Nieuw

Een islamitische prediker te Denemarken gaat even lekker los, wanneer we volgens zijn regels gaan leven is de mensheid over 100 jaar uitgestorven

CC0 Creative Commons

In Denemarken heeft een prominente moskee hun congregatie verteld dat afvalligen, echtbrekers en iedereen die een moslim schaadt moeten worden gedood. De moskeevoorzitter verdedigde de preken en zei: “wij geloven in de islam”.

Hij vervolgt: “Als iemand het huwelijk schendt, hetzij man of vrouw, plegen ze overspel en is hun bloed dus halal [aanvaardbaar volgens de islamitische wet, red.] En moeten ze worden gedood door steniging. Als de vrouw een maagd is, wordt de straf geseling “.

Vervolgens pleit de imam ook nog voor een “oog om oog” beleid. “Als iemand een moslim doodt, dan moeten hij of zij worden gedood”, zegt hij, voordat hij toevoegt dat iedereen die de islam verlaat (afvallig is) ook moet worden vermoord.

De voorzitter van de moskee, Oussama El-Saadi, die vorig jaar persoonlijk zijn steun aan IS betuigde, verdedigde de opmerkingen en zei dat de TV2-journalist een “spion” was die de verantwoordelijke Imam had misleid.

“Onze imam moet antwoorden wat hij heeft gelezen en geleerd tijdens zijn studie, wanneer de spion van TV2 hem vraagt ​​naar de sharia. We kunnen niet liegen en onjuiste dingen over onze religie zeggen “, zei El-Saadi.

Oost-Jutland Politie zei op Twitter dat ze “de opmerkingen verder zouden onderzoeken en vaststellen of het een strafbare situatie is”.

origineel artikel Matyinfo

De originele titel boven dit artikel luid ‘Child rape is “part of our culture” says Islamic preacher in Denmark‘. Ik heb hier echter in de tekst niets kunnen terugvinden. Nee ik twijfel er niet aan dat deze boodschapper van de pedofiele nep profeet dit daadwerkelijk heeft gezegd maar ik ben wel van mening dat ik dit met enige feiten moet staven alvorens dit in de titel boven een artikel te plaatsen. Al gaat zo een titel uiteraard wel heel veel bezoekers opleveren die ons dan weer gaan uitmaken als boodschappers van fake nieuws en om die reden heb ik de titel maar aangepast.
.
Tips over deze boodschapper van de duivel zijn uiteraard van harte welkom, ik kan buiten bovenstaande filmpje helaas verder niets vinden.
.
Met groet Bolo

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

6 Comments on Een islamitische prediker te Denemarken gaat even lekker los, wanneer we volgens zijn regels gaan leven is de mensheid over 100 jaar uitgestorven

 1. ieznogoedh // januari 7, 2018 om 13:30 //

  Vervolgens pleit de imam ook nog voor een “oog om oog” beleid.
  OK, dan voor elke verkrachtte Deense, een mislimvrouw verkrachten, etc. etc. etc? Of is het ook hier weer een eenrichtingsverkeer, zoals het altijd met mislims is?
  Die onbenul mag zich gelukkig prijzen dat de Denen meer beschaving in hun kleine teen hebben, dan hij in zijn hele luie donder.

  Like

 2. Is overspel halal??? Ik dacht meer dat t haram was…

  Like

 3. skeeter // januari 8, 2018 om 00:49 //

  imams zijn natuurlijk de wortels van de haat preek kanker en om verspreiding te voorkomen dient de uitroeing daar te beginnen. elke kanker imam op video is weer eens het zoveelste bewijs.

  Like

 4. Als ze alle moslimmannen zouden onthoofden die vreemd gaan zouden onthoofden dan liepen er maar weinig moslims mannen meer rond kan ik u vertellen na 5 jaar in een Islam land gewoond te hebben of zou die prediker dat niet bedoelen .

  Like

 5. De islam kan op een enkeling na volledig van de kaart worden geveegd met dit soort uitspraken…….zowiezo als de Islam met verkrachtingen het (toekomstige) huwelijk ondermijnt, veelwijverij een teken is dat je jezelf ziet als een voedselbron, is dat een algehele belediging van de mensheid. Mijn oplossing daarvoor is uiteraard buitensporig en mensonwaardig geweld.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: