Nieuw

Alle meisjes is vies hoer, behalve rapper Boef

Beeld: Memegenerator

Door: Arthur van Amerongen

Ik maak mij al heel lang ernstige zorgen over de vermeende mannelijkheid van naffers. Welke gezonde, frisse heteroseksueel loopt er nou met bont en nektasjes van Gucci te pronken? Alleen de naaldhakken en de pruik ontbreken nog.

In mijn Parijse tijd zag ik dergelijke paradijsvogels vaak ‘s nachts in het Bois de Boulogne scharrelen. Het waren veelal Braziliaanse bouwdozen en travestieten die voor een kleine som geld kerels aan hun gerief hielpen. De dames droegen altijd bont en hun drugs, nagelschaartje en spaarcentjes bewaarden ze in die handige Gucci-tasjes. Ik keek dan ook niet op van de foto’s van de wittebroodsweken van Badr Hari en Ronaldo.

Lees verder:

https://www.hpdetijd.nl/2018-01-05/rapper-boef-arthur-amerongen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Alle meisjes is vies hoer, behalve rapper Boef

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Boef…en de rest of the gang;)

  Like

 2. Leuk stukje, de meeste van die naffers en uit het M.O beginnen hun sexuele leven als homo”s. Jongen en meiden worden streng gescheiden gehouden en op een gegeven moment willen ze wat. Oudere jongen vergrijpen zich aan de kleintjes en vooral een jonge die er wat klein en tenger uitziet is de klos. Homo sex is veel voorkomend in het M.O en Nrd Afrika maar wordt altijd verzwegen. Sommige jongens blijven er in hangen, blijven het liever met jongens doen, andere willen er later niets meer over weten.

  Liked by 2 people

 3. antiislamnu // januari 26, 2018 om 22:40 //

  Meeste schandknaapjes zijn Marokkanen wat te denken van hun vaders in een rok een rok een vent in een rok godsamme.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 26, 2018 om 22:53 //

  Ja hoor eens die Marokkaantjes zijn ook mijn kleur niet maar als ze zeggen; “Alle vrouwen zijn hoeren, behalve mijn moeder.” hebben ze natuurlijk wel een punt 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s