Nieuw

Lily Allen is een moslim grooming gang rape apologete

Pro-immigratie pop-artieste Lily Allen beweert dat de slachtoffers van de moslimverkrachtingsbendes ook wel verkracht zouden zijn als er geen moslims in Engeland zouden wonen.

Allen beweert zelfs dat er een bepaald soort verkrachter is die hun stiefdochters verkrachten en dat dat 100% blanke mannen zijn.

Nadat Allen een shitstorm over zich heen krijgt sluit ze haar account met 6 miljoen volgers af.

Breitbart wijdt er een artikel aan, maar laat de originele tweet die deze uitspraken aan Allen ontlokte weg. Nou heb ik wel zo’n vermoeden waarom. Breitbart wil niet met die twitteraar geassocieerd worden. Nou was ik die tweet ook tegengekomen, en wat je ook van de andere uitspraken van die kerel wilt vinden. Ik vind dat je ook de originele tweet mag zien:

ONE MILLION CHILD VICTIMS OF MUSLIM RAPE GANGS IN THE U.K.?

A victim of the Rotherham scandal was overjoyed at the latest turn of events. “Finally somebody has listened to us,” said a mother whose daughter had been sexually exploited for five years—beginning at age 11. “Thank god my children will be safe now.”

Perhaps. “There are hundreds of thousands and I think there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now, Champion warned. “Girls in the process of being groomed.” She explained her calculations “If you just think we know at least four big cases each with a couple of thousand each in smallest towns. It’s extraordinary,” she said.

FrontpageMag >>

Ik heb ook wel eens een sommetje gemaakt. Dat gaat zo: Rotherham telt 117.262 inwoners. Groot-Brittanië heeft 64 miljoen inwoners. In Rotherham werd 1 op de 84 inwoners verkracht – 117.262 gedeeld door 1400. Als in het hele VK in die zelfde verhouding verkracht wordt, kom je op 761.904 slachtoffers – 64 miljoen gedeeld door 84.

 

Doe mee met 928 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8271 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Lily Allen is een moslim grooming gang rape apologete

 1. trebor2110 // januari 6, 2018 om 23:31 //

  Actually there,s a strong possibility they would have been raped or abused by somebody else at some point
  Hier zegt ze dus eigenlijk dat het die meisjes hub eigen schuld is want ze waren toch wel vandaag of morgen verkracht of misbruikt .
  As ze nou had gezegd dat iedere vrouw vroeg of laat verkracht of misbruikt kan worden maar ze heeft het specifiek over deze meisjes (they would have been raped ).

  Like

 2. Wie neem nou die tuttebel serieus……..

  Like

 3. 1x een grappig liedje gemaakt, en meteen een grote bek hebben.
  Ik denk dat bijna niemand haar ergens anders van kent.

  Like

 4. Begint weer goed, weg reactie.
  In de spambak, vermoed ik.

  Like

 5. Als het waarheid was,ja dan in de bak.Waarheid mag niet hoor

  Like

 6. ieznogoedh // januari 7, 2018 om 13:23 //

  Ah, nog nooit gehoord van deze Lily Allen dus maar even gegoogled.
  Een muts die wellicht een beetje kan zingen maar daardoor meteen denkt dat de rest van de wereld zit te wachten op haar politieke uitlatingen en wat dies meer zij.
  Ik ben elke keer weer verbaasd over de grootmoedswaanzin die dit soort lui ten toon weten te spreiden.
  En dan, als haar domme gezwets reacties teweeg brengt, dan sluit ze haar twitter-account. Wel een grote mond, maar geen lef. Bah bah bah!

  Like

 7. ieznogoedh, het enige waar jij haar misschien van zou kennen, zit helaas nog in de spambak.

  Like

 8. Spambak geleegd.

  Liked by 1 persoon

 9. Fuck you 2:

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: