Nieuw

Asielzoeker valt voorbijgangers aan met bijl en is nog steeds spoorloos

Foto: Ter illustratie. Bron: Flickr / Auteur: Rebecca Siegel

Duitsland – Het moeten ongelofelijke verschrikkelijke scènes zijn geweest die sommige voorbijgangers gisteravond in Rees aan de Neder-Rijn moesten beleven.

Een 29-jarige inwoner van een lokaal vluchtelingenverblijf ging compleet berserk en maakte de stad onveilig. Zoals de politie in een persbericht schrijft, begon hij zijn horrortour om 21:20 uur op het station in Rees-Haldern.

Daar eiste hij contant geld van een 50-jarige man, die hij dreigde met zijn bijl te slaan.

Het slachtoffer gooide uit angst zijn geld naar de dader. Terwijl de asielzoeker zich bukte voor de bankbiljetten, vluchtte de man.

Maar daarmee was de aanvaller nog lang niet tevreden. Slechts 20 minuten later had hij zijn volgende doel gevonden.

Een 22-jarige vrouw uit Wesel en haar 25-jarige bijrijder werden door de man bedreigd toen ze met hun Opel Corsa op de Halderner Straße in Rees-Empel in de richting van Haldern onder weg waren.

De chauffeuse moest stoppen omdat de dader waarschijnlijk een fiets op de weg had gegooid, wat de verdere reis blokkeerde. Toen de auto stilstond, viel de 29-jarige aan.

Hij sloeg met zijn bijl op de autoraam van de bijrijder en vernielde het. Vervolgens beval hij de passagiers om uit de Opel te stappen.

De bijrijder volgde het bevel van de asielzoeker op, maar wel anders als hij verwacht had. Hij begon zonder angst naar de dader te schreeuwen. Verrast door deze reactie vluchtte de 29-jarige in de richting van de B67.

Sindsdien lijkt de Marokkaanse asielzoeker spoorloos verdwenen te zijn. De politie is na de incidenten met een onderzoek begonnen en is nu op zoek naar de dader.

Hij is ongeveer 1,80 meter lang en vrij slank. Hij was gekleed in een rood jack met capuchon, een lichte broek en een zwarte sweater.

Als vermomming droeg hij een witte mondmasker. Hij had ook handschoenen aan.

https://www.tag24.de/nachrichten/rees-asylbewerber-axt-angriff-polizei-festnahme-suche-taeter-ermittlungen-413095

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6981 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

11 Comments on Asielzoeker valt voorbijgangers aan met bijl en is nog steeds spoorloos

 1. Henk der Niederlànder // januari 7, 2018 om 10:03 //

  Nou nou.
  Marokkaan valt mensen aan met een bijl.
  Ik vind dat nogal stygmatiserend omdat Ik me niet kan voorstellen dat Marokkanen zo iets zouden doen.
  Sarc mode off.
  Wat verder onderzoek gaat opleveren zal de conclusie zijn, verward iets met suiker.
  Gediscrimineerd of iets van die strekking.

  Liked by 1 persoon

 2. Een MAROKKANSE AZIELIGE ZOEKER ??? Bestaan die dan ???

  Like

 3. trebor2110 // januari 7, 2018 om 10:45 //

  Goh zeg lekker gul 500,= kunnen ze niet gewoon een nieuwe bus regelen

  MIJDRECHT – De gemeente De Ronde Venen doneert 500 euro voor een nieuwe bus voor de dierenambulance. Dat meldt de gemeente via Twitter. De bus van de dierenambulance brandde vannacht volledig uit.

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1716582/

  Like

 4. trebor2110 // januari 7, 2018 om 10:48 //

  Goh dus als een mocro met een bijl staat te zwaaien hoef je allen maar zonder angst naar hem te schreeuwen en hij vlucht weg .
  Tja zo zijn mocro,s ruiken ze angst ben je van hun maar zodra je laat zien dat je niet bang bent vluchten ze als honden met de staart tussen de benen
  .
  De bijrijder volgde het bevel van de asielzoeker op, maar wel anders als hij verwacht had. Hij begon zonder angst naar de dader te schreeuwen. Verrast door deze reactie vluchtte de 29-jarige in de richting van de B67.

  Like

 5. Dat tuig hoort in werkkampen opgesloten te worden en zo behandeld dat ze smeken om weer naar hun thuisland te mogen afreizen.
  begint men daar niet mee dan rest nog de oprichting van geheime doodseskaders zoals in Brazilië.

  Like

 6. Henk der Niederländer // januari 7, 2018 om 11:53 //

  Zeker Lisa.
  Lang geleden heb Ik al eens geschreven dat van een of meerdere van onze waddeneilanden beter een soort van Goelag gemaakt kon worden om bepaalde typetjes uit onze samenleving te verwijderen.

  Like

 7. polderboy // januari 7, 2018 om 12:07 //

  Meestal komen ze na pakweg een half jaar met zo een bericht, omdat ze de dader niet kunnen vinden. En dan maar hopen dat hij nog steeds in dat rode jack met capuchon, die lichte broek en die zwarte sweater rondloopt, en bijvoorbeeld zijn baard ondertussen niet heeft laten staan. Maar goed, het zou kunnen natuurlijk, hoewel de kans erg klein is dat dat zo is.

  Op zich maakt het niks uit, hoe onwaarschijnlijk iets is, want als je er als leiding toch nooit op afgerekend wordt, dan interesseert het je ook geen moer natuurlijk.
  Het delen van de verantwoordelijkheid zoals in bestuurlijke en ambtelijke kringen hier in West Europa steeds meer plaatsvindt, zorgt er verder voor, dat als iemand het in zijn hersens haalt om bestuur op wanprestatie aan te spreken, hij in een doolhof belandt waar de eindverantwoordelijke nooit te vinden meer is.

  En zo kan het bijvoorbeeld ook zo zijn, als Allah Akbar brullers duizenden mensen in Raqqa en Mosul in greppels gooien, als ze wereldwijd de boel opblazen, platrijden in vrachtwagens, in moskeeën de meest verschrikkelijke haar fulmineren, landen en volkeren willen vernietigen, met name Israël, ons bestuur zegt: “Islam is vrede.”, hoe onwaarschijnlijk dat ook is.

  Maar als Trump zegt: “Ik weet het niet met die islam.”, moet je ze dan horen brullen!
  Die onaantastbare macht maakt ze daarnaast ook nog eens onaangenaam autoritair.

  Like

 8. Republikein // januari 7, 2018 om 12:25 //

  Rabbies dus afschieten.

  Like

 9. ieznogoedh // januari 7, 2018 om 13:34 //

  Zo langzamerhand begin je te wensen dat je een geladen pistool bij je draagt zodra je de deur uitgaat.

  Like

 10. jackvanderveen // januari 7, 2018 om 20:25 //

  Afgezaagde tautologie : asielzoeker valt met bijl aan. Man valt met bijl aan of asielzoeker valt aan is reeds toereikend.

  Like

 11. Republikein // januari 8, 2018 om 04:22 //

  Bij sollicitatie moest een houthakker zijn talenten tonen, nog nooit werd dit vertoond, de baas stond perplex.
  Jezus Mina sprak ie, waar heb je dat geleerd?
  In de Sahara.
  Daar staan toch geen bomen?
  Nee, nou niet meer.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s