Nieuw

Vrouw stierf na verkrachting – asielzoeker ontwijkt nu zowel deportatie als letselschadebetaling

De verkrachter molesteerde tijdens de verkrachting het gezicht van zijn slachtoffer. Nu is de vrouw dood. © Google/privé

Zweden – De vrouw was er slecht aan toe nadat ze was verkracht door een nieuw gearriveerde Afrikaan en stierf kort na de brute mishandeling. Omdat ze dood is, betaalt de Afrikaan geen schadevergoeding. Hij ontloopt ook uitzetting en is zoals gewoonlijk door de genereuze rechtbank veroordeeld tot een minimumstraf.

Op 26 augustus 2017 rond 20:00 uur werd de vrouw verkracht in het hostel “Stay In” in Gällivare.

De verkrachter was een negentienjarige nieuwkomeling uit Eritrea. De Afrikaan sloop de kamer van de vrouw binnen en dwong haar tot geslachtsgemeenschap door op haar gezicht te slaan, haar benen te buigen, over haar heen te liggen en haar mond te smoren.

Na de verkrachting had de vrouw pijn tussen haar benen, blauwe plekken, roodheid, huidbeschadiging, zwellingen en wonden. Haar gezicht was zo mishandeld dat ze er volgens een getuige “grotesk” uitzag.

Toen de vrouw door de politie werd verhoord, vertelde ze dat een man die in hetzelfde hostel woonde de beschuldigde kende, waardoor de Eritreeër kon worden gearresteerd. Hij werd op 27 augustus 2017 gearresteerd en in voorlopige hechtenis gezet, schreef NSD toenmaals.

Voordat het proces werd gehouden, stierf de vrouw, die eerder veel tijd had besteed aan het helpen van Afrikaanse asielzoekers.

Na de verkrachting moest ze zich heel slecht gevoeld hebben en bang zijn geweest. Volgens een getuige werd ze na het melden van de verkrachting bedreigd door een Afrikaanse vriend van de verkrachter. Een andere getuige verklaarde dat ze niet in het hostel durfde te blijven omdat ze vermoedde dat de Afrikanen “terug zouden komen en wraak zouden nemen”.

De rechterlijke stukken waar Fria Tyder de hand op heeft weten te leggen, tonen aan dat de verkrachter een staatsburger is van Eritrea. Hij beweert geboren te zijn in februari 1998, maar op de datingsite “Badoo” geeft hij in plaats daarvan de leeftijd van 22 jaar aan.

In december 2017 heeft de rechtbank van Gällivare het vonnis aangekondigd. Het vonnis werd twee jaar gevangenisstraf, de minimale straf voor verkrachting.

De officier van justitie eiste dat hij naar Eritrea zou worden uitgewezen, maar de rechtbank verwierp die beslissing met verwijzing naar een advies van de migratiedienst over de situatie in het Afrikaanse land.

Omdat de vrouw is overleden, hoeft de Afrikaan haar geen schadevergoeding te betalen.

– Het is jammer dat ze geen genoegdoening heeft gekregen omdat ze stierf voordat het vonnis kwam, zegt officier van justitie Ulla-Karin Lindström tegen Norrländska Socialdemokraten.

Bron:

http://www.friatider.se/kvinnan-dog-efter-v-ldt-kten-s-nu-slipper-han-b-de-utvisning-och-skadest-nd

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6947 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Vrouw stierf na verkrachting – asielzoeker ontwijkt nu zowel deportatie als letselschadebetaling

 1. Alsof dat ongedierte ooit een schadevergodding kan of zou betalen.
  Ipv deportatie stel ik decapitatie voor.

  Liked by 2 people

 2. Duchesne // januari 8, 2018 om 08:35 //

  “de vrouw had veel tijd besteed aan Afrikaanse asielzoekers”….

  ….valt weinig aan toe te voegen, Gutmensch heeft een les geleerd, mooi voorbeeld voor anderen. Als enkel dit soort lieden slachtoffer is dan maakt het mij niks uit. Helaas zijn het vooral vrouwen die helemaal niet vragen om meer verkrachters in onze wereld. En die zijn dus het slachtoffer van andermans ego, te beginnen die van de Gutmensch. Hoe meer van de Gutmensch kapot, hoe beter…. Next !

  Liked by 2 people

 3. ReaGluurder // januari 8, 2018 om 11:15 //

  W-Eu is volgepropt met dit soort gedeformeerd volk! Van 100 km kun je dit al zien aankomen, maar voor de wereldvreemde Hotemetoten in Brussel, Den Haag, Berlijn etc. etc. zijn dit stuk voor stuk Zielenpieten die oprecht asielzoeken en hier ook recht op hebben. 100en MILJARDEN zijn er al dit soort Tuig gepompt, met als gevolg moord/doodslag, schietpartijen, plofkraken, berovingen, autobranden etc. etc. Een ooit stabiel en welvarend stukje Europa verkloot en afgegleden!

  Liked by 1 persoon

 4. wie gaat er dan ook Afrikaanse namaak vluchtelingen helpen? Dit is erg daar niet van, hij was nieuw ah gossie, hij kende de regels nog niet , de smokkelaars hadden toch echt in de brochure gezet dat ze blanke vrouwen mochten pakken
  hij mag blijven van de rechtbank, het wachten is op de volgende verkrachting /moord door een vuil loslopend stuk misbaksel

  Liked by 1 persoon

 5. Zoals hierboven al aangegeven, dit soort lui -lees; linkse idioten- zijn voor het overgrote deel diegenen die meehelpen deze apen-immigratie te initiëren en te fasciliteren.
  Geeft dus wel een goed gevoel dat deze lui die met hun gedrag hele samenlevingen ‘om zeep’ proberen te helpen, op hun eigen faal-ideeën en waandenkbeeelden worden afgerekend. En wel letterlijk!

  Typisch gevalletje van “boomerang effect”.

  Overigens laat dit onverlet dat er nog veel water door de Rijn zal moeten stromen cq ‘dooien’ moeten vallen binnen voornoemde groep eer zij iets zullen begrijpen van hun kortzichtig en pervers handelen.

  Liked by 1 persoon

 6. skeeter // januari 8, 2018 om 17:27 //

  er moete nog veel meer dooien vallen voordat de gutmensch wakker wordt.

  Liked by 1 persoon

 7. Hij heeft nog een kruisje aan zijn nek bungelen ook…..tenminste die blauwe op de linkse foto.Zeker om goed over te komen als jeugdige ”vluchteling”.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s