Nieuw

Le Pen wil naamsverandering partij Front National

Marine Le Pen. Screenshot YouTube.

Het Front National moet van naam veranderen om aan te kunnen sluiten bij andere partijen. Dat heeft de leidster van de rechts-populistische partij Marine Le Pen vandaag gezegd tegen Franse media.

De naam Front National zou volgens de partijleidster angst kunnen oproepen of te veel emotionele lading hebben. ,,Als we het Front National willen veranderen, moeten we beginnen met de naam”, zei de dochter van partijoprichter Jean-Marie Le Pen. ,,We moeten ons niet bezighouden met nostalgie.”

Le Pen kondigde in september vorig jaar al aan de naam te willen wijzigen. Er werd een enquête gehouden onder partijleden. Eerder deze week berichtte nieuwszender RTL dat het merendeel van de respondenten tegen een wijziging van de naam zou zijn, maar dat noemde Le Pen ,,nepnieuws”.

De Gelderlander >>

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8294 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Le Pen wil naamsverandering partij Front National

  1. Tijl Uylenspiegel // januari 8, 2018 om 00:18 //

    Je kunt je afvragen wat het nut daarvan is, de hele wereld weet dat ….. dan voor Front National staat, oude wijn in nieuwe zakken, dat helpt niet als er op het etiket staat wat erin zit.

    Liked by 2 people

  2. bp633livenl // januari 8, 2018 om 17:36 //

    Denkt Marine dat andere partijen dan wel met haar partij willen samenwerken omdat de partij zich een andere naam heeft aangemeten?….FORGET IT

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: