Nieuw

En vooral blijven volhouden dat het allemaal niets met het gedrocht islam heeft te maken

CC0 Creative Commons

Elke dag, of bijna elke dag zijn er in ons land schietpartijen, waarbij soms afgeketste kogels bij onschuldige mensen door het huis vliegen.

Door Elise Nijmegen

Vrouwen worden vaker seksueel onheus bejegend en bijna elke dag zijn er in ons veel land steekpartijen, een geweldsdelict dat gebruikelijker is bij mensen van een, in mijn ogen middeleeuwse cultuur, met gebruiken en normen en waarden die niet passen in de Nederlandse samenleving. Elke of bijna elke dag vliegt er een bedrijf, kantine of auto in de fik en worden er mensen beroofd in ons land. Natuurlijk heeft dat niets te maken met de jihad of de islam of het al 1400 jaar oude plan van de islam…

En deze “incidenten” zoals ze door sommigen genoemd worden, hebben we te danken aan het absurde beleid van het politieke kartel in Den Haag, waar de regelgeving is afgestemd op de EU en niet op de belangen, behoeftes en wensen van de Nederlandse bevolking. En de EU wil meer voornamelijk islamitische gelukzoekers naar Nederland (en Europa) halen en logischerwijs nemen het aantal bovenstaande criminele activiteiten dan toe.

Ons land zou bestuurd moeten worden door politici die niet zijn vergeten waar onze grootouders voor hebben gevochten. Die onze vrijheid van meningsuiting en democratie verdedigen in plaats van het aan banden te leggen.

Politici die de vrijheid en gelijkheid van vrouwen en de LHBT-groep verdedigen in plaats van de islam die onderdrukking en intolerantie met zich meebrengt door te laten woekeren in ons land, al ligt dat natuurlijk wel in het plan van de EU. Die de Nederlandse bevolking zouden beschermen tegen gevaar van buitenaf (en binnenin) en de grenzen zouden sluiten en die een Nexit zouden afdwingen om onder de EU-dictator, die de EU blijkt te zijn, af te komen.

En wat gebeurt er in Den Haag? Daar doen ze er alles aan om uw aandacht af te leiden van Pechtolds op dubieuze wijze verkregen appartement, gekregen van een Canadese vriend in de tijd dat het CETA-verdrag met Canada moest worden getekend.

Door Elise Nijmegen

Wilt u goed geïnformeerd het nieuwe jaar in? Mijn boeken kunnen u daarbij helpen en zijn te bestellen via onderstaande links.

https://www.boekenbestellen.nl/boek/nederland-ons-land/23580

https://www.boekenbestellen.nl/…/nederland-on…/9789082763218

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

4 Comments on En vooral blijven volhouden dat het allemaal niets met het gedrocht islam heeft te maken

 1. ReaGluurder // januari 7, 2018 om 12:33 //

  Schietpartijen zoals in Breda zullen (steeds) vaker voorkomen. Bij de allahtonen zit heel veel wapentuig en ze deinzen nergens voor terug. Kogelwerend materiaal gaat heel groot worden. Moord/doodslag, autobranden, plofkraken, berovingen, schietpartijen etc etc, het Land van Onze Voorouders verkloot en afgegleden!

  Liked by 1 persoon

 2. Ik verwonder mij er bijna dagelijks over dat mensen mij een moslimhater noemen, elke keer als ik deze zaken aan de orde stel. Want zelf hebben zij zulke goede ervaringen in hun omgang met deze mensen. Maar die goede ervaringen in mijn omgang met hen,heb ik in mijn persoonlijke leven ook!
  Mensen zien niet dat het gevaar zit in hun ideologie die de “gewone” moslim t.z.t. dwingt om te kiezen voor de sharia-wetgeving, anders ondergaan zij hetzelfde lot als alle anders-denkenden.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // januari 7, 2018 om 15:15 //

  Schietpartijen zijn intussen een vast onderdeel geworden van onze multiculturele samenleving en niet één keer per week maar dagelijks meerdere malen.

  En onze regering maar hardnekkig verkondigen dat de algehele criminaliteit de laatste jaren dusdanig is verminderd dat de penitentiaire inrichtingen gesloten kunnen worden. En na een grondige renovatie geschikt kunnen worden gemaakt voor het opvangen van asielzoekers met een Permanente Verblijfsstatus die te lang moeten wachten op een riant ingerichte eigen woning.

  Er komt nog een tijd dat men grote moeite moet doen om in de gevangenis te komen: als men autochtoon is, of men verdacht wordt van een zekere sympathie voor het gedachtegoed van de PVV, maakt u nog een redelijke kans.

  Het stadium van incidenten zijn we allang voorbij, schietpartijen en andere gewelddadige acties van Noord-Afrikanen zijn aan de orde van de dag en zelfs het inzetten van Marokkaanse buurtvaders, straatcoaches, hulpimams en andere beroepswerkelozen mag niet meer baten.

  Bureau Halt overweegt nu zelfs, ten einde raad, het inzetten van teruggekeerde IS-strijders om deze ontspoorde jongeren weer op het rechte pad te krijgen. Uiteraard wel de strijders die volgens eigen zeggen, zich uitsluitend bezig hebben gehouden met het verzorgen van gewonden en zieken, op een humanitaire missie dus.

  Voorts circuleren er hardnekkige geruchten dat niet meer de Antillianen op kop staan in de criminaliteitsstatistieken, maar – u raadt het al – de Marokkanen! Waaronder zelfs jongeren die in de Wajongregeling zitten om ze op die manier af te houden van criminele activiteiten.

  En het zal alleen maar erger worden door de komst van een nieuwe generatie nepvluchtelingen, namelijk de Klimaatvluchtelingen. Dus lopen we binnenkort zelfs het risico het slachtoffer te worden van koppensnellers (compleet met peniskoker!) vanuit exotische gebieden. Allemaal op de vlucht voor het klimaat en op zoek naar een ruimhartige opvang in West-Europa.
  Waarom doen die Oost-Europeanen toch niet mee? Ze lopen op deze manier heel wat culturele en religieuze extremiteiten mis!

  in Den Haag zijn ze echter met geheel andere zaken bezig; hoe houden we Duitsland te vriend en hoe bestrijden we het populisme, en zijn onze dijken wel bestand tegen die verandering van het klimaat?

  Een kind kan de volgende oplossing bedenken om onze dijken afdoende te versterken. Namelijk het inzetten van criminele Marokkanen, Algerijnse rappers, uitgeprocedeerde asielzoekers en ander wrakhout van de Arabische Lente om onze dijken op handmatige wijze te laten ophogen.
  Voor sobere kost en huisvesting wordt gezorgd. En na minimaal 6 maanden gezonde arbeid in de frisse lucht en een riante oprotpremie van 100 harde Euro’s p.p. een gratis enkele reis per transportvliegtuig richting het voormalige thuisland.

  Dat er bij dit effectieve scenario enige druk zal moeten worden toegepast moge duidelijk zijn, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
  Ook zullen een fiks aantal Vluchtelingenverdragen nodig moeten worden herzien en de Mensenrechten zullen voor een langere tijd uitsluitend worden toegepast op de autochtone bevolking in met name de Lage Landen.

  Voor dit alles is echter een algehele mentaliteitsverandering zeer noodzakelijk.
  Tot die tijd zullen de kogels om onze oren blijven vliegen en zullen onze vrouwen en meiden (toch niet allemaal hoeren toch?) niet meer veilig over straat kunnen lopen.

  Een multiculturele samenleving mag op papier een aards paradijs lijken, maar de harde praktijk roept om dringende maatregelen om de zaak enigszins beheersbaar te kunnen maken.

  Tenslotte hebben onze ouderen niet voor niets in het Verzet gezeten tijdens de vorige Bezetting van 40-45.
  De huidige Bezetting neemt intussen stuitende proporties aan en menige verontruste oudere autochtoon kijkt op zijn zolder en kelder of er nog wapens in het vet opgeborgen liggen uit die periode.
  Het recht op Zelfverdediging is één van de Mensenrechten en onze bromsnorren kampen met een structurele onderbezetting en een van hogerhand geboden zeer terughoudend beleid t.a.v. ‘licht getinte’ individuen.

  Samenvattend: let op uw zaak, veiligheid en vooral op uw stemgedrag tijdens de komende Gemeenteraadsverkiezingen.

  Laat er een dringend signaal uitgaan naar de heersende politieke elite.

  GENOEG IS GENOEG!

  Liked by 2 people

 4. Republikein // januari 8, 2018 om 04:47 //

  Lezen kan altijd nog, zal het iets veranderen?
  Beter zoeken naar oorzaak en gevolg omdat elk mens instaat is een ander iets aan te doen.
  Zat ik vanmiddag te neuzen bij een Bruna, kwam ik Bas Heijne tegen, meteen gekocht.

  Stukkie recensie.
  Het andere dat Heijne van Freud leerde is het bestaan van de destructiedrift, ook wel doodsdrift genoemd, wat betekent dat de driftmatige hartstochten in de mens sterker zijn dan de rationele. Dat geldt voor iedereen, voor populisten en voor rationalisten. Alleen hebben rationalisten hun driften iets meer onder controle.
  https://zinweb.nl/filosofie/recensie-onbehagen/
  Nog geen tijd gehad voor lezen, eerst Fenixx etc. doorbladeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: