Nieuw

De 40-jarige Khader Amiri uit Afghanistan wordt nog steeds gezocht voor moord op zijn 16-jarige vrouw

Foto: 40-jarige Khader Amiri uit Afghanistan wordt nog steeds gezocht voor moord op zijn 16-jarige vrouw. Bron: INTERPOL

Khader Amiri, nu 40 jaar oud, wordt verdacht van het vermoorden van zijn 16-jarige vrouw, begroef haar onder mos in Hökarängen en vluchtte uit Zweden. Het motief voor de moord wordt verondersteld te zijn dat het meisje een relatie begon met een gelijkjarige jongen.

Amiri wordt over de hele wereld gejaagd – nu hopen de aanklagers dat hij binnenkort gegrepen wordt.

– We hebben informatie over waar hij zich kan bevinden, die informatie is er, zegt officier van justitie Tomas Malmenby.

Eerder 22-06-2016.

Een 38-jarige Afghaan wordt gezocht voor moord op een 16-jarig meisje

Een 38-jarige man, Khader Amiri, is bij verstek gedagvaard voor verdenking van moord op de jonge vrouw die eind mei in een bosgebied in het zuiden van Stockholm levenloos werd aangetroffen. Volgens de politie kwam zij afgelopen herfst als zogeheten onbegeleide vluchtelingenkind naar Zweden. Ze meldde aan de Migratiedienst dat ze 16 jaar oud was en is sinds 19 maart als vermist gemeld.

Volgens de aanklager kenden de verdachte en het 16-jarige meisje elkaar. Naar verluidt woonde de man al enige tijd in Zweden, terwijl het meisje in de herfst als onbegeleid vluchtelingenkind asiel zocht. Volgens de officier van justitie was zij ook afkomstig uit Afghanistan. Ze woonde in de omgeving van Farsta en de officier van justitie vermoedt dat ze tussen 17 en 18 maart werd vermoord.

Eerder 02-06-2016.

16-jarig meisje vermoord gevonden in Hökarängen

Maandag werd een vermoorde vrouw gevonden in een bos in Hökarängen, Stockholm. Het handelt zich om een 16-jarige asielzoekster, een onbegeleid meisje uit Afghanistan. Haar nieuwe vriend, een asielcentrumbewoner, en een maatschappelijk werker hadden haar reeds in maart als vermist gemeld.

Bij politieverhoor met de vriend is volgens Dagens Nyheter vastgesteld dat er een bedreigingsbeeld bestond voor het meisje dat formeel is getrouwd met een veel oudere landgenoot.

De krant heeft ook informatie dat een getuige vorige week de politie belde en zei dat hij heeft gezien hoe een meisje het bos werd ingesleept. Tot nu toe is niemand gearresteerd of verdacht van de misdaad.

Bron:

https://www.dn.se/sthlm/dod-16-aring-var-ensamkommande-flicka/

https://mitti.se/nyheter/flickan-hittades-mordaren/

https://www.interpol.int/notice/search/wanted/2016-44771

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on De 40-jarige Khader Amiri uit Afghanistan wordt nog steeds gezocht voor moord op zijn 16-jarige vrouw

 1. polderboy // januari 8, 2018 om 11:58 //

  Krijg je steeds meer. Denk eens aan al die berichten over lqiuidaties de laatste tijd.
  Las hier net dat een Koerdische uit Turkije gevluchte voetballer, die zich uitsprak voor de getroffenen van ISIS in Kobane en de slachtoffers van de meedogenloze wijze waarop het Turkse leger huishoudt in het Zuid Oosten van Turkije, net op de Duitse autobaan is beschoten vanuit een bestelbus en aan de dood is ontsnapt:
  http://www.euronews.com/2018/01/08/footballer-convicted-of-terrorism-in-turkey-shot-at-on-german-motorway?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+euronews%2Fen%2Fnews+%28euronews+-+news+-+en%29

  De islamitische gewelddadige corrupte wetteloze samenleving vormt zich hier in sneltreinvaart en Rutte zegt dat het prima is, zolang ze zich maar aan de wet houden, waar ze totaal schijt aan hebben. En Timmermans blijft maar jubelen over de open EU grenzen en de multicultuur.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: