Nieuw

Nieuwsuur helemaal overstuur door moslimhaat

screenshot you tube

‘Vanwege hun Turkse afkomst worden er grove beledigingen gedeeld op Oostenrijkse websites.’

Omdat de Turken niet de grootste genocideplegers en slavenjagers ter wereld waren en daar niet tot de dag van vandaag mee doorgaan.

‘teksten als er is een nieuwe terrorist geboren.’

Jihad IS verplicht voor ELKE moslim.

‘en ze planten zich voort als konijnen.’

Als moslims, en als Afrikanen.

‘dat is verbaal geweld’

Dat moet je niet hebben.

Hele uitzending.

 

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8308 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

8 Comments on Nieuwsuur helemaal overstuur door moslimhaat

 1. polderboy // januari 6, 2018 om 09:27 //

  Lijkt me inderdaad terecht dat e.e.a. in zijn context gezien moet worden.

  Wat bijvoorbeeld van die 250 onschuldige met name christelijke kinderen die mede met hulp van de Allah Akbar roepende geradicaliseerde jongeren uit Nederland levend in de deegmachine werden vermalen?
  https://www.express.co.uk/news/world/723942/ISIS-kills-250-children-dough-kneader-burns-men-alive-oven-Syria-Open-Doors-report
  Of de baby die aan zijn eigen moeder te eten werd gegeven:
  http://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/isis-fed-baby-mother-raped-girl-death-family-iraqi-mp-vian-dakhil-a7811216.html

  Twan Huys, die de daders 5 jaar geleden nog heldhaftige vrijheidsstrijders noemde, zal er als ambtenaar niet van wakker liggen, maar andere mensen hebben het idee, dat die Koran lezende Allah Akbar vereerders toch iets te maken hebben met dit soort zaken, zoals ook die terreuraanslagen, en dat antisemitisme, die homohaat, die walging van kankerhoeren en ga zo maar door.
  Als ze dat idee niet zouden hebben, dan zou de PVV niet bestaan.

  Daarnaast, zouden de geallieerden in WOII ook nooit een leger hebben gevormd, om Hitler en zijn holocaust soldaten met de grond gelijk te maken. Of zouden die geallieerden in de visie van Twan Huys onterecht door haat gestuurd die arme Waffen SSers bij die holocaust kampen hebben afgeknald?
  Saillant detail is wel dat het ook toen de VS was die de boel heeft bevrijdt en dat uit latere onderzoeken is gebleken dat ambtenaren zoals Twan Huys in Nederland enorme medewerking hebben verleend aan de Joden transporten. Iets wat tot op de dag van vandaag nog niet goed verklaard is geworden. Misschien waren de ambtenaren toen ook te laf om de context ten volle te durven aanschouwen?

  Like

 2. ReaGluurder // januari 6, 2018 om 10:14 //

  De Omroepster was helemaal ontdaan. Gelukkig waren er ook felicitaties en waarschijnlijk een Blijde Doos! In Nederland was ook een gekleurde baby nr.1. Wat ik dan weer zou willen weten is enige aanvullende info. Zoals, of pa/ma zichzelf kunnen bedruipen, of dat men ook aan het uitkeringsinfuus zit en kindertjesmaken op onze kosten. Maar dat mogen wij natuurlijk weer niet weten. Stel je voor zeg, komt er nóg meer haatmail.

  Like

 3. polderboy // januari 6, 2018 om 10:30 //

  @Reaguurder 10:14
  Het ging ze bij de NPO echt toch om “moslimhaat”. Ze bedoelen dus islam afkeer, welke leidt tot het soort opmerkingen als “Gut, alweer een terrorist”.

  Gaan ze er nog serieus op in of dat dat baby’tje in zijn onschuld al wordt gezien als terrorist. Nee, maar de kleine “tabula rasa” van Rousseau wordt na een stevige opleiding bij de salafistische moskee van Aboutaleb wellicht wel een stevige hater later.
  Dat heeft niks te maken met ras of kleur.

  Like

 4. christ Kanters // januari 6, 2018 om 13:49 //

  Ja hoe zou dat toch komen ???pedofilie , steniging , andere geloven willen vernietigen ,ontkennen van de Armeense genocide , zijn zo maar een paar dingetjes toch , of hebben we nog meer .???

  Like

 5. theo vanderlinden // januari 6, 2018 om 14:11 //

  Jawel Crist,de Koptische genocide in Syrie,de Griekse genocide en daarvoor in de Balkanlanden en daarvoor die in Turkije zelf en het hele Midden-Oosten.Het wachten is nu op de volgende genocide.

  Like

 6. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: