Nieuw

Kogelregen in Breda: twee huizen onder vuur genomen

Foto ter illustratie.

Door: Tim van Boxtel

BREDA – “Ik werd wakker en wist meteen: dit is geen vuurwerk. Verder heb ik er weinig van gezien,” vertelt de bewoonster van een van de twee huizen, die in de nacht van vrijdag op zaterdag in Breda rond half drie onder vuur werden genomen.

In beide woningen woont volgens buurtbewoners een alleenstaande vrouw met haar kinderen. Zij waren ook aanwezig, maar niemand is gewond geraakt.

De eerste schietpartij vond plaats in de Ahornstraat, in de Bredase volkswijk Tuinzigt. Daar werd een hoekhuis waar een alleenstaande vrouw met twee jonge kinderen woont onder vuur genomen.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1509275/kogelregen-in-breda-twee-huizen-onder-vuur-genomen

Doe mee met 927 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5824 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Kogelregen in Breda: twee huizen onder vuur genomen

 1. templars2017 // januari 7, 2018 om 03:19 //

  het zal je maar overkomen ,je weet van niks en opeens vliegen de kogels je om de oren, twee schietincidenten in één stad en een teruggevonden uitgebrande dus sporenloze auto,beetje veel van het goede als je het mij vraagt.
  De politie heeft zelfs een helikopter ingezet om te zoeken naar de daders, volgens de telegraaf,kan allemaal wel zijn maar het is allemaal weggegooid geld,enkel een machtsvertoon om de burgers gerust te stellen dat de politie er alles aan doet om de daders te vinden.
  Dit soort acties die ,weer achter, de feiten komen moeten blijven zorgen voor een vals gevoel van veiligheid ,het hele machtsvertoon heeft enkel dat doel.
  De kans is groot dat het druggerelateerd is maar er is ook een kans dat het niet zo is,het blijft een open vraag.
  het toont ook de tekortkomingen van ordediensten ,

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Erdogan: “De Verenigde Staten en Israël proberen de natuurlijke hulpbronnen van andere landen te nemen”

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: