Nieuw

Afghaan steekt 10 keer met mes in zijn Duitse ex-vriendin

Foto: Ter illustratie. Bron: Freeimages / Auteur: Flavio Takemoto

De misdaad doet denken aan de vreselijke mesaanval op Mia († 15) in een drogisterij in Kandel (Rijnland-Palts).

Twee dagen voor kerstavond stak een Afghaan (16) in een park in Darmstadt met zijn mes in zijn ex-vriendin (17). Ze was tijdelijk in levensgevaar; de verdachte werd gearresteerd en is sindsdien in hechtenis.

Hij heeft minstens tien keer met een knipmes in het bovenlichaam van zijn ex-vriendin gestoken, meldt de “Darmstädter echo”. Getuigen hoorden geschreeuw en waarschuwden de politie.

– De Afghaan kwam in 2015 als onbegeleide minderjarige vluchteling naar Duitsland en woonde in een woongroep, zegt een woordvoerster van de politie.

Net als in het geval van de vermoorde Mia (15) – de studente die de woensdag na Kerstmis door haar ex-vriend, Abdul D., in een drogisterij werd neergestoken – is hij een zogenaamde minderjarige vluchteling uit Afghanistan.

Toen Abdul D. in april 2016 naar Duitsland kwam, zei hij dat hij 14 jaar oud was. Omdat hij geen exacte geboortedag noemde, heeft het toenmalige jeugdwelzijnsbureau in Frankfurt hem 1 januari 2002 als geboortedag toegewezen.

De messentrekker uit  Darmstadt beweert dat hij 16 jaar oud is.

Bron:

http://www.bild.de/regional/frankfurt/fluechtling/sechzehnjaehriger-sticht-ex-nieder-54292920.bild.html

http://www.echo-online.de/lokales/darmstadt/17-jaehrige-ausser-lebensgefahr–verdaechtiger-ist-afghane–rohheitsdelikte-nehmen-in-hessen-zu_18431425.htm

Doe mee met 926 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Afghaan steekt 10 keer met mes in zijn Duitse ex-vriendin

 1. Claudia M. // januari 7, 2018 om 17:27 //

  Stel dat ik had een dochter gehad, dan had ik het meiske toch meegedeeld, als ze het in haar botte harses zou halen met een of andere buitenlander aan te komen, ik haar nog liever zelf dood zou maken!

  Moederzijdank weet ik dat er verstandige ouders zijn en daardoor de meeste meisjes dondersgoed weten niet met zulk tuig in zee te gaan! Het is jaren bekend dat Nederlandse meisjes alleen goed zijn voor de neuk, maar verder als afval bestempeld worden. Wat overigens ook compleet bevestigd werd door ene rapperT met een veel te grote bek!

  Liked by 1 persoon

 2. Duchesne // januari 7, 2018 om 17:44 //

  Sluit me aan bij Claudia, meisjes of vrouwen die met deze soort “mannen” iets beginnen moeten naderhand niet klagen, ze weten het mishandelen en eventueel doden en het is niet incidenteel maar stuctureel en cultureel. Het enige excuus voor zulke stommiteiten is misschien de misleiding vanuit de overheid en de journalistiek waardoor mensen nog geloven dat het wel meevalt of onwaar is….geef hen die op eigen lichaam hebben ondervonden wat culturele verrijking is eens een plek om hun ervaringen te delen, misschien helpt dat ellende te voorkomen in de toekomst.
  Onwetendheid is wel een excuus maar geen reden om iets te doen, verkeerde informatie vanuit overheid en journalistiek is feitelijk mensen in gevaar brengen. De vraag is of de privacy vannde daders meer waard is dan het voorkomennvannslachtoffers, volgens de huidige normen wel blijkbaar….

  Like

 3. Blijft moeilijk, alles wat je verbied maakt het spannend.
  Hoe hard je er ook als ouders zijnde op in blijft hameren, dat je iets niet moet doen of niet aan moet beginnen.

  Like

 4. skeeter // januari 7, 2018 om 18:14 //

  BertG, je moet het niet verbieden maar mee leren omgaan, net als wapens.

  Liked by 1 persoon

 5. templars2017 // januari 8, 2018 om 00:07 //

  Moeilijke ,deze we kennen de situatie van het slachtoffer niet ,op die leeftijd zijn ze te vinden voor van alles en nog wat,en die gasten zijn vlotte praatjesmakers.
  Wisten die ouders het ? of niet?
  Wat wel zeker is die gasten zijn niet te vertrouwen en als het al dan niet geweten was door de ouders ,het is altijd te laat ,eens verbonden ,in welke illusieve vorm dan ook,ze beschouwen een meisje of vrouw als een eigendom.
  Had de regering hem niet toegelaten dan was er waarschijnlijk niets gebeurd.
  Maar het is ook zo dat je als ouders van een 15 jarige verantwoordelijk bent ervoor ,wat er ook van aan is.
  Ook niet te vergeten is het feit dat velen onder de bevolking murw gepropagandeerd zijn door al het foute en niets vertellende nieuws dat enkel de kaart van de arme vluchteling laat zien ,over hun wandaden aan de andere kant van de medaille hoor je geen woord.
  Uit zulke situaties worden de naiêvelingen van de maatschappij gemaakt.
  De schuld direct bij het slachtoffer leggen vind ik een beetje snel alhoewel het één van de mogelijkheden betreft.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: