Nieuw

ISIS verklaart de oorlog aan Hamas – lafaards hebben Jeruzalem verloren

De Islamitische Staat in Egypte heeft haar aanhangers opgeroepen in een nieuwe executievideo om oorlog te voeren tegen Hamas over het falen om Jeruzalem te verdedigen na de erkenning door Washington van de stad als de Israëlische hoofdstad.

De video van 22 minuten, die naar verluidt is vrijgegeven door een filiaal van de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) op het Sinaï-schiereiland en is uitgegeven door de Jihadist-monitoring SITE Intelligence Group, begint met beelden van de aankondiging van de Amerikaanse president Donald Trump op 6 december over Jeruzalem. De propagandafilm, die aanvankelijk woensdag werd vrijgegeven, eindigt met de executie van een voormalig IS-lid op zijn knieën in een oranje overall.

Het slachtoffer in de video, aangeduid als Musa Abu Zamat, wordt door zijn kidnappers beschuldigd van het smokkelen van wapens naar de militaire vleugel van Hamas vanuit Egypte. Een IS-prediker, genaamd Abu Kazem al-Maqdisi, oorspronkelijk zelf afkomstig uit Gaza, roept IS-volgelingen op om Hamas-sites en gerechtsgebouwen in de Gazastrook aan te vallen. Hamas wordt ook de schuld gegeven voor zijn samenwerking met westerse landen en de bestrijding van Joden alleen in Israël. Minuten later wordt de gijzelaar gedood door een schot in zijn hoofd. De terrorist die de executie uitvoerde, werd in nieuwsberichten geïdentificeerd als Muhammad al-Dajani, een voormalig lid van de militaire tak van Hamas in Gaza.

Lees verder:

https://www.rt.com/news/415133-isis-declares-war-on-hamas/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.010 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9329 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on ISIS verklaart de oorlog aan Hamas – lafaards hebben Jeruzalem verloren

 1. Mooi! Slacht elkaar af. 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Kun je na gaan wat een moorddadige gekken het zijn uit naam van het geloof van de pedofiel.
  En wij erkennen deze foute ideologie als een geloof niet te geloven.
  Weg met de islam!!!

  Like

 3. polderboy // januari 6, 2018 om 19:23 //

  Een Egyptische legerofficier had gezegd, toen hij het nieuws van die ISIS mafkezen en Hamas idioten hoorde: als jullie zo graag in Jeruzalem wilt vechten, dan brengen we jullie wel allemaal tegelijk met de bus. Ik geef om mijn land, meer niet.
  https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/240325

  Like

 4. skeeter // januari 6, 2018 om 20:38 //

  kunnen we er wat vaart achter zetten dat ze elkaar afmaken? vooral de strijd in balans houden tot de laatste toe.

  Like

 5. Dat is ideaal, de “religie van de Vrede” gaat elkaar weer te lijf in Dar es salaam.
  Sterf Islam, sterf.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // januari 7, 2018 om 01:56 //

  Heugelijk nieuws, laat ze mekaar maar de hals afsnijden/afknallen. Ze schijnen niet zo goed te kunnen schieten, kunnen we geen handgranaten sturen? Misschien dat er dan iets meer doden vallen maar zekerheid voor alles, toch ?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s