebben. Een zatlap en schertsfiguur zoals Junker is voor de mannen achter de schermen de geknipte man om volgzaam hun politiek te concretiseren. Meer dan 200 europarlementariers worden door Soros grof gesponserd. Wie denk je dat al de cocaïne verbruikt die hier met tonnen tegelijk door de (gewilde) mazen van het net glipt? Door mensen te verslaven maak je ze ook aanhankelijk en supervolgzaam. Dat is ook het elixir dat aan de beroepsagitatoren en knokploegen van linksgroen wordt aangeleverd om ze volgzaam en dociel hun toebedeelde taken te doen uitvoeren, namelijk elke kritiek of verzet tegen de elite in de kiem te smoren
  Vandaar ook de duidelijke excessen bij hun akties.

  Like

 6. Republikein // januari 11, 2018 om 05:27 //

  Lobbyen, is ook het probleem volgens de makers van de de docu over fossielebrandstoffen.
  Zie mijn vorige link.
  Grootkapitaal is de baas, hebben de macht.

  Like

 7. paulzwueste // januari 14, 2018 om 20:58 //

  Leuke verassing dat je mijn reactie als artikel hebt geplaatst.
  Voor het antwoord op de vraag naar namen en rugnummers van diegenen die de werkelijke controle over de westelijke wereld hebben, verwijs ik naar de top van de handvol grootste Amerikaanse bedrijven samen met de Amerikaanse Federale-investeringsbank en de Wereldbank.
  “De terrorist” is ’n bedenksel.
  Hij duikt van tijd tot tijd op om door middel van aanslagen het verzet tegen de islam te beteugelen.
  Het gedrag van onze overheden bewijst dit ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: