Nieuw

Moslims doen hun best om te integreren in de Schotse cultuur

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8668 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Moslims doen hun best om te integreren in de Schotse cultuur

 1. polderboy // januari 8, 2018 om 08:33 //

  Nee hoor, het betrof sollicitanten voor de daar nog te openen Efteling.

  Like

 2. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Nou, dat lukt goed, die integratie. Biedt wel mogelijkheden, zo’n lange rij jurken. Een blinde kan nog in de roos schieten.

  Like

 3. polderboy // januari 8, 2018 om 14:25 //

  In India doen moslims van de “Internationale Universitair Vredes College” van de “Internationale Vredes Stichting” ook hun best, om seculier onderwijs te geven, zoals neergelegd in de Indiase wetgeving.

  Maar toen bleek dat twee leraren waren afgereisd naar ISIS ging de inspecteur van onderwijs kijken. Wat hij aantrof was stuitend.
  Er werd helemaal geen seculier onderwijs gegeven en zelfs geen enkele van de goedgekeurde lesboeken werd daar uit les gegeven.
  http://indiatoday.intoday.in/story/kerala-government-shuts-down-school-to-prevent-muslims-from-joining-isis/1/1125043.html
  https://readernews.net/world/in/17304/kerala-govt-orders-closure-of-kochi-school-for-promoting-teaching-communal-content/

  Liked by 1 persoon

 4. bp633livenl // januari 8, 2018 om 15:01 //

  Het lijkt wel een carnavals optocht.alleen is er weinig variatie want ze hebben allemaal een baard en een lange jurk aan.
  Een lange baard is meestal een teken van onbeschaafdheid en daar loopt me toch een boel onbeschaafdheid achter elkaar zeg, nou nou.

  Like

 5. En waar zijn hun ”broedkippen”?O ja…..die moeten op het nest blijven.

  Like

 6. Grotendeels kerrievreters

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s