Nieuw

‘Links heeft zijn tijd gehad’

Beierse christendemocraten willen dam tegen Duitsland als een 'linkse republiek'

Seehover, Orban, Dobrindt (vlnr). screenshot YouTube

Als het deze keer niet lukt, dan komen er nieuwe verkiezingen in Duitsland. Meer dan drie maand na de Bondsdagverkiezingen knopen de christendemocraten van CDU en CSU en de sociaaldemocraten van de SPD zondag verkennende gesprekken (in het Duits: Sondierungsgespräche) met elkaar aan.

Op de jaarlijkse ‘Klausurtagung’ (besloten vergadering) van de CSU in het idyllische Kloster Seeon ten oosten van München heeft Alexander Dobrindt, de fractievoorzitter van de CSU in de Bondsdag, de eisen van zijn partij herhaald: opschorting van familiehereniging voor vluchtelingen met een beperkte beschermingsstatus, inperking van sociale voorzieningen voor asielzoekers, invoering van tests om de juiste leeftijd van zogezegd ‘minderjarige’ vluchtelingen te achterhalen, behoud van de privé-ziekteverzekering en belastingvermindering voor bedrijven.

Door Dirk Rochtus, Doorbraak >>

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8309 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on ‘Links heeft zijn tijd gehad’

 1. polderboy // januari 7, 2018 om 19:58 //

  “Beieren blijft christelijk.” Door Orban uitgesproken terwijl Seehofer erbij staat te knikken!
  Overigens zegt Seehofer zelf ook de vreselijkste dingen: “We moeten naar de kiezers luisteren.”
  Nederlandse politiek en media dagenlang helemaal overstuur.

  Liked by 2 people

 2. paulzwueste // januari 7, 2018 om 20:33 //

  Hahahahaha, die Polderboy…
  Goed geschreven.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: