Nieuw

SAS veteraan onthoofdt ISIS-jihadi met zijn schep

Schep, Pixabay, Creative Commons CC0

Een SAS-soldaat die geen munitie meer had tijdens zijn zes uur durende strijd met ISIS-fanatici gebruikte een schop om een ​​jihadi te onthoofden.

De in de strijd geharde kapitein gebruikte het gereedschap toen de gekke extremist naar een groep Britse soldaten rende in het oosten van Afghanistan, meldde The Star.

Met behulp van het gereedschap slaagde hij erin de terrorist met één dodelijke slag te onthoofden.

Vervolgens raapte hij de AK-47 van de paradijsganger op en gebruikte het om nog meer salafistische geestverwanten van Aboutaleb en Marcouch uit te schakelen.

Volgens de krant vond de epische veldslag zes weken geleden plaats.

Het team was in een hinderlaag gelopen toen ze ex-Taliban-leden tegenkwamen die voor de Afghaanse regering vochten.

Een bron zei: “De SAS dachten dat ze hun laatste uur geslagen had.

“Ze sloten een pact dat ze niet levend gepakt zouden worden en zwoeren om tot de dood te vechten.

“Gevangenneming zou foltering en een gefilmde executie betekenen en ze waren niet bereid dat te laten gebeuren.

“I felt bile rise in my throat. Somewhere, at the edge of my memory, I recalled some lines from Kipling’s ‘Young British Soldier’:

‘When you’re lying out wounded on Afghanistan’s  plains,

‘and the women come out to cut up what remains,

‘you roll to your rifle and blow out your brains.’ Fubar >>

“Ze maakten dat elke kogel telde en toen de munitie bijna op was, wachtten ze tot de jihadi’s dichtbij genoeg zouden komen, zodat ze gedood zouden kunnen worden met granaten en gebruikten ze hun geweren als slaghout.

“Dat was het moment dat een van de SAS erin slaagde een man met een schop te doden.”

Terwijl het vooruitzicht somber leek, werden de heroïsche soldaten gered toen twee Amerikaanse Apache-s aan kwamen vliegen, waardoor de extremisten op de vlucht sloegen.

The Express >>

Mooi he 😉

Bijna te mooi om waar te zijn. Toch melden ook verschillende andere media het.

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on SAS veteraan onthoofdt ISIS-jihadi met zijn schep

 1. Met andere woorden : Het kalifaat op de schop.

  Liked by 4 people

 2. Duchesne // januari 8, 2018 om 11:56 //

  Het verhaal klopt niet. de SAS heeft altijd een tac beacon, en zonder munutie komen te zitten is not done bij deze mensen. Als de munutie minder is schieten ze enkel als ze zeker een doel kunnen raken.
  Amerikanen maken alles wat ze hebben op in de eerste 20 minuten van een gevecht, Engelsen doen met dezelfde hoeveelheid gerust twee dagen of langer, zolang als nodig is. Maar goed, het klinkt mooi…..

  Vraag ik me toch nog af : “het team kwam ex taliban leden tegen die voor de regering vochten en in een hinderlaag lagen”……euh?que pasa?
  De Star is een Maleisische krant en zal wel het verhaal iets hebben opgeluekt, “special forces” is tegenwoordig een term voor iedere soldaat die meer heeft geleerd dan schoenen poetsen en SAS klinkt leuker…..

  Special Forces, ieder land heeft ze en ze zijn overal de beste ter wereld, vooral in eigen land. Echte professionals vind je wellinks en rechts, maar die hoor of zie je niet en die hoef je niets uit te leggen qua onderhoud en gebruik van spullen, die zijn zorgvuldig met alles wat goed is en houden heel goed rekening met hun voorrraad. Er zijn maar enkele landen die echte “special forces” hebben, oa Engeland, Belgie, Rusland en Israel. In de VS is er een enorm scala aan “special forces” waardoor er nu “special special forces” nodig zijn….die kunnen ook stofzuigen en koken.

  Liked by 3 people

 3. skeeter // januari 8, 2018 om 16:59 //

  Duchesne, wat the hell, zit ik me daar allemaal droom beelden bij voor te stellen hoe je zon kop afhakt met een schop en dan moet je het weer effe verstoren.

  Like

 4. Duchesne // januari 8, 2018 om 18:57 //

  Scuse me mate…..maar euh, slijp je schep, binnenkort hoef je niet meer te dromen als je hier bent, kunt je zien dat een goed geweer anderhalve falorie per schpt kost door je vinger naar je toe te trekken en een geslepen schep een verbrandings coefficient van een kwart marathon….

  Ik geloof dat je in de states zat, ken je Ragnar Benson? Een wijs man….

  Like

 5. Duchesne // januari 8, 2018 om 18:58 //

  calorie….

  Like

 6. Grappig die Ragnar:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Ragnar_Benson

  “Ragnar’s Guide To Home And Recreational Use Of High Explosives”

  En meer geinige boektitels 😉

  Like

 7. Duchesne // januari 8, 2018 om 21:39 //

  Een groot deel is op dit moment nog te downloaden als pdf, waarbij een deel via onbekende bronnen en een deel via een soort boekenclubs waar je “gratis” * aan kan deelnemen na invullen van formulier…
  Om dingen te kunnen begrijpen is er soms de noodzaaktot studie van zaken en wil je terreur en bommen begrijpen dan is het handig om boeken over deze zaken te lezen, zo herken je een terrorist bij de bouwmarkt en kun je onze Markie en ons volk helpen met de strijd tegen terreur…downloaden en in bezit hebben is dus specifiek voor studie doeleinden en het vergroten van kennis, een eigenschap van het menselijk ras….

  *verschillende voorwaarden, sommigen met een maand gratis lidmaatschap, dan betaling, even opletten en NOOIT rekeningnummers invullen op deze “amerikanse” sites (niet van jezelf dus, van de RDW of stichtign vluchteling is een zelf kiesbare optie…)

  Like

 8. templars2017 // januari 8, 2018 om 22:11 //

  De titel special forces wordt inderdaad rijkelijk uitgereikt aan eenheden die er hoegenaamd niks mee te maken hebben.
  Het is een zoethoudertje dat enkel dienst doet om de blazoenen van de landen die falen in hun opdrachten op te poetsen.
  Zij die er echt bijzitten zijn niet happy met al die aandacht ,zij werken liefst zonder enige vorm van aandacht.
  Echte special forces zijn die waar je nooit van hoort ,,het is ” in, do , and out without a trace”
  Aandacht voor die gasten kan dodelijker zijn dan een kogel.
  Maar het staat stoer in de media en dan gaat iedereen het gebruiken , verkeerd en nefast maar wat doe je eraan.
  het verhaal dat er iemand een jihadi heeft onthoofd met een schop zal kloppen ,dat behoeft niet specifiek de SAS te zijn geweest .
  Ook in de wereldoorlogen en zeker de eeste werd in loopgraven de schop regelmatig gebruikt als aaanvals of verdedigingswapen ,dus op zich is dat geen nieuw gegeven.
  Maar de media moet overal zijn zegje in doen ,nu was het eens tegen de jihadi’s ,morgen gaat het over een ander feit.
  In man tegen man gevechten is alles een wapen ,speelt echt geen rol wat voor voorwerp het is,
  Het is de puurste vorm van overleven ,het hij of jij ,maar ik denk dat niet veel mensen iets dergelijks begrijpen , het gaat snel ,is enorm brutaal , en het heeft altijd een afgrijselijk eind tafereel.
  Doden van op een afstand met bijvoorbeeld een geweer kan iedereen maar in man tegen man is iets helemaal anders , het is je oerinstinct in combinatie met bepaalde technieken die dan in werking treden.
  Velen kunnen het niet , velen hebben het nooit geleerd ,velen zullen het niet halen als………..

  Liked by 2 people

 9. Duchesne // januari 8, 2018 om 23:38 //

  …mijn favoriet is de oude Belgische ESR, maar Namen veranderen…..300+ dagen buiten, niets opschrijven, in staat zonder supplies lange tijd te functioneren, en kei relaxde lui die totaal geen ego hebben maar echt ergens voor staan. Je zag ze niet, hoorde ze niet en ineens waren ze er,
  alsof ze ter plekke groeiden…Zelfs de SAS was er jaloers op. Beste soldaten tot op heden, voor zover ik weet.

  Like

 10. M.i.is het echt een gelukstreffer geweest die onthoofding met één slag. De kans van slagen is veel groter als de vijand op de grond ligt en de SAS-veteraan met zijn pionierschep met één stevige steek in de hals zijn hoofd eraf haalt.

  Like

 11. Wim van Rosmalen // juli 13, 2018 om 23:21 //

  Ik hoorde eens een soortgelijk verhaal van een oude Oostfrontstrijder: een pioniersschopje was het favoriete wapen tijdens een nachtelijke sluipaanval.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: