Nieuw

Een voor allen en alles voor Brussel

Pixabay CC0 Creative Commons

Zijn wij financiële slaven van het wereldwijde banksysteem dat het geld rechtstreeks terugbrengt naar de rijken der aarde? Maken deze mensen, die elites, plannen achter onze rug om voor een nieuwe wereldorder? Raken we door de voortwoekerende islam, gepromoot door eurofiele politici, ons land, cultuur en tradities kwijt? Is Den Haag in dienst van Brussel? En Brussel handelt in opdracht van de Soros/ Rothchilds en de Bilderberggroep?

Door Elise Nijmegen

Worden er natuurlijke geneesmiddelen geboycot om de farmaceutische industrie te blijven spekken die in handen is van de rijkste der aarde? Worden er allemaal verschillende termen gebruikt voor een allochtoon om het wat ingewikkelder te maken? Zijn de rechters in dienst van de politiek of zijn ze neutraal en in het bezit van gezond verstand? Is het mogelijk of moreel gezien verdienstelijk, met nog geen kwart van het vertrouwen van de Nederlandse bevolking om weer die functie te gaan uitoefenen?

Draait alles bij de eurofiele politici om pluche en geld en zijn ze de geschiedenis voor het gemak maar even vergeten. Het is belachelijk dat de belangen van Nederland en de Nederlanders op de laatste plaats komen, na de Europese en de islamitische. Maar dat past wel in het plaatje van de maffia in Brussel…

Voelt u zich gediscrimineerd als Nederlander? Bent u het ook meer dan zat?
Bent u er ook dan de 20ste in Rotterdam?

Door Elise Nijmegen

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

12 Comments on Een voor allen en alles voor Brussel

 1. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

 2. Wat denk je zelf. Ik neem aan dat dit niet nieuw nieuws is. Hoe denk je anders dat ze ons onder de duim willen houden. De burger wordt te mondig en daardoor hebben ze iets anders nodig. Maak ze weer heel arm en afhankelijk voor die schoften die de wereld in hun macht hebben. Nooit de verhalen van de Discus gelezen? Allemaal fictie met een grote kern van waarheid. De wereld wordt geleid door een syndicaat die bestaat uit een paar mannen en vrouwen die alle macht hebben en de wereld zo naar de afgrond kunnen helpen. En wij hebben het zelf toegelaten.

  Liked by 1 persoon

 3. JA

  Like

 4. Ik heb hem bijna uitgekeken.
  Zo zit het vlgs mij ook allemaal in mekaar.
  DOOD aan al die geschifte figuren die al honderden jaren dood en verderf brengen over onschuldige mensen.
  Er zullen veel mensen sterven enkel voor de “elite” .
  Ik hoop dat de “elite” neergehaald wordt, ik hoop het niet alleen, het gaat plaatsvinden.

  Het tot slavernij brengen van de hele wereld gaat uiteindelijk niet gebeuren.
  Ik maak dat niet meer mee, mijn kinderen waarschijnlijk ook niet, maar die daarna wel.
  De geestelijk gedeformeerde ” elite” heeft de hand overspeelt en zal met wortel en tak totaal uitgeroeid worden.

  Like

 5. templars2017 // januari 8, 2018 om 22:27 //

  Het antwoord op al die vragen is en volmondig JA……
  Wat betreft de elite ,het zijn in feite de eerste kliek van zeikerds die zouden moeten opgejaagd en afgeknald worden, er zijn er genoeg die willen gaan jagen ,wanneer beginnen we?
  Een koekje van eigen deeg zou hen zwaar op de maag kunnen gaan liggen ,lood weegt tamelijk veel………….

  Like

 6. In Europa zijn we te slim en te mondig geworden. Blijkbaar is dat het probleem. Wellicht hebben ze daarom de poorten wijd opengezet voor minder begaafde parasieten. In de VS is met volk grotendeels gehersenspoeld en onder controle van de poppenspelers in het gareel gebracht. Wat kun je nog beter doen dan Europa met haar verworvenheden, cultuur, kunst architectuur en wetenschap op te offeren tot het grotere doel? Dan snijdt het mes aan meer dan 1 kant. Kennis waarvan men aan de overzijde van de plas graag gebruik maakt. Net zoals bij Werner von Braun met zijn gehele team in 1945. Wagonladingen met kennis werden overgezet. Het gaat weer gebeuren. Inclusief alle kunstschatten, want de barbaren laten er niets van heel. Vervolgens wordt Rusland uit de tent gelokt en krijgen we hier weer een slagveld van jewelste. Zoiets……

  Like

 7. Republikein // januari 9, 2018 om 01:11 //

  Gleuf van wel.

  Like

 8. rotsus1958 // januari 9, 2018 om 14:00 //

  Ik heb deze docu ook uitgekeken…..al heel lang geleden….en toen werd er ook geroeptoetert!!
  Wanneer beginnen we, tja wanneer, en met wie, en wie neemt de leiding, in wat voor tempo gaan we beginnen, wie pakken we het eerst.
  Ik kan u allen zeggen…..na een keer of drie geprobeerd hebbende om een groep bij elkaar te krijgen, de mensen zelfs bij mij thuis heb laten komen (met alle risico van dien!!!…toch!!!) is het schamele resultaat 1 persoon welke ook nog eens een behoorlijke leeftijd heeft enz.
  Dit achterlijke gepeupel (en de zogenaamde “wakkeren” niet te na gesproken! pffff) wil het zo en zal het zo krijgen. Als dat donkere tuig héél binnenkort door de NEDERLANDSE straten begint te rennen met hun machetes om te plunderen en te verkrachten….wat dan….en dan zeg ik…denkende aan die goede oude tijd….”huilen is voor jouw te laat…”!!!
  Bah bah bah, wat een lam volk is dit toch, om je echt voor te schamen.
  En dan elkaar maar afmaken en elkaar het licht in de ogen niet gunnen.
  Stom volk, maarrrrrrr, ieder krijgt dat wat hij/zij verdient….toch,
  Een mega kwade

  Gladiator
  Ps.
  Kijk hier eens ff naar aub, duurt maar 7,5 minuten en is een waarheid als een….!!

  Like

 9. Republikein // januari 9, 2018 om 14:18 //

  Tja, uh, k heb de moed eigenlijk ook al opgegeven, want schiet maar niet op, en volgende generatie denkt aan lol.
  Boer zoekt vrouw mega, 3 miljoen kijkers.
  Voor alle boerenlullen in Nederland:

  De tranen schieten in m’n hol.

  Like

 10. Republikein // januari 9, 2018 om 14:24 //

  Hebben wij wel iets te kiezen?

  De neurologen Dick Swaab en Victor Lamme hebben de laatste jaren heel wat beroering teweeggebracht met hun bewering dat de vrije wil niet bestaat. Veel collega’s van hen zijn van mening dat hun opstelling veel te absoluut is. Toch ontbrak het tot nog toe aan een wetenschappelijk onderbouwd boek dat de tegenovergestelde positie verdedigt, namelijk dat we wel echt kunnen kiezen. Neuropsycholoog André Aleman heeft met Je brein de baas in deze leemte voorzien.
  https://www.geloofenwetenschap.nl/index.php/boeken/item/872-aleman-je-brein-de-baas-2017

  Like

 11. rotsus1958 // januari 9, 2018 om 14:51 //

  Nou ja, dan nog één keertje……meer mensen heb ik niet nodig!!!!

  Gegroet,
  Gladiator

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: