Nieuw

Lijsttrekker PVV Arnhem zet direct aanval in op Marcouch

Ahmed Marcouch screenshot YouTube

Ahmed Marcouch moet zijn Marokkaanse nationaliteit opgeven. De burgemeester van Arnhem heeft nu zowel een Nederlands als een Marokkaans paspoort. ,,Als hij echt voor Arnhem kiest, moet hij zijn Marokkaanse pas inleveren. Met een dubbele nationaliteit laadt hij de verdenking op zich dat hij ook een dubbele loyaliteit heeft.’’

Dat vindt Coen Verheij, de PVV-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in Arnhem. Met zijn uitspraken zet de 37-jarige Arnhemmer direct de aanval in op Marcouch, tegen wiens benoeming PVV-voorman Geert Wilders afgelopen zomer in Arnhem demonstreerde.

Het was een ‘verschrikkelijke keuze’, vond Wilders, die nog vergeefs probeerde via de Tweede Kamer een stokje te steken voor de benoeming van de PvdA’er.

De Gelderlander >>

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8293 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: