Nieuw

‘Nepnieuws’

Pixabay CC0 Creative Commons

Omdat in elk “open grenzen” land in de EU de nationale bevolking het beleid van verwarde eurofiele politici zat zijn en hun gal spuien op social media, wordt er door het politieke kartel besloten om het aan banden te leggen zodat de berichtgeving, net zoals op de televisie en radio, eenzijdig wordt. Zodat u, net zoals nu al gebeurt, dagelijks overspoeld wordt met geïndoctrineerd ‘nepnieuws’.

Door Elise Nijmegen

Nieuws dat niet gaat over de daadwerkelijke problematiek waar de Nederlandse bevolking dagelijks mee moet dealen maar vooral ook veel Europees nieuws. Of over kamelen in de woestijn… Het is overduidelijk dat er in Den Haag geen beleid wordt gevoerd dat goed is voor Nederland en de Nederlanders maar voor de islamitische bevolking en de EU.

Voor de rijken der aarde die de omvolking van Europa in gang hebben gezet en die het politieke kartel in Den Haag voorschotelen wat het gevolgde beleid moet zijn om uiteindelijk alle lidstaten van de EU en hun bevolkingen, wat een gezamenlijk volk zonder eigen identiteit moet worden, in hun macht te krijgen.

Er wordt van alles in het werk gesteld om de terecht bezorgde stem van de nationale bevolking (in elk EU-land) te dempen en de op feiten gebaseerde onrust over de ontstane en groeiende tweedeling te betitelen als onwaar. We moeten ophouden met het blijven ontkennen van de problematiek die deze omvolkingsmensen met zich meebrengen, cultureel, crimineel, juridisch en medisch gezien. Grenzen dicht en Nexit!

Toekomstige Nederlandse generaties hebben het recht om op te groeien in een vrij en veilig Nederland vol met de Nederlandse cultuur, tradities, normen en waarden, dus laten we als een front van bezorgde Nederlanders vechten voor een goede toekomst voor onze kids.

Door Elise Nijmegen

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2130 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

5 Comments on ‘Nepnieuws’

 1. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Omvolking – Censuur – Dwang – EU – Dictatoriaal Bewind

  Like

 2. Helemaal mee eens een mooie voorbeeld is Polen zogenaamd zijn het racisten énkel en alleen omdat zij weigeren nep vluchtelingen op te nemen.
  Maar wat je niet hoort is dat Polen op dit moment al 3 miljoen vluchtelingen uit de Oekraïne hebben opgenomen.
  De Oekraïne waar Verhofstadt en van Baalen de boel met leugens hebben opgehitst waarmede daar door nu een burgeroorlog aan de gang is.
  Best wel een dingetje zou je zeggen maar nee hoor hier hoor je in de onzin media precies nul komma nul van.
  Ik kom vaak in Duitsland en als je daar het nieuws volgt dat is echt schandalig daar hebben echt scheit aan de waarheid.

  Like

 3. Een beetje Internet navigator komt tóch wel te weten wat er echt loos is.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // januari 7, 2018 om 00:16 //

  Dat mag dan zo zijn mahoog maar u vergeet dat het merendeel van onze bevolking helemaal niet bezig is met politiek. Eens in de vier jaar luisteren ze met één oor naar de verschillende campagnes en stemmen vervolgens wat ze vier jaar geleden ook hebben gestemd. Ik kom het vaker tegen dan me lief is moet ik bekennen, en van hoog tot laag.

  Like

 5. polderboy // januari 7, 2018 om 12:30 //

  Nog effe dit er nog door, zolang het nog kan vlak voor de censuur guillotine valt..

  Noors Palestijns met subsidie doordrenkt gutmensch runt een fake universiteit, en daarnaast de “Global Network for Rights and Development” NGO, en waagt een gokje met een miljoen dollar uit de gesubsidieerde kas, die hij verliest.
  http://al-bab.com/blog/2018/01/human-rights-chief-embezzled-1-million-cover-losses-internet-gambling-police-say

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: