Nieuw

Labour MP Admits White Working Class Disadvantaged by Focus on Ethnic Minorities

Foto: Ter illustratie. CC0 Creative Commons

Shadow Education Secretary Angela Rayner has admitted that the focus of the British political class on ethnic minorities and “women’s agendas” has seen the white working class — and white working-class boys in particular — falling by the wayside.

Spectator editor Fraser Nelson observed that Universities and Colleges Admissions Service (UCAS) tables have white working-class boys “literally at the bottom of the heap” during an interview with the Labour MP.

“I think it’s because as we’ve tried to deal with some of the issues around race and women’s agendas, around tackling some of the discrimination that’s there, it has actually had a negative impact on the food chain [for] white working boys,” Rayner conceded.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.012 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9322 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Labour MP Admits White Working Class Disadvantaged by Focus on Ethnic Minorities

  1. Republikein // januari 8, 2018 om 05:15 //

    Antwoord op ons “is dit wit genoeg”.
    Gans verrukt.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s