Nieuw

Kwart van begroting COA ging in 2017 op aan leegstaande azc’s

Maarliefst 250 miljoen euro voor sluiten of beheren lege gebouwen

Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) blijkt een kapitaal kwijt te zijn aan de grote leegstand en het sluiten van niet-gebruikte asielzoekerscentra. Vorig jaar ging daar zo’n 250 miljoen euro aan op. Dat is bijna een kwart van de begroting, meldt De Telegraaf.

Elk nadeel heeft een voordeel:

Ontwikkelingssamenwerking is de dupe: het geld dat het COA aan de opvang uitgeeft, wordt voor een belangrijk deel gekort op hulp aan het buitenland.

ANP/TPO/Telegraaf

Lijkt me dat die leegstaande AZC’s prima te gebruiken zijn als uitzetcentra. Hek erom, stroom erop.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 995 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8977 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Kwart van begroting COA ging in 2017 op aan leegstaande azc’s

 1. Goede oplossing….. alle migranten zonder eigen verdient geld (zonder uitkeringen) (terug)plaatsen in de AZC’s. Mooie puch om aan het werk te gaan en hebben de Nederlanders hun woningen weer terug.

  Like

 2. Mooi voorbeeld van hoe de corpocratie, de fascistische vereniging van elkaar de lul vasthoudende ambtenaren en grootkapitaal, hun zakken vullen. Ze waren begin jaren ’90 al bezig om de dobberhotels op kosten van de belastingbetalers op te tuigen terwijl er nog geeen dobberaar te zien was. Gekut in Joegoslavië moest nog beginnen en Khadaffi hield de negers tegen. Geld speelde toen al geen rol. Niemand die het nog weet of wil weten en ook geen hond die het interesseert want ze noemen dat liever nepnieuws. Dat is het mooie van deze gristelijke omgeving, als je flink genaaid bent keer je gewoon de andere ongebruikte kant toe voor de volgende beurt.

  Liked by 1 persoon

 3. Tijl Uylenspiegel // januari 7, 2018 om 00:54 //

  Las het ook van de week, dat zijn echt van die berichten dat je kin op de borst zakt en je even naar adem snakt. 250 Miljoen oftewel een kwart miljard. Wat zou een gewone arbeider per jaar aan inkomstenbelasting kwijt zijn ? Deel dat eens op 250 miljoen. Zoveel mensen zijn er dus alleen al nodig voor het falen van het COA. En kennelijk hebben ze daar nog niet eens een nicht van een minister voor nodig hé mevrouw Albayrak. Zelfs geen taxi ritjes van Amsterdam naar Antwerpen terwijl ze een auto met chauffeur ter beschikking had. Deze overheid is stuk, mogen we een andere ?

  Like

 4. Waarom plaatsen ze geen daklozen in al die lege gebouwen.
  Zijn een stuk dankbaarder en ze breken de tent niet af.

  Like

 5. Kwart van begroting COA ging in 2017 op aan leegstaande azc’s, dat verdienmodel van het CAO mag nu misschien op een laag pitje staan, maar het neemt niet weg dat er in de nabije toekomst weer een gigantische migranten influx opgang komt. Alle tekenen wijzen daarop, Halbe Zijstra (VVD) vind het juist goed voor de Nedelandse economie dat “wij” arbeidsmigranten aan moeten trekken.

  Goh heeft half slapend Nederland nog niet van de fouten geleerd die sinds september 2015 zijn gemaakt. Het zijn geen plotseling piekende stomen van vluchtelingen die in de dociele doorgeefluiken van de grote persbureau’s nu steeds meer het predicaat migrant worden genoemd. Het steeds weer een andere term aan een politiek gevoelig issue geven is echt iets waarmee de socialistische/liberale politiek correcte leiders veel mensen om de tuin doen leiden, terwijl het toch allemaal zo simpel en voor de hand liggend is.

  De ongekozen EU leiders zijn onder leiding van Merkel bezig het vierde rijk te stichten, daarbij is de migratie een hefboom om tot een groot Federaal Europa te komen waarin de oorspronkelijke Europeaan ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen dit totalitaire beoogde EU regime.

  Like

 6. Steeds wordt er hetzelfde draaiboek gebruikt waarmee een geldstroom uit de belastingbuidel wordt geleid naar de zakken van de roverhoofdmannen. Denk aan de windmolerij, de electrische auto, de zieligheidsindustrie, de opwarming van die kutplaneet, ontwikkelingshulp, zeillessen voor criminele rappers in de Carriben en noem maar op. Altijd hetzelfde liedje, de belastingbetaler betaalt en de stroom munten wordt onderweg naar de bestemming voor minstens de helft (inmiddels 90%) afgeroomd door de ratten die hierbij geholpen worden door de bruikbare idioten die trouwens feitelijk zelf geen stuiver belasting bijdragen want dat is alleen maar een verdoezelende papieren transactie op het loonstrookje. Die nuttige zombies betreffen ongeveer de helft van de populatie en wordt gevormd wordt door bijvoorbeeld overheidsdienaren zoals politici, ambtenaren, semi-overheids-‘werkers’, diversiteitspromotie-adviesburo’s van zwarte kijfwijven, wachtgerlders, Camielen en andere raamkijkers en partytijgers die wel betaald worden maar feitelijk alleen maar aanwezig zijn en alles wat verder aan de subsidie en overheidssponsorstiet hangt. De andere helft van de mensen in de westerse landen heeft geen tijd om daar allemnaal over na te denken want die moeten werken voor de kost en van de opbrengst 80% afdragen zodat de hierboven genoemden het weer kunnen jatten of verbraseen. De negertjes in Afrika hebben het nog beter want die hoeven helemaal geen belasting te betalen. Hun roverhoofdmannen krijgen de buit gewoon gratis en voor niks van ons.

  Like

 7. O en als je de bek of de pen hierover laat leeglopen noemen ze dat nepnieuws en wordt je binnenkort van je nest gerukt om 4 jaar wegens haat en opriuiïng opgesloten te worden in een AZC waar ze de inmates vertellen dat jij iets over Allah of Mo hebt gezegd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s